IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AdrenaLin


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 19:03   #1
Wink isLami Sohbet

İslami sohbet konuları üzerine bir çok kişinin devamlı olarak araştırmalar yaptıklarını bilmekteyiz. Toplumumuz açısından dini değerlerimiz bizler için çok önem yer teşkil etmekte hayatımızda. Ülkemiz de dini konularımız birliğimizi ve beraberliğimizi üst seviyelerde tutmaktadır. Dinimizin emrettiği şekilde yaşamak hayatımızı sürdürmek bize rabbimizin emri olmaktadır. Reel hayatında çok aşırı İslami sohbetler yapan kişilerin bunu sadece gerçekte yapmaktan öte teknolojiden de faydalanarak sanal ortamlarda İslami bilgilerini bir çok kişiye aktarabilmekte. İslami sohbet yapmak ve kendisine bir şeyler daha öğrenmek adına araştırmalar yapanlar burada.

Islam Chat Odaları

Dinimize göre yaşadığımız hayatımızda insanlarla iletişim kurma konusunda zorluklar yaşayabiliriz . Bu zorluğu aşmak ve arkadaşlıklar edinmek adına burası yani İslami Chat odalarımız çok idealdir. Burada da İslami konular konuşmak* bildiklerinizi bir kaç insanın daha bilmesini sağlamak adına sohbet etmenize imkan sunan islami sohbet odalarının en başında yer almaktadır .* İslamiyet'e* göre yaşantınızı birilerine aktarabilirsiniz. Onların da bu şekilde yaşamalarına yardımcı olarak adına* hayırlara vesile olabilirsin. Sonuçta burayı İslami muhabbet odaları olarak görmeyin . Gerçek kişilerin gerçek yaşantılarından hayatlar sunan bir yer olarak görün.

Ayrıca İslamiyet tüm dünyada bir çok insanın ortak paydası olmakta. Bu insanların bir şey öğrenebilecekleri konular paylaşabilecekleri bir yer olma özelliğini de sağlıyoruz. Günün belirli saatlerinde İslam Sohbet odalarımızda hocalarımız bulunmakta. Bu hocalarımıza sorularınızı sorabilir onların da düşüncelerini öğrenip hayatınıza bu şekilde yön verme imkanı bulabilirsiniz. Öyle* fırsatlarınız var ki canlı bir şekilde karşınızdaki hocamızla güzel muhabbetler etme onlarla olan irtibatınız sayesinde aklınıza takılanların cevabını alma imkanı sunulmakta.* Dini değerlerimizin en güzel örneklerini İslami sohbet kanalımızda bulunan bir çok insandan dinleyebilirsiniz. Ayrıca gün içinde dualar ve hatimlerimiz de olmakta.

Sohbet Islam

İslami Chat dendiğinde dünya üzerinde bir çok Müslümanın gelip burada sohbet ettiklerini herkes bilmekte. Dini sohbet odalarının bir özelliği zaten bu değil mi. Bu İslami sohbetler yapılırken de mübarek topraklarda bulunan bir çok insan ile temasa geçerek onlardan mübarek topraklarda isminizin geçmesine vesile olunur.
________________

isLami Sohbet
 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:13   #2
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:14   #3
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:35.