IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By AdrenaLin
  • 1 Post By Murat


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 18:52   #1
Wink NasıL Sohbet Ederim

Nasıl Sohbet ederim diye düşünenleri buraya bekliyorum . Sohbet etmenin türleri farklılıkları vardır . Nasıl sohbet ederim diye düşünüyorsanız işte burası size göre . Nasıl sohbet edilmesi gerektiğini sizlere en iyi şekilde anlatan canlı olarak gösteren sohbet sitelerinden birindesiniz. Öncelikle aklınızda düşündüğünüz herhangi bir konu hakkında sohbet etme isteyiniz var mı yok mu onu bilmek çok önemlidir. Hangi konuda sohbet yapmayı seçtiyseniz o konu hakkında sohbet genelinde yazılar yazarak insanların dikkatini çekmeye çalışın zaten sizin yazdıklarınıza cevap verenlerle birlikte anlık olarak Chat yapmaya başlayacaksınız. Sohbetin akışına göre sizlerde cevap vererek karşılıklı münazara şeklinde ki gibi sohbetler yapıyorsunuz.

Bire Bir Sohbet

Yalnız bunları yapmadan önce de yapılması gereken şeyler var birincisi sanalda sohbet hakkında neler biliyorsunuz . Sanal ortamlarda ki kurallar hakkında bilginiz var mıdır . Eğer yoksa bilinmesi gerekenler aslında dil din ırk gibi herkesin hassasiyet duyduğu değerlere hakaretler kesinlikle yasaktır. Ayrıca kişilerin şahsiyetine karşı yapılacak hakaretler de yasak olmaktadır. Bu nedenle yapacağınız sohbeti ve konuyu çok iyi seçmeniz gerekmekte. Aksi taktirde ortamlardan uzaklaştırma cezası yersiniz.




Kimlerle Sohbet Edebilirim

Nasıl sohbet ederim konusunda anlaştık isek şimdide bu ortamlarda kimlerle sohbet edebileceğiniz kişiler hakkında da bilgiler vermek isterim. Tabi her kesimden dünyanın farklı noktalarından kültürlerinden bir çok insanın girişleri olmaktadır Sohbet sitelerimize . Buraya gelenlerin genelde bir çoğu bayan kullanıcılar olmakta. Bayanların bizleri tercih etmesinin nedeni de seviyeli kaliteli bir konuşma ortamı olmasından kaynaklanmaktadır. Diğer kesim ise erkekler tercih etmektelerdir ki onlarda bayanların gelmesinden ötürü buraya gelerek yeni arkadaşlıklar edinmek için sohbet etmekteler. Ama erkeklerin yaptığı sohbetlere dikkat etmekteyiz. Gelen bayan kullanıcılarımızı rahatsız etmemesi açısından onların daha çok fazla dikkatli olmalarını ve girişlerinde kurallar konusunda teyit almaktayız. Tabi bayanlardan bu teyit alınmamaktadır.




Her kesimden gelenler var dememizin nedeni din dil ırk ülke fark etmeksizin hepsinin girişleri olmakta. Mesela biri geliyor ben yabancı dilimi geliştirmek amaçlı yabancılarla sohbet etmek istiyorum dedi. İşte o arkadaşımızı yabancıların olduğu sohbet odalarına yönlendirmekteyiz. Bu sayede aradığı sohbet ortamını ona sağlamış oluyoruz. Başka bir arkadaşımız geldi dedi ki ben dini konular hakkında Chat yapmak istiyorum dedi. O arkadaşımızı islami sohbet odasına yönlendirerek orada yetkili hoca olan arkadaşlarımızla muhabbetler etmesini sağlamaktayız. Yani konunun sohbetin şekline göre odalar kanallar açmaktayız. Bu sayede kimlerin ne istediğine göre yönlendirmeler yapılmakta. Hem bu sayede zaman kaybetmemiş olur hem de sade bir şekilde basit bir şekilde muhabbet etmiş olurlar. Ayrıca bilgiler de edinmekteler . Sonuçta yönetim de ki arkadaşlarımız bilgi hatırı sayılı meslekler yapmakta olan insanlardan oluşmaktadır.

Akıcı Sohbet

Yukarı da bahsettiğim şeylerin tamamı sitemizin sitelere sunduğu sohbet özelliklerinden sohbet çeşitleridir. Nasıl sohbet ederim demenize istinaden her şey daha önceden hazırlanmış alt yapımımız ile gece gündüz sohbet ortamları sağlamaktayız. Sohbetin en canlı ve kesintisiz halini bu sohbet odalarında sunmaya devam edeceğiz. 20 yıldır sohbetin içinde olduğumuz için profesyonel ekibimizle en iyisini kullanıcılarımıza sunuyoruz. Bunların hiç birinden sizden ücret talep edilmemekte . Sizlerden üyelik talebinde bulunulmamakta. Sadece takma bir isim girerek direk sisteme aktarılmış oluyorsunuz. Sizlerde denemek ve bizlerle birlikte güzel arkadaşlıklar kurmak istiyorsanız hemen sohbet sitelerimize gelerek Chat kanallarına aktarım sağlayınız. Daha sonrasında ise istediğiniz düşündüğünüz odalara aktarımınız sağlanacaktır . Hadi sizleri de bu güzel ortamlara bekler ve davet ediyoruz. Sohbetin doyumsuz anını yaşamak sizlerin elinde .
________________

NasıL Sohbet Ederim
 
Alt 08 Mayıs 2022, 18:58   #2
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık

 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:06   #3
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Nasıl sohbet ederim..
Sevginin saygının olduğu yerde:)

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:07.