IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 2 Post By AdrenaLin
  • 1 Post By Murat


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 18:51   #1
Wink Facebook Sohbet

Sosyal medya platformlarının en iyisi olan Facebook da artık bizlerde Varız. Facebook Sohbet imkanı ile sizlere facebooktaki arkadaşlarınızla canlı olarak sohbet etmenize yardımcı olunmakta. Yüz milyonlarca kullanıcıya hitap eden Facebook kendi bünyesinde bu tarz sohbet ortamları sunmamaktadır. Bizde Facebook üzerinden uygulama geliştirerek sohbet imkanını sizlere taşımaya karar verdik . Bu şekilde Facebook üzerinden sohbet yapmanızı sağlamaktayız. Hani ben Web sitesine giremem bilmiyorum yapamam diyenler için Facebook kullananlar için en ideal Chat ortamlarını sizlerin beğenisine sunduk . Facebook gün içinde bir çok kişinin anlık olarak takip ettiği yerlerden biridir. Burada ki kullanıcılar için neler geliştirebiliriz neler yapabiliriz diye düşündüğümüz esna da ise hemen bir proje ile karşınıza gelmiş bulunmaktayız.

Facebook Chat

Son yıllar da o kadar çok kişinin tercihi haline gelmekte ki Facebook ve ona benzer sosyal medya siteleri bunlara alternatif olarak da işte sohbet sitelerini karşılarına sunmuş bulunmaktayız. Aslına bakarsanız bu sosyal medya siteleri de insanların bir birlerini tanımalarına yardımcı olmak amaçlı kurulmuş basit sıradan bir yerlerdir. Bunları basit ve sıradanlıktan çıkaran tek şey ise içerisinde sohbet eden insanların kaliteli ve düzgün seviye de birileri olmasından kaynaklanmakta. Bir çok kişinin tercihi olmakta bu tarz mekanlar ama çok dikkat edilmesi gereken hussuslardan biri her insanın bir olmayışı. Bundan dolayı da herhangi bir uzaklaştırma yapılamıyor böyle yerlerde . Ama bizim sohbet chat sitelerimizde bu sorun ortadan kalkmış durumdadır.

Herhangi bir dengesizliğe seviyesizliğe uğradığınız an iletişime geçtiğiniz yöneticilerimizle gerekli işlemleri yaparak sizleri rahat bir şekilde sohbet etmenize yardımcı olmaktalar. Facebook dünyanın her noktasından insanların girişlerine ev sahipliği yaptığı bir yer . Bizlerde bunu farkında olduğumuz için Facebook u çok büyük bir güç gördüğümüz için oranın içinde olmaya karar verdik. Bir çok gelen insanın bu sosyal medya üzerinden olmaktadır. Burada yapılan muhabbetlerin bir çoğu da gelen kişilerin tanışma amaçlı olmasını görmekteyiz.




Sohbet yaptığınız esna da tanıştığınız biri ile de anlık olarak Facebook üzerinden canlı görüşmeler yapma imkanına da sahipsiniz yani . Sadece Facebook da olmadığımız gibi oranın alt yapısından da faydalanarak sizlere bunları ücretsiz bir şekilde sunuyoruz. Bunu kullanmamızda ki amaç ise bir çok kitleye hitap etmesinden kaynaklandığı için buna benzer sosyal medya alanlarını seçmekteyiz. Facebook dan sonra İnstagram gibi Twitter gibi bir çok sosyal medya platformunda iletişime geçip oralarda da aktif olarak hizmet vermeye başlayacağınız . Ne kadar büyük bir kitle olursa sohbet ortamları da o kadar güzel olur . Güzel sohbetlerin olduğu yerde de her daim kaliteli insanların olduğundan kimsenin şüphesi olmasın .

Facebook Sohbetleri

Facebook üzerinden bağlantı sağlayamayanlar içinde sohbet sitelerimize gelerek direk giriş kısmından ortamlarımıza bağlantı kurabilirsiniz. Herkesin online olarak chat yaptıkları ve burada mutluluk duyduklarını kendi ifadelerinden görebilme imkanınız bulunmaktadır. Günün her saatinde sizlerde gelerek sohbet etme imkanından yararlanmak için hemen bizleri takip edin ve aramıza mutlaka katılın . Sizleri de her zaman tatlı sohbet odalarına bekliyoruz.
________________

Facebook Sohbet
 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:19   #2
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:26   #3
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@AdrenaLin Emeğine sağlık

 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:29   #4
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:55.