IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 19:07   #1
Wink Konuşma Siteleri

Konuşma siteleri sohbet ortamlarına alternatif olarak hizmet vermekte olan sohbet odalarından biri olmaktadır. Konuşmak isteyen bir çok kişinin gelip burada Chat yapmakta. Konuşmak için bir bahane gerekmeksizin sizlerde gelip bizlerle takılabilirsiniz. Bu ortamlarda bir çok insanın olduğunu söylemek isterim. Hepsi Günün belli bölümlerinde buraya gelerek konuşarak kendilerini rahatlatmaktalar. Bu rahatlama düşünce olarak rahatlamaktır. Hayatımız boyunca çok fazla strese maruz kaldığımızdan dolayı bu stresi de atmak gerekmekte. Bazı insanlar bunu spor yaparak atlatırlar veya gezmelere giderek ayırır bazıları ise de sohbet odalarımıza gelerek konuşarak atarlar.

Sohbette Tanışma

Konuşarak Sohbet Açma Yöntemleri

Buraya gelerek kendinizi en iyi şekilde ifade etmeye çalışınız . İfade biçimiz akıcı ve anlaşılır olmasına özen gösterin . Kısa ve öz kelimeler kurarak ne kadar karizmatik kültürlü biri olduğunuzdu elinizden geldiğince gösterin. Kaliteli insanlar arkadaş çevreleri daha çok edinmektedir. Ayrıca daha kolay bir şekilde arkadaşları olabilmekte. Yanlış anlaşılmamak adına konuşarak kendinizi karşınızdakilere karşı anlatmaya çalışın. Bunu tabi konuşarak chat yaparsın yazarak sohbet ile de yaparsın. Bu tamamen sizlere kalmış bir şey açıkçası . Burası bildiğiniz üzere tanışma sitelerden biri olduğu için herkes ile aynı anda sohbet etme imkanı buluyorsunuz.




Konuşma Taktikleri

Sohbet odalarında konuşmak için konu başlatmanız önceliğiniz olması gerekiyor. Sohbet kanallarında konu açanlara yorum yaparsanız sizlerde daha çabuk ortama ayak uydurmuş olursunuz. özellikle sohbet odaları bazında yapılmış olan konuşmalar herkesin dikkatini çok fazla çekmektedir. Konuşma tatiklerinden biri de kendiniz konu açmanız ve bu konu tamamen mantıklı olmak zorunda. Konularınız ne kadar dikkat çekici olursa sizi tanımak isteyen kişi sayısı fazla olacaktır. Sohbet kanallarında kesinlikle siyasi konular açmayınız ve bayanlara yönelik laflar söylemeyeniz.

Sohbetde Konuşma

Tanışma Konuşma Siteleri

sohbet'de tanıştıklarınızla güzel bir arkadaşlık kurma ihtimaliniz her zaman vardır . Bu arkadaşlığı ileriye götürme imkanı tamamen sizlerin elinde olmakta arkadaşlar. Sohbet etmek için en iyi yerde olduğunuzu unutmayınız ve kaliteli sohbet ortamlarını sevdiklerinize arkadaşlarınıza çevrenizdeki herkese söyleyiniz ki burası daha güzel bir ortam olsun .
________________

Konuşma Siteleri
 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:08   #2
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:32.