IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AdrenaLin


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 19:01   #1
Wink Belçika Sohbet

Avrupa'nın en önemli ülkelerinden biri Belçika'nın Belçika sohbet odalarından selamlar . Belçika da yaşamakta olan bir çok gurbetçinin tercihi olan sohbet sitelerimiz bu ülkede yaşayanların buluşma noktalarından bir tanesidir. Belçika da olan Türklerin birbirleri ile temasa geçtikleri Chat odalarımız günün her saatinde onların hizmetinde olmaktadır. Bununla beraber sınırda bulunan komşu ülkelerdeki insanların tercihi olmaktadır. Komşu ülkeler ile sınırı olduğundan orada yaşayan bir çok Türk vatandaşımızın da Belçika sohbet odalarımızda bulunması tesadüf değildir .

Belçikalı Sohbet

Belçika ülke olarak Avrupa da en çok tercih edilen ülkelerinden biri neden derseniz sosyal devlet tarzı olarak Almanya ile bire bir aynı özelliği taşıdığından dolayı insanların Belçika'yı tercih etme sebebidir. Belçika Avrupa birliği üyesi olan devletlerin başında gelmekte. Para birimi Euro olmakta. Belçika aslında ufak bir ülke konumunda bulunmakta. Lakin Avrupa birliğinin merkezi Brüksel de olduğundan dolayı Avrupa birliği üyesi devletler için önemli bir konum teşkil etmektedir. Nüfus olarak çok az Nüfusa sahip olsalar da genel itibari gelişmiş modern ülke özelliğinde olan birinci dünya ülkeleri arasındadır.




Belçika da Türk nüfus çoğunluğu olarak yüzde 2 gibi bir orana sahiptir. Bu oranın bu şekilde olmasından dolayı Belçika Türkler açısından önemli bir yere sahip olmaktadır. Belçika sohbet odalarını da zaten bu sebepten ötürü faaliyete koyduk. Sonuçta hatırı sayılır bir Türk topluluğunun olması bunu sunmamıza teşvik etmiştir bizi. Belçika karma bir ülke de diyebiliriz. Aynı Fransa gibi geçmişinde sömürge olmasından dolayı bir çok afrika kökenli vatandaşların bulunması olmaktadır. Bundan ötürü de nüfus olarak kendine has Belçika vatandaşı görmek aslında zor gibi olmakta. Bu ülke ayrıca tarihi öneme sahip bir çok yer barındırmakta.

Belçikalılarla Sohbet




Belçika hakkında daha fazla bilgi edinmek için o ülkede yaşayan vatandaşlardan bilgi almak ve güzel arkadaşlıklar kurmak için Belçika sohbet Chat odalarımıza gelerek onlardan ülkede ki son durum hakkında bilgiler alabilirsiniz. Hem orada yaşamakta olan Tanıdıklarınız ile de ücretsiz bir şekilde görüşmeler konuşmalar yaparak hasret gidermiş olursunuz.
________________

Belçika Sohbet
 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:02   #2
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Süper emeğine yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:48.