IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Eylül 2021, 00:40   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Discord Nitro İçin Türkiye Fiyatları Açıklandı

Oyuncuların ve toplulukların vazgeçilmez iletişim platformu Discord, ülkemizdeki 'Nitro' abonelerini sevindirecek önemli bir güncelleme yaptı. Discord Nitro abonelik fiyatlarında 'yerel fiyatlandırma' uygulamasına geçildi.
Discord, hem ülkemizde hem de dünya genelinde özellikle oyuncuların favori iletişim platformlarından biri. 'Nitro' isimli aylık ücretli abonelik hizmeti ile kullanıcılarına pek çok avantaj sağlayan Discord, geçtiğimiz günlerde Nitro üyelerine 3 ay ücretsiz YouTube Premium hediye edeceği haberiyle gündeme gelmişti.
Ancak Nitro'nun aylık abonelik ücreti 9.99 dolar olarak açıklanmıştı ve ülkemizde kur farkı sebebiyle yaklaşık 85 TL gibi bir fiyata denk gelen bu hizmetin böyle bir fiyat ile ne kadar tercih edileceği tartışma konusuydu. Yeni gelen bir haber, bu konudaki tüm tartışmalara noktayı koydu.
Abonelik ücretlerinde yerel fiyatlandırma:

Discord Nitro İçin Türkiye Fiyatları Açıklandı
Discord, aylık ücretli abonelik fiyatlarını açıkladı. 9.99 dolarlık fiyat uygulamasında Türkiye'de tüm Discord kullanıcılarını memnun edecek bir düzenlemeye gidildi. Bu düzenleme ile birlikte Discord Nitro aboneliğinin aylık fiyatı 26,99 TL olarak açıklandı. Kullanıcılar bu paketi yıllık olarak satın almak isterlerse 269,99 TL gibi bir ödeme yapmaları gerekecek.
Aynı zamanda daha düşük bütçeli bir abonelik seçeneği olan Nitro Classic üyeliği ise aylık 13,49 TL, yıllık ise 134,49 TL olarak fiyatlandırıldı. Server Boosting abonelik ücretleri ise aylık 41,99 TL, yıllık 419,99 TL olarak belirlendi.

Yeni fiyatlandırma ile birlikte halihazırda aboneliği bulunan kullanıcıların bir sonraki yenileme döneminde otomatik olarak yeni fiyatlandırma üzerinden ücretlendirileceği bilgisi paylaşıldı. Bu hamle ile birlikte Discord Nitro'nun Türkiye'de çok daha fazla kullanıcının dikkatini çekeceğini söylemek yanlış olmaz.
Alıntıdır.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 23 Eylül 2021, 07:13   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Fiyatlarda gayet iyimiş mi desem.

________________

~ E & B ~
 
Alt 03 Mayıs 2022, 00:56   #3
Farklının Farkını Farklılar Fark Eder
Klaus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Paylaşım için teşekkürler

________________

whynot?
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:40.