IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AdrenaLin


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 19:02   #1
Wink Sohbet Girş

Bugün sizlere kısa ama anlamı çok fazla olmakta olan Sohbet Giriş hakkında bir takım bilgiler nasıl olması gerektiği Türkiye de sohbetin karşılığı nedir nasıl olmakta . Bununla ilgili görüşlerimi bildireceğim. Günümüzde sohbet yapmak için çok çabaladığımız anlar olabilmekte . Doğup büyümemize kadar süren zaman diliminde konuşmanın kendimizi ifade etmenin önemi çok büyüktür. Bir kişi kendini ifade edebilmesi için devamlı düşünmeli ve bu düşüncelerini ya yazıya yada sohbet ederek karşındakine bildirmesi gerekmekte. Geçmişte bunları sohbet için çok fazla çabalardı insanoğlu . Sonuçta günümüzde ki gibi kolay tanışma arkadaş olma seçenekleri yoktu. Malum o zaman ki şartlarda genel olarak mektuplaşma gibi şeyler mevcuttu.

Chat Girişi

Bu mektuplaşmalar günümüzde tabi ki bulunmamakta. Ayrıca geçmişle ilgili bir diğer yöntem ise sizin de eski yeşil çam filmlerinde ki gibi telsiz sohbet etme seçeneği tanışma seçeneği vardı. O zaman ki şartlarda internet denen bir şey olmadığı içinde bir çok kişi karşındaki insanı tanımak için çok fazla çaba serf etmek zorunda kalıyordu. İlk cümleyi demek için onunla konuşabilmek için bir erkek günlerce aylarca yıllarca peşinden koştuğu olurdu sevdikleri kızlar bayanlar için . Tabi şimdilerde öyle değil bazı sohbet uygulamaları üzerinden direk girişler yaparak o gördüğünüz beğendiğiniz kişiyi bulmak çok kolay olmakta. Yani sohbet uygulamaları derken de sosyal medya platformları olan Facebook , İnstagram ve Twitter gibi bir çok sosyal medya platformundan bahsetmekteyim.




Önceden Ailenizden birinin şu kişiyi görüp konuşman aranızda bir şeyler olabilir lafları artık Ailenizin bak şu kızın yada erkeğin sosyal medya adresi buradan görüşüp konuşabilirsiniz muhabbetlerine dönmüş durumda . Bu bir çok kişinin başına gelebilmekte. Ayrıca bu olmasa bile kendi düşüncelerinizi yada resimlerinizi eklediğiniz sosyal medya platformlarında sizleri beğenenler size yazışma isteği atarak sohbet etmek için bir işaret vermiş olabilmekte. Ve hayatınıza yön verecek kişinin belki o olabileceği anlamına da gelebilmekte. Bu tarz yerler sanal ortamlar mekanlar çok fazlaca günümüzde bulunmakta. Tabi hayatımıza girecek kişinin nereden nasıl geleceğini bilemeyiz bu ortamlar olmasa bile gün içinde çalışırken olabilir bir kafeye gittiğimizde arkadaşlarımızla sohbet muhabbet ederken olabilir hatta yolda yürürken bile olabilir. Yani hayatın ve aşkın nereden nasıl geleceğini bilemeyiz.




Hayat ve aşk işte bu iki kelime kaderimizi değiştiren kelimeler de olabilir. İyi yada kötü niyetli kişileri karşımıza çıkarıp hayatımızı yaşanır yada yaşanmaz hale sokan 2 kelime . Ama şunu biliyoruz ki karşımızda ki insanları çok ama çok iyi tanımak gerekmekte. Bunun için ise sohbet etmemiz birbirimizi iyi tanımamız düşüncelerini dile vurarak karşınızdakini iyi analiz etmek gerekmekte. ilk defa biri ile sohbet edecekseniz sohbet girişiniz önemli olmalı. Yani çok fazla pot kırmadan kendinizi olduğunca sade ve anlaşır şekilde anlatmanız kesinlikle ve kesinlikle doğru bildiklerinizi kendiniz hakkında hiç bir şey saklamamız gerektiğini unutmamanız lazım. Sohbete girişte ne kadar dürüst biri olduğunuzu kesinlikle yalan söylemeyeceğinizi o itibarı karşınızdakilere hissettirirseniz kazanan siz olursunuz bu hayatta.

Muhabbet Girişi

Kazandığınız sağlam ilişkiler ile güzel bir çevreye arkadaşlıklara sahip olursunuz. Bunlarda size her daim artı olarak hayatınıza yansıyacaktır. Hayatınız boyunca sohbet edeceğiniz insanları iyi seçmek ve sohbet girişiniz karşınızdakine karşı çok sağlam olmak zorunda . İyi bir intiba bırakmak için bu sohbet girişine çok dikkat etmek gerekir. Arkadaşlar hiç bir zaman sohbet etmekten çekinmeyin emin olun kaybedecek bir şeyiniz yoktur. Her daim kazanan siz olursunuz kendinizi ifade etmek karşınızdakini tanımak adına sohbet edeceksiniz. Hiç sosyal hayatta çekinmeden güzel arkadaşlıklar kurmak adına sohbet edin bol bol sohbet yaparak yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Aynı bizim sohbet odalarımız da olduğu gibi güzel arkadaşlıklar edinebilirsiniz. İçinize kapanık yaşayarak devamlı bir arayış içinde olmak sizi psikolojik olarak da çok yıpratır. O yüzden çekinmeden özgürce sohbet edin . Bunu yapamıyorsanız da gelin sohbet sitelerimize bu ortamlarda sohbet girişi yapın ve güzel arkadaşlıklara katılın. Yapmanız gereken sohbet girişe tıklayıp bizlere katılmanız yeterli olacaktır. Günün her saatinde sıkıldığınız andan itibaren chat yaparak en tatlı chat ortamlarına katılım sağlayın. Hadi daha ne bekliyorsunuz hemen girin ve güzel arkadaşlıklara yelken açın .
________________

Sohbet Girş
 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:14   #2
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:15   #3
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:31.