IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

8Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Ekim 2023, 12:18   #11
Standart

Aklımda deli sorular ve cevaplarını forum sakini olarak sormak zorundayım. Geçmiş olsun ama size dair ciddi sorunlar var aklımda bu soruları cevaplarsanız sevinirim.

1- Yukarıda verdiğiniz şirket ismini mersiste sorguladığımda böyle bir şirket vb. çıkmamakta. Bunun açıklaması şudur Şirketinizin gerçek ismi çok farklı ya da sizin yalan beyanda bulunuyorsunuz bu durumda da bu attığınız ekran görüntüleri maliyeye atıldığında hayali şirket kurmaktan ciddi olarak başınız ağrır.

2- Neden mersis no yada sicil no paylaştığınız ekran resminde yok. Gerçek şirketseniz bunu paylaştığınız bildiri duyuru vb. şeylerde paylaşma zorunluluğunuz var diye hatırlıyorum.

3- Adınıza baktığımda Ankara'da bir kişinin şirketi olduğunu o kişinin de sizin yaptığınız işle uzaktan yakından alakası olmadığını görüyorum. Meslek grubu olarak siz teknoloji o kişi ise gıda gözükmekte.

4- Madem şikayet ettiğinizi beyan ediyorsunuz size karakoldan bir çıktı vermiş olmaları lazım veya e-devletten de bu çıktıyı alıp burada bizlerle paylaşırsanız bizler de gerçekten helal olsun diyebilelim. Gerekli yerleri çizerek tabii ki.

5- Keza bu attığınızı burada herkes hazırlayabilir ve resmi bir belge değil attığınız. Resmi olababilmesi için şirket sicil no, şirket kaşeniz, mersis no, ticaret kaydı bilgileri olması zorunluluğu var.

6- Duyuruyu sizde yapabilirsiniz ama madem şikayet ettiniz altta avukatınızın adı yazması lazım. Sizi incelediğimde avukat olmadığınızı görüyorum. bu durumda hayal mi satıyorsunuz foruma


Ve aklımda nice deli sorular devam etmekte devamı için sorularıma cevap verirseniz mutlu olurum. Çünkü aklımda deli deli sorular bir de A.Ş. demişsiniz o konuda da deli sorular var aklımda.

Dipnot: Bu sorguladıklarımdan dolayı beni dava edebilirsiniz ya da aklınızdan geçirebilirsiniz saygı duyarım ama benim böyle bir durumda size tepkim hayal değil gerçek olacaktır bilgilerinize.

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 15 Ekim 2023, 16:16   #12
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Geçmiş olsun

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:04.