IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 2 Post By AdrenaLin
  • 1 Post By Murat


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 18:54   #1
Wink Hoş SohbetLer

Hoş sohbetler geçirme isteğimiz devamlı olmakta . Bunu sağlamak için genel olarak birilerinden yardım alabiliriz . Hoş bir ortamda sohbet etmek çok daha zevkli olmaktadır . Hayal edin bir çok insanın olduğu bir mekanda sohbet ediyorsunuz ve bundan o kadar cok keyif alıyorsunuz ki hiç bir şekilde o ortamlardan ayrılmak istemiyorsunuz. Sizce de keyifli değil mi . Gözümüzü kapattığımızda o ortamların içinde olduğumuzu düşünmemiz bile bizlere ne kadar çok mutlu etmekte. Bir de kendisini içinde olmak muhabbetler yaptığımızı hissetmek işte daha da keyif dolu zamanların başlarında olduğumuzu anlarız. Gerçek hayatımız da mutlaka belli zamanlarda böyle anlar yaşadığımız olmuştur. Hiç bitmesini istemediğimiz zamanların olduğunu mutlaka biliriz.

Sanalda Hoş Sohbet




Mesela ben eskiden ailemle birlikte memleketimize gittiğimde o zamanlarda yapılan muhabbetleri sohbetleri çok özlüyorum. Neden mi herkes o kadar saf ve temizdi ki kimse kimseyi kırmadan inciltmeden birbirine laf sokmadan harika sohbetler yapıyorlardı. Şimdiler de ise bu tamamen çıkar ilişkisine dönmüş durumda. Yani çıkarın yoksa hoş sohbetler döndürememektesiniz. İlla ki sizden sıkılır ve kaçmak için bir bahane uydurur karşındaki kişi . Hoş sohbet demek aslında güzel sohbet anlamına da gelir . Güzel sohbeti de kalbi temiz art niyet düşünmeden seni sen olduğun için seven biri ile yaptığınızda güzel bir sohbet olur. Bunu arkadaşlarınızla yapabilirsiniz ailenizle yapabilirsiniz veya hiç tanımadığınız biri ile de neden olmasın olabilir.




Peki nasıl hiç tanımadığım biri ile güzel sohbet edebilirim hoş zamanlar geçirebilirim der gibisiniz. Bu da aslında sizin sanal platformlara bakış açınıza bağlı olmakta. Yana sanal platformlardan biri ile hiç hoş zamanlar geçirmedim ama geçireceğimi de düşünmemekteyim derseniz bunu yanlış düşünmüş olursunuz. Yani sanal ortamlarda sohbet yapanların herkesin seviyesizce sohbetler yaptığını sakın düşünmeyin . Aralarında mutlaka seviyeli sohbetler yapanlar güzel zamanlar geçirmesini bilen bayanlar ve baylar . Sadece biraz sohbet odalarında takılmanız ve sizleri tanımalarına sağlamanız yeterli olacaktır. Sizi tanımaya başlayan biri zaten sizden keyif aldığının anlamına gelmekte. Keyif veren birileri her zaman bir çok insanın ilgi noktası haline gelmiştir. Sohbet sitelerimizde keyif veren insanlardan oluşmakta. tüm içtenliğimle söyleyebilirim sizlere bunu.

Hoş sohbetler yapmanın türlü farklılıkları vardır. Kişinin önce ne tür sohbetler sevdiğini anlamanız gerekmekte . Daha sonrasında sevdiği konular hakkında yorumlar yaparak karşınızdakinin gönlünü almaya başlayabilirsiniz. Bayanlar genelde magazinsel olaylardan konuşmayı sevmekteler . özellikle erkeklerin futbol konuşmasından nefret ederler ki bir erkek olarak çok dikkat edilmesi gereken konunun bu olması gerektiğini söylemek isterim . Bayanlar daha sonrasında ise kendinden ilgili olan erkekleri daha çok sevmekteler. Ona kendini güzel hissettirecek kendisini önemsediğini güzel lafların güzel kelimelerin kullanılması onun keyif almasını sağlamaktadır. Bayanlar iltifattan çok ama çok hoşlanırlar . O bakımdan bu sohbetler genel olarak hoş karşılanır onlar için.

Hoş muhabbetler sadece kendi dil kültür olarak kişilerle olmamakta. Tabi ki sanal ortamlarda yabancı olan kişilerle de Sohbet imkanı bulabilirsiniz. Onların dilinde Chat anlamına gelmektedir Sohbet. Ama kelime farklı olsa bile insanların ne istedikleri tamamen ortak paydadır. Hoş zamanlar hoş imkanı gibi şeyler zamanını iyi değerlendirmek yeniliklere açık olmak için sohbet etmektedirler. Özellikle bazı araştırmacıların tercihi sanal platformlarda olmakta. Bazılarının tez ortamlarına bile yansımıştır bu sanal sohbet ortamları . Ayrıca sanalda tanışıp güzel hoş sohbetlerin sonrasında dünya evine giren bir çok insan tanımaktayımda . Yani sanal ortamları küçümsememek gerektiğini sizlere söylemek isterim. Gerçekten aktif bir dünya olmakta. Özellikle de son zamanlarda metaverse girişlerin olduğu sanal ortamlarda artık tanışmalar bile yemeğe gitmeler bile sanalda olmaktadır.

Hoşlantı Sohbeti

Yani artık yeni bir çağın başlangıcındayız gerçek hayatta uzaklarda olan insanların sanal platformlarda metaverse aracılığı yemeğe çıkıp vakit geçirmelerini sağlayan bir ortam oluşmakta. Kendinize ait bir profiliniz ile birlikte sanal dünya içerisinde çok rahat gezmektesiniz. Sevdiğiniz hoşlandığınız insanını da yemeğe burada götürebilme imkanı yakalamış bulunursunuz. Sizlerde sanal ortamlardan uzak kalmamak istiyorsanız bizim sohbet sitelerimizi ziyaret ediniz . Gerçekten hoş insanların hoş sohbetleri olduğu gerçek muhabbet ortamlarında bulunduğunuzu anlayacaksınız. Chat yapmanın keyfini sadece bizde yaşayacağınıza garanti ederiz . sizlerde bize katılın ve hoş zamanların içinde bulunun.
________________

Hoş SohbetLer
 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:18   #2
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:24   #3
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hoş Sohbet = Tatlisohbet :)

 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:30   #4
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 

« Facebook Sohbet | - »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:34.