IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AdrenaLin


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 19:04   #1
Wink Kocaeli SOhbet

Ülkemizin en güzide illerinden biri olan Kocaeli sohbet odalarımız sizlere hoş geldiniz diler. Sizlere Kocaeli hakkında biraz bilgi vereceğim bugün hem yemekleri hakkında hem şehir hakkında bilgi vereceğim . Kocaeli tam bir sanayi şehri diyebiliriz. Burada yaşayanların bir* çoğu buraya fabrikada çalışmak adına gelenlerden oluşmakla birlikte yöre halkının da burada fabrikalarda çalıştığını bilmekteyiz. Sonra dan gelen insanların burada kimseyi tanımadıklarından dolayı çevreleri geniş olmaya bilir. Kendilerini geliştirmek ve Kocaeli de yeni insanlar tanımak adına Kocaeli Chat odalarına gelerek Arkadaşlıklar edinmekteler.




Izmit Sohbet

Kocaeli Marmara bölgesinde olup İstanbul un arka bahçesi de diyebiliriz. İstanbul ile olan arası şehir merkezine 1,5 saat gibi olmaktadır. Buda otobüs yolculuğu ile tabi ki . Şahsi hususi araçını ile bu süre daha da kısa olmaktadır. Kocaeli insanları olarak da çok sıcak kanlı bir yaklaşıma sahiptir. Evet önceler de üniversite öğrencilerine çok farklı bakılmakta idi . Ama bu algı zamanla kırıldığından dolayı onlarla Kocaeli sohbetleri yapılabilmekte. Kocaeli bölge yapısı ile sahil şeridi olan illerdendir. Burası yaz aylarında bir çok insanın tercihi olmaktadır. Körfez ilçesi , Hereke ilçesi , maşukiye ilçesi gibi bir çok noktasına yerli yabancı insanları çekmekte.

Kocaeli sohbet odalarımız da buraları tanımak ve buralarda bulunan insanlarla sohbet etmenize yardımcı olmak adına açılmış olan Chat odalarından bir tanesidir. Chat siteleri bakıldığında herkes için ilgi görmeye bilir lakin bizim kendi odalarımız bir çok Kocaelili hemşerilerimizin burada bulunmasına vesile olmaktadır. Avrupa da yaşayan yada ülkemizin başka şehirlerinde* yaşayan Kocaelili bir çok insanın tercihi olmakta. Tercih edilmemizin Diğer nedeni ise hepsinin şehirlerinden haber almasını sağlamamız.

Izmit Chat

Kocaeli'nin önde gelen sohbet odalarımız* burada yaşamak istiyorsanız bilgi almanıza vesile olacaktır. Sizlerde Kocaeli chat sitesine gelerek keyifli dakikalar geçirebilir güzel anlar yaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken tatlı sohbet sitemize gelerek ana sayfa da bulunan sohbet giriş kısmına tıklamanız ve daha sonrasında takma isim yazarak otomatik olarak* odalara aktarılmaktasınız . Sizlerde* bizlere katılın ve doyumsuz sohbetin tadına varın hadi* .
________________

Kocaeli SOhbet
 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:11   #2
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:12   #3
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:15.