IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2022, 01:19   #1
Standart Eşine doğum günü hediyesi olarak kiraladığı uçak düştü: 2 Yaralı

Rusya'da bir kadının eşinin doğum gününü kutlamak için kiraladığı uçağın düşmesi sonucu kadının eşi ve pilot ağır şekilde yaralandı.
Rusya'nın Altay Bölgesi'ndeki Starobelokurikha köyü yakınlarında Aeroprakt A-22 tipi uçak düştü. Bölge sakinlerinin ihbarı üzerine Rusya Acil Durumlar Bakanlığı ekipleri enkazın bulunduğu alana gelirken, ekipler uçağın içerisinden pilot Sergey Zuravlev'i ve yolcu Anton Nagorny'yi ağır yaralı olarak çıkararak, hastaneye sevk etti.


KALKIŞTAN HEMEN SONRA DÜŞTÜ
Kazada yaralanan Anton Nagorny'nin eşi kaza ile ilgili gazetecilere verdiği demeçte, uçağı kocasının 34'üncü yaş günü için hediye olarak kiraladığını belirterek, eşinin pilotla 20 dakikalık bir uçuş gerçekleştireceğini fakat kalkıştan hemen sonra uçağın düştüğünü aktardı. Nagorny'nin eşi, kocasının durumunun ağır olduğunu ifade ederek, kocasının bacaklarında ve kalçasında kırıklar olduğunu açıkladı. Hastane tarafından yapılan açıklamada ise, pilot Zuravlev'in bilincinin kapalı olduğu ve vücudunda da kırıklar olduğu aktarıldı.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, uçuş için resmi onayın alındığını belirterek, kazayla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.
________________

Sevmiyorsan niye seviyorum dedin ki..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:01.