IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AdrenaLin


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 19:06   #1
Wink Antalya Sohbet

Antalya sohbet odalarında bulunmamak olmaz gibi bir şey . Şayet insanın yapısından dolayı sohbet etmemek olmaz gibi . Ayrıca Antalya gibi bir şehirden bahsediyorsak burada sohbet etmemek hiç olmaz gibi . Yaz aylarının en turist çeken şehirlerinden biri olan Antalya bu sayede bir çok kişiye birlikte olmalarına imkan tanımakta. Antalya hakkında bilgi almak için gelenlerinde bilgi almalarını sağlamak amaçlı sohbet odalarına girdiklerini de biliyoruz. Antalya da bulunanlar ise buraya gelen turistlere memleketlerini anlatmak amaçlı chat odalarında bulunmaktalar.

Konyaaltı Sohbet

Şehri Tanımak

Ülkemizin büyük şehirleri arasında kendine yer edinmiş olan şehrimiz hakkında biraz da gezilecek yerlerinden bahsedelim . Mesela plaj olarak konyaaltı plajı çok meşhurdur. Gelen turistlerin bir çoğu bu plajda denize girmeye özen gösterirler. Sırf burası için gelen insanların olduğunu da bilmekteyiz. Onu da sohbet odalarımıza gelerek bilgi almak isteyen kişilerden bilmekteyiz. Bununla birlikte tarihi yapısı ile de ön plana çıkmaktadır. Ayrıca kaş da ilçesi de Antalya nın çok dikkat çekici noktalarından biri olmaktadır.




Antalya Sohbetleri ile Tarihi Mekanlar

Bunlardan hariç tarihi yapısı ile de ön plana çıkmaktadır. Tarihi kale içi ile , Aspendos tiyatrosu , Perge antik kenti , Olimpos Antik kenti , Hadrian kapısı gibi daha bir çok nokta Antalya'yı keşfetmenizi beklemekte. Bunlarla ilgili sohbet ve muhabbetlerinizi işte sohbet odalarımızda yaparak bilgi alabilirsiniz . Ayrıca kent halkı çok cana yakın kişiler olmaktadır. Bir çok gelen turistin uğrak noktası olan Antalya merkezde çok iyi davranılmak da ve Türk misafir perverliğini görmekteyiz. Yöre esnafı çok ilgi ve alakalı olmaktadır gelenlerle . Genelde şehir hakkında herkesi aydınlatmaktalar sohbet yaparak yabancılık çekmemelerini sağlıyorlar ki bu en büyük artı olarak görünmekte.

Kaş Sohbet

Antalya Sohbet Chat Katıl

Sonuç olarak Antalya çok kaliteli bir şehir ve gelenlerin hayran kaldıkları bir yer olmakta. Her sene gelenlerin bir daha ki seneye de mutlaka tatillerini burada yeniden yapmak için rezervasyonlarını çok erkenden yaptırdıkları bir yer. Gelen kişilerin burada tanıdıkları ile sohbet ettikleri ve arkadaş olduklarını görüyoruz biliyoruz.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:09   #2
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:10   #3
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:33.