IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2021, 17:37   #1
Arrow Amasya Sohbet

Amasya Sohbet Ortamı
– Kaliteli canlı şekilde muhabbet ediyoruz Amasya Sohbet Ortamı Sayesinde giriş yap sende başla.

Ücretsiz olarak aramıza giriş yapıp en güzel şekilde burada zaman geçirmek ister misiniz? hadi bağlanın sizlerde en iyi vede en güzel zamanları bizimle geçirmeye başlayın amacımız burada tamamen aile ortamı kurabilmek ve bunu başardığımıza inanıyorum bir çok kişi bizimle birlikte hadi gel sende aramıza bağlan ücretsiz olarak burada muhabbet etmeye başla. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailesi olarak sizlere çok güzel imkanlar sağlıyoruz hadi gelin birlikte çok eğlenceli vakitler geçirelim bugün sizlere yine bir şehir makalesi ile baş başa bırakmak istiyorum, Amasya Türkiye’nin Karadeniz bölgesinde bulunan gerçekten çok güzel bir şehir ve sizlerin ziyaretlerini beklemekte peki Amasya Hakkında Sizlere bilgi vermek istiyorum

Amasya ilçeleri
Toplam 6 tane ilçesi bulunmatka bunlar : Göynücek Hamamözü Merzifon Suluova Taşova ve bir çok güzel yerleri olan şehrimiz sizlerin ziyaretlerini beklemekte hadi gelin birlikte çok eğlenceli bir muhabbet sitesi kuruyoruz pekala Amasya Tarihi yerler Boraboy Gölü tabiat parkı Amasya kalesi II Beyazıt Camisi ve Külliyesi Amasya Arkoloji müzesi Kral Kaya Mezarları Subuncuoğlu tıp Cerrahi müzesi Amasya Kalesi Minyatur Amasya Müzesi Mehmetpaşa Cami Şehzadeler Müzesi Şehzadeler gezi yolu Merzifonlu Kara Mustafa Paşa cami Koylum gurme Shop hediyelik eşya el sanatları özdilek kültür sineması ar sineması ve bir çok güzel yerleri olan bir şehrimiz sizlerin ziyaretlerini beklemekte peki Amasya Nüfusu Kaç geçtiğimiz yıla göre: 292 artmış vede 337.800 olmuştur ve bu nüfus yapılan araştırmalara göre ise: 170.407 erkek ve 167.393 kadından oluşmaktadır. Yüzde olarak ise: %50,45 erkek, %49,55 kadın olarak bilinmekte peki Amasya Hakkında Bildiklerimiz bu kadar şimdi sizleri ücretsiz chat sitelerine davet ediyorum hadi gel sende bağlan vede muhabbet etmeye başla.


Amasya Chat Siteleri
– Hadi gelin birlikte çok güzel bir ortam kuralım vede siz değerli kullanıcılarımızla birlikte zaman geçirelim hedefimiz belli ya hedefimiz gerçekten çok güzel insanlara ulaşmak vede burada vakitli muhabbet etmek giriş yapmak bizlerle Sohbet etmek ister misin? bağlan. sende başla.
________________

Amasya Sohbet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:59.