IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2021, 17:35   #1
Arrow Aksaray Sohbet

Aksaray Chat Siteleri
– Birlikte çok güzel vakit geçirelim Aksaray Chat Siteleri sizler için hazır. hadi gel sende.

Ücretsiz olarak bir çok kişiyle burada muhabbet etme imkanına sahipsiniz eğlenceli olarak bir çok kişi sizleri burada beklemekte farklıyız iddalıyız Tatli Sohbet Ailesi olarak sizleri aramızda görmek bizleri çok ama çok mutlu edicektir hadi gelin birlikte çok güzel ve eğlenceli zaman geçirelim bugün sizlere yine bir şehir makalesi ile baş başa bırakmak istiyorum, Aksaray Türkiye’nin İç Anadolu bölgesinde bulunan gerçekten çok güzel bir şehir ve gidip ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. gerçekten çok güzel bir şehir hadi gelin sizlere Aksarayı tanıtalım,

Aksaray ilçeleri Toplam 7 tane ilçesi bulunmatka bunlar : Ağaçören Eskil Gülağaç Güzelyurt Ortaköy Sarıyaşhi Sultanhanı ve bir çok güzel yerleri olan bir şehir sizlerin ziyaretlerini bekliyor peki Aksaray Tarihi yerler Karamoğlu Ulu Cami Saratli Kirkgöz Somuncu baba Türbesi Eğri Minare Kızıl Asikli Hoyut Aksaray Saat Kulesi Zincirye Medresesi Cıncıklı cami nora antik kenti acemhöyük ve bir çok güzel yerleri olan şehrimizi ziyaret etmenizi isteriz, peki son olarak sizlere Aksaray Nüfusu Kaç geçtiğimiz yıla göre: 4.195 artmış vede 416.367 olmuştur ve bu nüfus yapılan araştırmalara göre ise: 207.390 erkek ve 208.977 kadından oluşmaktadır. Yüzde olarak ise: %49,81 erkek, %50,19 kadın olarak bilinmekte peki Aksaray Hakkında Bildiklerimiz bu kadar şimdi sizleri Seviyeli Chat sitelerine davet ediyorum.



Aksaray Sohbet Odaları
– Zaman güzel gerçekten çok kaliteli insanlarla birlikte çok güzel ortam sağlıyoruz ve siz değerli kullanıcılarımızı burada görmek vede chat yapmak için bekliyor olacağız Türkiye’nin her bir ilinden ilçesinden bulunan kullanıcılarımız burada sizleri bekliyor en güzel sohbet sitesi bizim burası haydi gel sende bağlan vede Chat sitelerinde büyük bir dostlukları burada yaşa. kim bilir yeni dostluklar yeni Arkadaşlıklar belkide yeni aşklara yelken açabilirsiniz. Mobil Chat Sayesinde bir çok akıllı cep telefonlarınızdan tabletlerden bilgisayarlardan giriş yapabilirsiniz eğlencenin dibi gerçekten çok güzel bir ortam. radyo dinle sınırsız şekilde chat sitelerine giriş yap.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:56.