IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 18:48   #1
Wink ÖzLem Sohbet

Selamlar arkadaşlar özlem sohbet odalarından sizlere merhabalar dilerim . Sizlere bugün özlem konusundan bahsedeceğim . Özlem içerikli sözler ve paylaşımların olduğu sohbet odalarımızda sizlerde duygu ve düşüncelerinizi aktarabilirsiniz. Özlem üzerine aklınıza ne geliyorsa içinizden nasıl geçiyorsa kaleme dökerek bizlere yollayın bizlerde özlem Chat üzerine yazılarımızda sizlere de yer verelim bu sayede hem sizler tanınmış olursunuz hem de yazılarınız bir çok kişiye hitap etmiş olur.

özleme Sohbet

Özlemektir Oysa Sevmek

Özlem aslında bir kişiyi birilerini olmamaktadır. Her şey hakkında özlemlerimizi dile getirebiliriz. Bu aşk olabilir memleket olabilir anne baba olabilir. özlem kelimesi kendi bünyesinde o kadar çok anlam barındırmaktadır ki bu kelimeyi ifade edebilecek başka bir kelime olmamaktadır. Özlem duyduğumuz her şeyi devamlı düşüncelerimizde sözlerimizde yada resimlerimizde görebiliriz. Bunları da gördükçe her iç çekeriz keşke der tekrardan hayat mücadelesine devam ederiz. Ama her zaman aklımızın bir köşesinde o eski anılar zamanlar insanlar veya yerler olacaktır.




Eski Özlem Sohbetleri

İşte bizlerde eskilerden aklınıza kalan özlem sohbet siteleri ile yeniden birlikte olmaktayız. Düşünüyorsunuz ya eskilerden olan Sohbet odaları acaba nereleri var filan der gibisiniz bunu düşündüğünüz an işte tatlı sohbet odalarımız bunu sizlere sunmakta. Yani özlem duymak dediğimiz gibi sohbetlere de özlem duyulmakta . Bir arkadaşınızla yaptığınız sohbete söyleşiye her şeye açıkçası . Bunların gidermek ve yeniden yaşamaya ne dersiniz ? Bunu sunmak için gece gündüz demeden canla başla çalışan sohbet kanallarında bulunan arkadaşlarımız ile size sunuyoruz.

Sohbet özleme

Sevgilinizi , Arkadaşlarınızı Ve Ailenizi Özlemek

Bir yerlere giderken her zaman arkamızda insan bırakıyoruz bırakmaya da devam ediyoruz bazen ufak bir seyahat olur bazen de şehir değiştirmek zorunda kalırsınız ve geride bıraktıklarınız olur. Bunlar sevgiliniz aileniz arkadaşlarınız olur onları zamanla özlemek ve görmek istersiniz. Evet telefonlar üzerinden görüntülü görüşebilirsiniz konuşabilirsiniz ama oda bir yere kadar olabilmekte kendinizi yalnız hissettiğiniz de belki ulaşamaya bilirsiniz sevdiklerinize . Bundan dolayı da üzgün olabileceğinizi düşünebilirsiniz. Asla bunu yapmayın hiç bir zaman yalnız değilsiniz sizlerin de tanımasanız bile sohbet edebileceğiniz içinizi dökebileceğiniz insanlar olduğunu sakın unutmayın Sohbet kanallarımız sizlere bunu sağlamakta ve sağlamaya devam etmektedir. Sizlerde özlem muhabbet odalarına gelerek bizlere katılın ve üzgünlükten mutlu anlara varmanın tadına varın .
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 08 Mayıs 2022, 19:16   #2
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:42.