IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 19:02   #1
Wink Evde Sohbetler

Çoğumuzun olmasa da bir çok ev kadının evde olduğunu düşünebiliriz. Evde kalan bayanların evde sohbetler yapabilmesi için genel olarak arkadaşlarının kendilerini ziyaret etmesi olabilir yada ev halkında birileri ile evde muhabbetler yapabilirler. Ama düşünün evde kimsenin kalmadı zamanlarda ise tek başına kalıyorlar ve temizlik yemek filan derken kendilerini yoruyorlar sıkılıyorlar . Bu sıkıntılı süreçte kendilerini mutsuz hissedebilmekteler. Bu mutsuzluk süresini tabi ki eve gelen eş çoluk çocuk bilmiyor . Bu sıkılmış hallerini akşam eve gelen ailesine de söyleyemediği içinde psikolojik olarak çöküş durumuna düşüyorlar. işte o süre zarfında ise sohbet odalarımız devreye girerek sizin yalnızlığınıza son vermekte ve psikolojinizi biraz daha düzeltme aşamasında sohbet etmenize imkan vererek yalnızlığınızdan çıkmanızı sağlamakta.

Ev Sohbetleri

Gündüzleri evde peki neler yapabiliriz derseniz aslında komşularımızı çağırarak onlarla sohbet yapabiliriz. Ama bundan sıkıldığımız da ise genelde televizyon başında geçiyor. Televizyonlar da gündüz kuşağında ise genel olarak zahide yetişin sunduğu program var gelin kaynana sohbetleri geçiyor. Daha sonrasında ise popüler olarak Esra Erol sunduğu reality show ekranlara gelmekte. Burada yapılan sohbetler ise genel itibari ile gerçek hayatlardan yaşanmışlardan olmaktadır. İşte annesi kaybolan kardeşini uzun yıllarca göremeyen çocuğunu hiç görememiş kişilerle birlikte ayrılmak için başvuranlar yada sevdikleri ile evlenmek isteyenler gelmekte. Burada dönen muhabbetler genel itibari ile işte onların hayatlarından bahsetmekte ve hatalarını gün yüzüne çıkararak ibretlik olmalarını sağlamaktır.




Gündüz sohbetlerin de yapılan bazı şeyler de çevrenizdeki insanlarla sözleşerek Altın günü yapmaktır. Evde toplanan 10-15 kişinin bir arada bulunarak muhabbet yapması kendilerini eğlendirmesi hoş vakitler geçirmesini sağlamak için yapılmakta bu tarz muhabbetler de . Bunların çoğu yemekli olur çay olur kısır olur bir çok alternatif şeyler olmakla birlikte genel itibari ile dedikodu çok fazlaca olmakta. Aslında yanlış anlaşılmaması açısından söylemek isterim ki bayanlar toplandıklarında bir arada genel itibari ile dedikodu sohbetleri yaparlar. Bunları da genel olarak evlerinde yaparlar. Erkekler öyle değil erkekler genelde kahvede sohbet yada kuaförde sohbetler yaparak çevredeki havadisleri öğrenebilirler. Yani kadınlar ile erkekler arasında ki fark hiç yoktur sadece mekan ve yer farkı vardır .




Peki bizlere gelirsek evde chat nasıl yapılır diye sorarsanız. Bizimki ise tamamen sanal ortamlarda dönmekte sohbetler. Sanal da insanların yüzlerini seslerini duymak yerine yazarak onlarla sohbet etme imkanı buluyorsunuz. Tabi bunu zamanla farklı platformlara taşıyarak kameralı sohbet imkanını sizler kendi aranızda sunabilmektesiniz. Gündüzleri evlerinde olan bayanların chat yapmalarına yardımcı olduğumuz bu mekanda genel itibari ile gece veya gündüz ayırt etmeksizin girişler mevcuttur. Öyle ki* genelde akşamları daha fazla evlerinden giriş yapan insanları görebilmekteyiz. Şunu da belirtmek isterim ki bu girişler tabi ki evlerden olmamakta. Atıyorum iş yerinden girenler oluyor otobüste yolculuk yapanlar giriş yapıyor yada bir doğa gezisine kampa gittiniz gittiğiniz ormanlık alanda doğanın içinde bile sohbet odalarımıza giriş yapabiliyorsunuz.

Evden Sohbet

Bir çok alternatifi olan sohbet sitelerimiz genel itibari ile her yönlü olarak insanların dikkatini çekmekte. Radyo özelliği ile tatile gittiğinizde sahilde uzanmış telefonunuz üzerinden giriş yaparak radyomuzu canlı canlı dinleme imkanını buluyorsunuz. Bunu yaparken yani dinlerken bir yandan da sohbete katılarak muhabbet yapabiliyorsunuz . Yani o kadar çok alternatifi var ki sıralamakla bitmiyor. Buraya giriş yapanların bir çoğu zaten olgun insanlar olmakta. Bu insanlar da olgun sohbetler yapıyor. Evli olanlarla da var ve evli olanlarda genel olarak burayı tercih etmekte. Ama bir kişi ne olursa olsun saygılı ve seviyeli olduğu sürece her daim sohbet chat odalarımız dan ücretsiz bir şekilde yararlanabilir. Sizlerde eğer aklınızda ki soru işaretlerini kaldırmak istiyorsanız hemen sohbet giriş bölümünden chat odalarımıza aktarım sağlanabilmekte. Hadi şimdi sizleri de bu güzel ortamlarda görmek ve arkadaşlıklar edinmeye davet ediyoruz. Tıklayın Sizlerde katılın .
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:14   #2
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:12.