IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Sunuculardan Son Haberler (https://www.ircrehberi.net/sunuculardan-son-haberler/)
-   -   LakLakChat.Com Bir Aileden Ötesidir Aslında (https://www.ircrehberi.net/sunuculardan-son-haberler/37551-laklakchat-com-bir-aileden-otesidir-aslinda.html)

Berru 29 Temmuz 2020 10:48

LakLakChat.Com Bir Aileden Ötesidir Aslında
 
Herkes bir sunucuya girerken biraz geyik yaparım, biraz eğlenirim, biraz takılır çıkarım der. Bazı sunucularda kalırsın, bazı sunucularda da çıkar bir daha girmezsin. Bazı sunucularda da user durmama sebebi yönetimsel egolardır. User girer şamata yaparken egosu tatmin olmayan sunucu sahibi veya yöneticilik ne demek bilmeyen, tüm dünyası bilgisayar başında geçen, oturmaktan şişmiş adminler tarafından sunucudan uzaklaştırılır. Hatta admin eklemek için eklenecek kişiden çıkarlar sorgulanır vs.

Tüm bunlardan sıkılmış, ezberleri bozmak için bir sunucu açmaya karar verir küçük bir grup gibi görünen koskocaman bir aile.. Bir anda ortaya atılan bir fikirle birden kendi sunucuna sahip olmuşsundur. Yıllar sonra kiradan çıkıp bir ev sahibi olan aile gibi mutlu olursun;pup5

Zaman geçer ailene yeni üyeler katılmaya başlar bir torun misali :) Ailende olmaktan mutludur, her an desteğini hissedersin çok yeni katılmış olsa da bu ekibe.

Ne yönetim egosu, ne yetki karşılığı çıkarlar.. Bu yüzden henüz birkaç ay olmasına rağmen hızla büyünmekte LakLakChat.Com ailesi. :cici:

Her ne kadar bu güzel ortama çok dahil olamasam da sanal dünyada edindiğim en güzel aile oldu. Hatta sanallıktan çıkıp gerçek hayatıma taşıdığım en güzel dostlar oldu içerisindeki güzel insanlar.

Her sunucuda aile gibiyiz sözleri vardır ama ortada bir kanıt yoktur, birlik beraberlik yoktur. Biz LakLakChat.Com olarak alışılmışın dışındayız aileyiz demiyoruz, aileden öteyiz diyoruz. Ve bunu iyi ve kötü günlerimizde yanımızda olarak kanıtladık ziyadesiyle ;pup1

LaklakChat.Com ailesi için yüzlerce cümle kurabilirim ama hiçbir cümle yaşadığımız bu güzel paylaşımların karşılığı olamayacağı için kendiniz deneyimleyin bu dostluğu diyorum.. :cici:

Ve teşekkür ediyorum bu güzel ailenin oluşmasına öncü olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana. Canım kardeşim.;pup1.

Teşekkür ediyorum bu ailenin ilk tohumları @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . ;pup1

Teşekkür ediyorum yıllarca tanışıyormuşuz gibi ailemize katılan isimlerini sayamayacağım kadar çok olan güzel yüreklere ;pup1

Hep birlikte hep daha iyiye :cici:

Lareina 29 Temmuz 2020 10:55

. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayal ettiğin herşeyi başta , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nun sonsuz desteği ve tüm arkadaşlarımızın emekleri ile ulaşacağına eminim daha güzel günleriniz olsun sizi seviyorum canlarim benim.;srl

Berru 29 Temmuz 2020 11:12

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sensiz asla ;gul

Tupac 29 Temmuz 2020 11:28

Güzel bir ekibe ve ortama sahip bir yer. Ama benim favorim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (:

Berru 29 Temmuz 2020 12:02

Her bir üyemiz favori @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey

Allecra 29 Temmuz 2020 12:03

Kaliteli ve güzel bir ortamınız var.
başarılarınız daim olsun :o

Berru 29 Temmuz 2020 12:09

Teşekkürler canım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;ççk

Beyaz 30 Temmuz 2020 10:18

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cansın kardeşim benim <3

KuZzZu 31 Temmuz 2020 02:03

Alıntı:

Tupac Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 151804)
Güzel bir ekibe ve ortama sahip bir yer. Ama benim favorim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (:

Sevgili Tupac biLiyorSun ki LakLakchat.com'a GeLen Her bir dost misafir 3. dakikadan itibaren Ev sahibi oLuyor Bu iLk kuraLımız. :) Güzel düsüncelerin için tşk ediyor bu güzel ortam için arka pLan da çabalayan her bir Aile üyesine tsk ediyorum . Söz de deyiL öz de Bizimle olan arkadaslara da Minnet duyuyorum.

Berru 31 Temmuz 2020 08:50

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] candan ötesin can kardeşim :cici:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi