IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2022, 13:42   #1
Standart Doktorun fark edemediği küçük detay yüzünden kendisini 15 yıl boyunca kör zannetti

ABD'de yaşayan Connie Parke isimli kadın, 2003 yılında görüş seviyesinin azalmasının ardından doktora gitti. Doktor, teşhisin ardından kadını ameliyat etti ancak Parke'nin gözleri açılmadı. 15 yıl boyunca kör olduğunu zanneden kadının asıl hastalığının katarakt olduğu belirlendi. Gözünün önündeki katman alınan kadın, yeniden görmeye başladı.
Amerika Birleşik Devletleri'nin Colarado eyaletinde ikamet eden 59 yaşındaki Connie Parke isimli kadın, 2003 yılında aracıyla ilerlediği sırada bir anda etrafının kararmaya başladığını fark etti. Önce bu durumun nedenini anlamayan kadın, hemen doktora başvurdu

GÖZ TANSİYONU TEŞHİSİ KOYDU
Doktor, muayene ettiği kadına halk arasında "karasu" adı verilen ve göz tansiyonu olarak bilinen teşhisi koydu. Daha sonra Parke, ameliyata alındı fakat ameliyatın ardından yine de görme yetisini kazanamadı. Bunun nedeni ise doktor tarafından konulan yanlış teşhisti.

YILLAR SONRA ACI GERÇEĞİ ÖĞRENDİ
Ameliyatın ardından tam 15 yıl boyunca kendisini kör zanneden Parke'nin hayatı, başka bir doktora gitmesinin ardından değişti. Doktor, kadının asıl hastalığının katarakt olduğunu ve görmesini engelleyen unsurun ise gözünün önündeki katman olduğunu söyledi.

15 YIL SONRA YENİDEN GÖRMEYE BAŞLADI
Parke, doğru teşhisin konulmasının ardından bir kez da ameliyat masasına yattı ve gözündeki perdeyi kaldırıldı. 15 yıl aradan sonra yeniden çocuklarını ve torunlarını görmeye başlayan kadının sevinci ise objektiflere yansıdı.
________________

Sevmiyorsan niye seviyorum dedin ki..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:45.