IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2021, 17:37   #1
Arrow Muhabbet Odalari TatLiSohbet.ORg

Chat Sohbet Odaları
– Kaliteli vede çok güzel bir ortam Chat Sohbet Odaları Sizler için hazır gel hadi sende.

Sabah sabah bir Şarkı patlatasım geldi &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bütün servis isyanlarda herkes telefonlara gömülmüş kimi sosyal medya hesapları kimi işte videolar kimi mesajlaşıyor kimi sessiz sessiz telde konuşuyor bir şarkı söyledim anam herkes ayaklandı bir kendinize geldin dedim yahu &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yok ama herkes sanalda takılıyor cidden haksız değiller sabah erken iş başı akşam 7 de çık sokağa çıkma yasağı var bütün sosyal aktifeler öldü artık hafta sonu tatilin var oda yasak Kurallara uysan ceza asgeri ücret bir maaş alıyorsan üstüne bin tl daha koyman gerekiyor bir çok şeyler. ne yapalım ? sosyal medyalara dalmıyakta ne yapak diyorlar baktığın zaman evet haklılar mı evet haklılar, çünkü günümüzde bir çok hastalık nedenleri var, görüyoruz piyasa bitkin durumda, hep

Sahte şeyleri mi konuşacağız biraz da gerçek olanlardan bahsetmek istedim bugünkü yazımda, önemli olan nedir biliyor musunuz? burada muhabbet etmeniz için sizleri aramızda görmek sizlerle burada en güzel vakitleri geçirmek için bekliyoruz hadi gelin üyelik yok abonelik yok saçma sapan şeyler yok yani sizler için elimizden geleni yaptığımızı unutmayın girişleriniz hızlı olsun diye çok çalışmalar yapıyoruz hadi gelin birlikte eğlenceli chat sitesi kuralım vede burada sizleri aramızda görmek istiyoruz.

Muhabbet Odaları
– Ücretsiz üyeliksiz bol olarak Ücretsiz sizlere en kaliteli zamanları burada yaşatıyoruz en iyi şekilde bağlanıp bizlerle birlikte muhabbet etmek ister misiniz? Türkiye’nin her bir ilinden ilçesinden bulunan kullanıcılar burada sizleri bekliyor hadi gel da burada en güzel tatli sohbette başlar, hadi gel birlikte çok güzel şarkılar söylüyelim mesela, En güzel olarak kaliteli ortamda sizlerle sohbet etmeye başlaylım, Kim bilir yeni dostluklar yeni arkadaşlıklar belkide yeni aşklara yelken açabilirsiniz hadi bağlanın vede muhabbet etmeye başlayın. Mobil Chat Sayesinde bir çok akıllı cep telefonlarınızdan tabletlerden bilgisayarlardan giriş yapabilirsiniz hadi gel En güzel saatleri bizlerle yaşa. Müzik dinle Sohbet etmeye başla Sınırsız Chat Siteleri huzurlu olarak mekanlarının kapılarının sonlarına kadar açmıştır.
________________

Muhabbet Odalari TatLiSohbet.ORg
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:22.