IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2022, 18:47   #1
Wink DuyGu Sohbet

Güzel Duygular besliyorum sana karşı sözlerinde olduğu gibi duygu dolu anlar yaşamak ve duygu sohbet odalarından yararlanmak için tam yerindesiniz. Duygu anlam ve düşünce özgürlüğünüzü sınırsız olarak sunulan ortamlarımızda sizlerde duygunuzu sevdiklerinize karşı haykırın ve söyleyin. hiç bir zaman içinizde bir şeyleri tutmayın tutmamaya da özen gösterin insan kendi içerisinde yaşadığı sürece bir çok duyguları o zaman yıpranır ve kendini hastalığa teşvik eder . Bundan dolayı Duygu Chat sitelerimiz size duygularınızı yansıtmanıza yardımcı olacak şekilde dizayn edildi.

Duygu Sohbetleri




Duygu Dolu Sohbetler

Çok duygusuz ama duygulanmak istiyorum der gibisiniz aslına bakarsanız hiç bir insan duygusuz değildir. Sadece içinde keşfedilmesini sağlayacak o ilhamı verecek bir şey yoktur. O kıvılcımı aldığında her insan duygulu sohbet kişiliğine bürünür ve içinde ki her şeyi karşısındakine açık seçik söylemektedir. Aslında olması gereken de bu değil mi neden hayatımızı platonik yaşayalım ki neden kendimize dur diyelim ki aklımızda kalacağına karşımızda kine açık bir şekilde itirafta bulunmak en mantıklısı olarak gelmektedir.




Sohbet Duygusunu Tatmak

Sohbet ederek her zaman belli duygular içinde olabiliyoruz. Bu bazen sinirli olduğumuz duygusunu vermek bazen hüzünlü olduğumuz duygusunu vermek . Bunları veremediğimiz de ise çok aşırı stresli olduğumuzu görebilirsiniz yani aslında insanın yapısında bu yok mudur stres ? Evet her şeyin başlangıcı da stres den kaynaklanmaktadır. O bakımdan stres yaparak içimizde ki duyguları dışa vurmak kendimizi rahatlatmak adına da gelmektedir. Hiç bir insan duygusuz değildir illa ki bir duygu beslemektedir karşınızdaki insanlara ama bunu ifade etmekte zorlanıyorsanız işte burası tam yeri.

Duygu Chat odaları

Duygulu İnsanlarla Sohbet

Tam yeri burası dediğimize göre duygulu bir çok insanın burada olduğunu da anlamış olmaktasınız. Duygu sohbet sitelerimiz günün her saatinde binlerce insanın duygularına tercüman olmaktadır. Bunu bazen çaldığımız müziklerimiz şarkılarımızla bazen de ortamlarda ki sohbetlerimizle göstermekteyiz. Bir çok kişinin gelip ya gerçekten duygulu bir çok insan var harika sohbet ortamı kurmuşsunuz demesi bizleri keyiflendirmekte. Aslında bunu bizlerin başarısından çok buraya takılan insanların başarısından kaynaklanmakta. Sonuç olarak gelen her insan duygu dolu sevgi dolu sempatik ve anlayışlı arkadaşlarımızdır. Duygu sohbet chat odalarımız günün her saatinde sizlere hizmet veriyor hiç çekinmeden sizlerde katılabilirsiniz.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:58.