IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 18:50   #1
Wink Güvenilir Sohbet Oadaları

Güvenilir Sohbet Odaları dendiğinde akıllara gelen ilk sohbet sitesi tabi ki tatlı sohbet odalarıdır. Buraya gelenlerin bir çoğunun güvenilir olmasından dolayı tercih ettiklerini bilmekteyiz. Bunları kendilerinin bizlere söylemesi de bizleri daha çok onur vermekte. Güvenli Chat imkanı sağladığımızı öğrenmek bunları bir çok kişiden duymak çok mutlu etmekte . Hemen hemen her gün bir çok kişinin takip ettiği yeni insanların devamlı buraya gelerek bizlere katıldığı bir sohbet chat odaları burası . Günün her saatinde gelenlere en iyi şekilde güvenli ortam sağlanmasına durmaksızın yardımcı olmaya devam etmekteyiz .

Güvenilir Sohbetler

Şimdi güvenilir muhabbetler yapmak isteyenler genel olarak kalabalık mekanları tercih etmekte. Aslında bununda nedeni ne kadar kalabalık olunursa güvenliği üst seviyede olmasıdır. Buna istinaden de seviyesiz sohbet edilmesini engellenmesidir. Bunu sadece sohbet olarak düşünmeyin gelen insanların Takma isimleri bile seviyesizce olduğun hiç bir şekilde sisteme dahil edilmemekte. Bunun bilincinde olup gelenlerde zaten daimi arkadaşlarımız olmakta . Günümüzde güvenilir kişilerin sayısı 5 elin parmaklarını geçmemekte. Bu normal hayatımız da bile böyle olmakta . Önceden hiç bir şekilde güvensizlik olmazdı bu ticarette olsun arkadaşlıkta olsun iş hayatımız da olsun okul hayatımız da olsun bir çok nokta da ağzından çıkan kelimelere itibar edilir söz sayılır güvenilirdi. Ama şimdilerde ise insanların değişmesinden mi desek yoksa zamanın ilerlemesinden dolayımı desek zor olmakta.




Ben çok iyi hatırlıyorum ki karşımızda ki kişi ile sohbet ederken ticaret anlamında o kişiye bir şeyler sattığımız da o sohbet esnasında nasıl biri olduğunu az çok anlayarak ağzından çıkan kelimelere güvenerek mal verir ve karşılığında çek senet bile almadan bir söz vermesine istinaden o kişiyle ticaret ilişki Başlardı. Ama ilerleyen zamanlar da yani günümüz de artık böyle işlemiyor her şey . Yani söz senet filan muhabbetleri gitti tamamen nakit al gülüm ver gülüm muhabbetine döndü . Tabi ki bu daha iyi olanı mantıklı olanı ama şöyle geçmişe baktığımızda insan ilişkilerimiz çok berbat duruma gelmiş olmakta. Düşünün bir anne baba evlatlarına bile güvenemez durumdayken ticari hayatta kime güvenebiliriz değil mi .




İşte bizde sanal sohbet ortamlarını böyle bakıyoruz . İnsanlara güvenmek çok istiyoruz ama günümüz şartlarında ne kadar güvenebiliriz ki diyebiliyoruz. Çok çok iyi tanıdığımız insanlar bile zamanla burada güvenilmezken insanlara nasıl güvenebiliriz değil mi . O bakımdan sohbet yaparken karşımızda ki insanları çok ama çok iyi seçmemiz gerekmekte. Öncelikle daimi olarak buralara takılıyor mu geliyor mu arkadaş çevresi var mı yok mu bilmek gerekir. Kişi hakkında bazı kanaatlere vardığınız da ise ona ufak bilgiler verebilirsiniz kendi hakkınızda yoksa inanın bu ortamlarda bile art niyetli insanlar olmaktadır. Bunlara imkan vermemek adına da kendi bilgilerinizi elinizden geldiğince yavaş yavaş bilgi verin .

Güvenlikli Sohbet

Sohbet sitelerimiz milyonlarca kişiyi barındırmakta ama emin olun daimi olarak takılan herkes o kadar güvenilir insanlar ki yani bazıları telefonda bile görüşmekteler. Hatta ve hatta gerçek hayatta bile buluşup arkadaşlıklarını sürdürmekteler . Yani aslında bu iki insanın birbirini anlamasıyla da alakalı görünmekte. Yani niyetler amelleri doğurur ameller niyetleri doğurur mantelitesi gibi düşünebiliriz. İnsanın niyeti ne kadar iyi olursa o kadar çok fazla arkadaş edinme imkanı bulabilir anlamında olmakta. Güvenilir Chat ortamlarımız genel olarak telefondan bilgisayardan gelenler için uygundur. Hiç bir şekilde kişilerin bilgilerine erişilememektedir. Yani bundan dolayı çok fazlaca güvenli olmaktadır. Şöyle ki giren bir kişinin ip adresini kimse bilemez nereden giriş yaptığını filan bilemez o bakımdan kendinizi rahat hissedin ve rahatlıkla sohbetinizi yapabilme imkanında yararlanabilirsiniz.
________________

Güvenilir Sohbet Oadaları
 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:17   #2
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:02.