IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 1 Post By AdrenaLin
  • 1 Post By Murat
  • 1 Post By Sihirbaz


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 18:58   #1
Wink Telefon Sohbetleri

Merhaba telefon sohbetleri gün boyu artık sizlerle. Telefonunuzun markası ne olursa olsun sohbet sitelerimize gelerek telefon üzerinden muhabbetler yapabilirsiniz. Bu muhabbetleri yaparken de rahatlıkla günlük hayata adapte olabileceğiniz gibi keyifli dakikalarda yaşamaktasınız. Telefonda sohbetleri yapmanız günün her saatinde sizlere verilmekte. Bunların hepsi sizlere ücretsiz olarak verilmekte. Günümüz şartlarında sohbet etmek içinizdekileri dökmek istediğinizde en iyi yer olarak bilinmekte. Günlük yaşantıda yaşadıklarınızı telefonda sohbetler yaparak içinizi dökebilirsiniz. Son zamanların en çok tercih edilen sohbet odalarından bir tanesi olduğumuz için de telefondan girişlere çok büyük önem vermekteyiz.

Telefondan Chat

Telefonla sohbet yapmak için istediğiniz yerden internetinizin çektiği herhangi bir yerden rahatlıkla giriş yaparak sohbet ortamlarımıza gelebilirsiniz. Özellikle android girişlerimiz çok fazla . Bunun için özel olarak hazırlanmış android sohbet programımız ile Chat kanallarımıza girişleriniz daha rahat ve güvenli olmakta. Hem bunu kullanırken zorlanmadan rahatlıkla Chat yapabilme imkanınız da bulunmakta. Peki Android tabanlı bir cep telefonum yok İos tabanlı bir telefonum var ne yaparım .




İos tabanlı bir cep telefonundan sohbet yapmak için öncelikle o telefonun içinde olan uygulama yükle kısmından giriş yaparak uygun olan cloud irc programını bulup indirmeniz olmakta. Daha sonrasında ise acılan sayfadan sunucu ismini takma isim girerek enterlayarak chat odalarımıza girişiniz sağlanacaktır. Giriş yaptıktan sonra zaten çok basit şekilde kullanıma uygun bir şekilde sizlere sohbet ortamları sunulmakta. Hem görüntü olarak hem yazım olarak size basit ve sade şekilde cepten sohbet sunulmakta.

Cepten Chat

cep sohbetleri eski tuşlu olan telefonlar ile ilgili olmamakta. Sonuçta onlarda akıllı bir sistem olmadığı için girişleriniz onların üzerinde olunmamakta. Sohbet yapmak için akıllı bir telefonunuz olması lazım ayrıca da buna uygun bir alt yapı programı olması gerekmekte . Bir çok insanın dünyanın en ücra noktasından gelip tercihi olan sitelerimiz her kültürden insanı bünyesindedir . Sonuç olarak sizlerde güzel arkadaşlıklar ve cep telefonu sohbetleri yapmak istiyorsanız giriş yapmanız . Sonrasında ise sohbet odaları sizlere de eğlenceli anlar yaşatacaktır. Hadi tıklayın katılın
________________

Telefon Sohbetleri
 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:15   #2
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:16   #3
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:22   #4
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık olsun

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:00.