IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Murat


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 19:00   #1
Wink ArkadaşLık Siteleri

Arkadaşlık Siteleri Dendiğinde akla gelen bir çok Tanışma siteleri bulunmaktadır. Bunların bir çoğunda insanlar birbirleri ile sohbetler etmekteler. Bu ortamlarda genel olarak bayanlarla sohbet etmek yada erkeklerle sohbet için oluşturulan güzel arkadaşlık ortamlarıdır. Lakin bu ortamların bazılarında ücretli olmakta . Gold üye gibi Silver üye gibi bir çok alternatifler sunulmakta. Ama paralı olduğu içinde bir çok insan bu arkadaşlık sitelerini çok tercih etmiyorlar. En çok tercih edilenlerden bir tanesi de tatlı sohbet arkadaşlık sitelerimizdir.

Arkadaş Edinmek




Ücretli Arkadaşlık Siteleri Nelerdir ?

Ücretli olarak hizmet vermekte olan tanışma konuşma sitelerine girişler tamamen ücretsiz olmakta. Ama daha sonrasında site içerisinde birine mesaj atmak istediğinizde sizden para yatırmanızı istemekte ve o para yatırdığınızdan sonra konuşma tanışma yapabileceğinizi söylemekteler. En çok tanınanlardan bir tanesi İstanbul net olmakta . Buraya girişler ücretsiz olarak veriliyor ama daha sonrasında sizlerin profilinize bakanları görmek size mesaj atanlara cevap vermek için sizden paket satın almanızı istemekteler. Bu paketler aylık veya yıllık olarak sunulmakta. Bunu aldığınızda bu süreler içinde bir çok insana mesaj atmaktasınız. Ama ben para vermek istemiyorum dediğinizde ise bu andan itibaren aşağıda vereceğim bilgiler dahilinde biz devreye giriyoruz.




Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri

Ücretsiz olarak verilen hizmetlerden biri de bizim sohbet odaları platformlarımız . Genel olarak İstanbul net sanal tanışma platformlarından farklı bir şekilde işlemektedir. Orada profil özelliği olmakta ve resimler filan koymaktasınız. Ama burada bu yok . Sadece sizden bir tane takma isim istenir ve takma isim ile sohbet platformuna giriş yaparsınız. Daha sonrasında ise istediğiniz kişinin ismine tıklayarak ona yazabilirsiniz. Karşınızda kinden cevap aldığınızda ise canlı canlı şekilde konuşma özelliğinden yararlanıyorsunuz. İlk defa girenler içinde ilk önce kurallara uymaları gerektiğini hatırlatmak gerekir.

Parasız Arkadaşlık Siteleri

Sohbet ortamlarımızda kurallara uyduğunuz sürece hiç bir zaman sohbet siteleri platformumuzdan uzaklaştır sağlanmayacaksınız. Daimi üyelerimiz ile birlikte Özel üye statüsü alarak özel kanallar olarak size hizmette vermekteyiz. Sohbet Chat odalarından yararlanmak ve katılmak için tıklayın katılın bizlere.
________________

ArkadaşLık Siteleri
 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:07   #2
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:31.