IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Sunuculardan Son Haberler (https://www.ircrehberi.net/sunuculardan-son-haberler/)
-   -   TRTalk.NET GÜNCEL BİLGİLENDİRME (https://www.ircrehberi.net/sunuculardan-son-haberler/21110-trtalk-net-guncel-bilgilendirme.html)

Eternity 16 Haziran 2020 21:35

Alıntı:

Kursad Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 117343)
Esselam,

Bir süre önce güncel tema yenilikci tasarım ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] domaini @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafından [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iştiraki domainler grubuna dahil olmuştur.
Sizlerin huzurun da kendisine teşekkür ederim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] domain ile birlikte WEB/IRC girişleri sunucumuza bağlanmıştır. Desteklerinden dolayı SeaN

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] domain ile birlikte WEB/IRC girişleri sunucumuza bağlanmıştır. Ayrıca [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] platformuna aktif destek ve banner eklemesi yapılmıştır. Desteklerinden dolayı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dostlarımıza sizlerin huzurun da teşekkür ederim.

Eski usullerde YENİ NESİL SOHBET mottosuyla çıktığımız bu yola soluksuz heyecan ile devam etmekteyiz. Güncelleme ve bilgilendirme metni yukarıda belirtildiği gibidir.
Hep birlikte daha iyiye!

TRTalk.NET Ağ yönetimi adına.

Başarı Hep Sizinle Olsun Yanınızda Olamasamda Desteğim Hep Sizinle.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi