IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


5Beğeni(ler)
  • 2 Post By AdrenaLin
  • 1 Post By Lareina
  • 1 Post By Sim
  • 1 Post By TheMountain


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Mart 2021, 00:12   #1
Arrow Üye Olmadan Chat Yapmak..

Diğer sitelerden farklı olduğumuzu söylemiştik! Erkek ve kız sayısının belli bir oranda karşınıza çıktığı tek siteyiz. Bu adreste herkes birbiri ile seviyeli sohbet edebilir ve kimse kimseyi rahatsız edemez.*sohbet odaları*başlığı altında yer alan kategorileri incelerseniz sizler de çok sayıda odanın yer aldığını ve farklı kriterlere uygun bir şekilde bu odaların seçiminin yapıldığını görüyorsunuz.

Sohbet*etmek ya da chat yapmak için ücretli sitelerde vakit kaybetmenize gerek yok çünkü bu siteler para tuzağından başka hiçbir şey değildir ve en önemlisi de sahte profiller ile sizleri kandırmaya çalışırlar. Sitemiz, tamamen profesyonel bir ekip tarafından kontrol ediliyor ve üye giriş çıkışları en iyi şekilde inceleniyor. Sahte hesaplar, ya da sahte bilgiler en kısa sürede uyarılıyor ve sitemizden uzaklaştırılıyor. İnsanları kandırmak yerine, onlara daha kaliteli ve daha seviyeli bir platform sunmayı tercih ettik bu sayede daha güvenilir bir adres olmayı başardık. Şimdilerde üye ve ziyaretçi sayısı olarak bu sektörün en çok tercih edilen ve en kalabalık adreslerinden bir tanesiyiz ve sizleri de her geçen gün büyüyen bu özle platforma davet ediyor ve kusursuz sohbetin kapılarını aralıyoruz.

Üye Olmadan Chat Yapmak

Sizlerde*Üye olmadan Chat Yapmak istiyorum diyorsanız o halde doğru adrestesiniz. Tatlisohbet.org ailesi sizlere diğer Chat ve arkadaşlık siteleri gibi üyelik forumları, kişisel bilgilerinizi istemeyecektir. Kişisel bilgilerinizi paylaşmadan kendinize bir Nickname belirleyerek anında ücretsiz sohbet etmeye ne dersiniz? Sizlerde Üye olmadan chat yapmak istiyorum*diyor ve kişisel bilgileriniz gizli kalarak yeni arkadaşlarla anında sohbet’in keyfini çıkarmak istiyorsanız o halde doğru adrestesiniz. Anında sohbet odalarımıza hiç bir üyelik gerçekleştirmeden bedava olarak bağlanın 7/24 eğlenceli sohbet’in keyfini bizlerle bedava olarak çıkarabilirsiniz.

Tatlisohbet ailesi sizlere sadece Üyeliksiz chat imkanının yanı sıra günün her saatinde kesintisiz Radyo hizmetini de ücretsiz olarak sunmaktadır. Sizlerde sizler için günün her saatinde yayın yapan Dj arkadaşlarımızdan dilediğiniz müzikleri dilediğiniz kullanıcılara ücretsiz olarak armağan etmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Aynı zamanda Genel kültürünüzü ve bilgilerinizi tazeleyebileceğiniz bir birinden eğlenceli oyun kanallarımızda yarışırken puanları toplarak süpriz ödüllere sahip olabilirsiniz.*Ücretsiz ve Üyeliksiz Chat‘in vazgeçilmeyen tek adresi olan Tatlisohbet.org ailesi sizlere hoş sohbetler diler.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 29 Mart 2021, 00:20   #2
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başarılar dilerim, emeğinize sağlık.

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 
Alt 29 Mart 2021, 00:20   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emeginize saglik

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 29 Mart 2021, 00:33   #4
Standart

Deep web gibi

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:06.