IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


107Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Temmuz 2021, 21:56   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart BizdeSohbet.Com Sunucu Sahibi Leonardo ile Röportajımız

BizdeSohbet.Com Sunucu Sahibi Leonardo ile Röportajımız

Sim
Merhaba Leonardo.
Röportaj teklifimizi kabul ettigin icin tesekkür ederiz öncelikle. Uzun zamandir yapmayi bekledigimiz Röportaji sonunda gerceklestirecegiz insallah.:)) Nasilsin?

Leonardo
merhabalar sizine röportaj yapmak için doğru zamanı bekledim diyelim.: )
iyiyim teşekkür ediyorum sizler nasılsınız?

Sim
Daim olsun. iyiyim kendi adima tesekkür ederim.
Ilk soruya gecis yapiyorum hic beklermeden o halde.
Benim cok merak ettigim sorularin basinda geliyo simdi soracagim soru. Neden Leonardo? Bu nicki alma sebebin ne? Özel bi sebebi var mi?

Leonardo
bu nick benim 2000 lerde sohbet etmek için girdiğim sitenin root admininin nickiydi bende ufaktım o zaman 14-15 filandım.: ) çok özenirdim ona beni amasya kanalında yetkili yapmalarını istedim yapmadılar bende bu Leonardonun; yani atalay abinin; özeline gittim dedim ben amasyalıyım bana yetki vermiyorlar bu nasıl düzen abi. oda bana bekle dedi 5 dakika sürmeden özelime uzuuun bir şifre geldi. : ) bu nedir abi dedim kanalın şifresi al kanal senin dedi, ciddiydi. sen onları silmek istersen sil dedi.: ) tabi bu arada o zamanlar kanallar binlerce kişilikti.: ) bende bu nicki ve nickin sahibini sevdiğim için benim olmasını istedim.: )

Sim
Ne güzel miras kalmis gibi olmus.:))
Peki Leonardo kimdir? IRCd taniyanlardan ziyade bu Röportaji okuyup seni ilk defa taniyacak olanlar icin kendini tanitir misin bizlere.

Leonardo
ben reel hayatımda iş insanıyım. uzun zamandır chate girmemiştim yıllardır birgün spor yaparken bileğimi incittim. evde oturuyordum sıkıldım film dizi izlemektan, kış günüydü sohbet yazıyım bakıyım dedim bir site çıktı karşıma ona girdim aynı gün öyle güzel makara yaptık ki bana direk op yazdılar.: ) kanalda büyüktü bu arada. soonra 1 hafta geçmeden sop oldum kanala bak dediler. sonrasında da sevdiler beni sağolsunlar kendime güzel çevre yapmışım. ben sanal olarak bakmıyorum buralara. sonra dedim ki ben neden kendim kanal açmıyorum uzun zaman takıldım o siteye bana normalde adminlik vermeleri gerekirdi, benim yerime hiç gereksin insanları tercih ettiler. bende sinirlendim burayı açtım adınıda ben buldum. : ) ilk kanalıma giren de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] di o candır inan bana o dakikadan bu zamana kadar yanımdadır onada bu vesileyle tşk ediyorum. beni sanalda tanıyanlar Leonardo ve VoLKanN olarak tanırlar sağolsunlar kimseyle sorunum olmadı. sitemizden gidenlerde bir zaman sonra geri gelmiştir sebebi ise asla bizden yanlış birşey görmediler geldiklerinde de sitem etmedik hoş geldin baş tacısın dedik.: )

Sim
Yani bi nevi admin yapmamalari iyi bi seye vesile olmus diyebiliriz. Kendi mekanini acmissin güzel dostluklar kurmussunuz.:)
Az önce de söyledigin gibi kendi mekanini kurmadan önce takildigin/yetki aldigin Sunucu varmis.
Neresi ve hangi departmanlarda görev aldin?

Leonardo
ben tamsohbet de sohbet kanalının tüm yetkileri bende idi orada takıldım. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oradan dostum olur benim yanımdaydı, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Brom oradan dostum olur, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adminimizdi oradan dostum olur.: ) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablam canımdır oradan dostum olur. tabi bu arada ben arkadaşlarımdan uzun uzun bahsedemedim Lilith HuLyA Sena Feyza_ abla ve daha diyer arkadaşlarım onlarlada çok güzel zamanlarımız var sesli bir konuşma olsa daha güzel anlatırdım hepsini.. biraz kısa kaldı yorumlar ama tamamlamak isterim başka bir sohbette de onlardan uzun uzun bahsetmek isterim.. kanalımızdaki daha bir çoğu aramızda olmayanlar vs. tabi burayı açmamın güzel yanı, ben burada çok güçlü dostluklar kardeşlikler oluşturdum, biz kanal olarak birbirimize kötü bakmadık hiç art niyet düşünmedik art niyetli olanları kanalın en boş zamanlarında bile attım. kanalda on kişiyken ben 2 admin sildim.: ) yanlış bize gelmez. aynı şekilde şuanki adminlerimde öyledir. kural benim için önemlidir kuralcıyımdır ve kurallar herkese aynıdır. özellikle en önemli kuralım ve en katı kuralım asla ama asla kişisel düşünmem ve düşünmelerinide istemem adminlerimin. çünki yok bu burda bana bunu yapmıştı, yok eskiiden bununla şunu yaşadık, bunlar güzel ve kaliteli sohbetin düşmanıdır kişisel düşünmek adam ayırmak.
son olarak ekliyim ben tamsohbet den başka hiç bir sitede var olmadım. oradan çıktım burayı açtım ve asla hiçbir siteye gitmem.: ) o siteden ayrıldığımda ben sadece çıktım tek bir kişiye site açtığımı söylemedim. sağolsunlar duyan dostlarımız geldiler eksik olmasınlar..

Sim
Kurallara sadik kalindigi sürece ortami hicbir sey bozamaz zaten. Aile gibi oldugunuz da belli zaten baginiz kuvvetli bunu görebiliyorum; görebiliyoruz.
Bu yola kimlerle ciktin? Basindan beri birlikte oldugun arkadaslarin yaninda mi hala?
Yola cikarken ki hedeflerin nelerdi? Hedeflerine ulastin mi?

Leonardo
öncelikle şunu not düşmek isterim ki benim adminlerim bu sitenin sahibidir. onlara hiç düşünmeden herşeyi bırakabilirim onlar bana bunu ıspatladılar onlara çok tşk. ediyorum.
bu yola ben ismini vermiyim hala severim kendisini.: ) o arkadaş ve Ecem ile çıktım.: ) Ecem sadece öyle müzik dinler takılırdı bir yerde geldi sağolsun benim siteme ilk açılır açılmaz benden önce girdi.: ) inan ki o gün bu gün burada Ecem demek ben demektir. o beni okadar iyi tanırki daha ben demeden ne diyeceğimi bilir. ürkek bir kuş gibi narindir. Ecem kırılır ama kırıldığını kimseye belli etmez üzülür üzüldüğünü kimseye belli etmez sinirlenirse birini kırmıyım die sinirlendiği kişiyi kırmayım diye siteden çıkar biraz kafasını dinler..
sonra bana anlatır ben onunla konuştuğum dakika keyfi yerine gelir. çünki onu ben yetiştirdim. bildiği herşeyi ona ben öğrettim. oda akıllı bir kız olduğundan hiçte zorlanmadım..
sonrasında Chucky benim sırtımı yasladığım desteğim oldu beni inanılmaz derecede şaşırttı zaten kardeşim gibi severdim şimda dahası varsa dahada seviyorum.: ) en üzüntülü zamanında bile yanımdaydı en kötü günler geçirdiğinde bile benden bizim sitemizden vazgeçmedi. Chucky çok hırslı ve sözünün eri bir adamdır onun ağzından çıkan her söz doğrudur ve duygusaldır da.: ) oda içine atar bazı şeyleri söylemez. asla terbiyesini bozmamıştır ve saygılıdır herkeze canlarım benim.: )

Leonardo
hedefime gelince.
hedefim dostluklar kurmaktı ve okadar çok dostum olduki sanki burada olanları yıllardır tanıyorum aynı mahalledeymişiz gibi. bizim parayla işimiz yok, sapık supuk işleri zaten oldu bitti sevmedik, sitemize adam gelsinde kim olursa olsun demedik. adam olmayanlara anında yol verdim amacımız buydu ve başardığımıza inanıyorum ben.

Sim
Aynen hedefine ulastigin bariz ortada. cok güzel samimi bi ortam ve dostluklar kurmussunuz.
Sen yokken Ecem olsun, Chucky olsun, Sena olsun ve daha sayamadigim diger arkadaslar. Hicbiri yoklugunu hissettirmedi ve hep senden bahsettiler; anlattilar zaten. Sen gelmeden seni tanimis kadar olduk yani.:)
Gözü kapali güveniyosun demek ki yöneticilerine, buradan bu anlasiliyor zaten.
Böyle güvenilir bi ortam kurabilmek icin ne gerekli sence?

Leonardo
böyle ortam kurabilmek için önce gelenlere bunu göstermen değil hissettirmen gerekir. gösterişi herkes yapar.: ) bu uzun soluklu bir düzen. mesela şimdi dediğim klişe olacak ama ve birilerinide karalamak gibi bir niyetim yok, ne site sahipleri gördük.: ) biliyoruz benim kadar siteye gelenlerde herkesin niyetini anlıyor ve biliyorlar. biz kalbimizi açtık içini gösterdiik samimiyetimizi hissettirdik. geri kalanı zaten inanmak oluyor inananlar da yanımızdalar sağolsunlar.. ALLAH bizi herzaman inananlardan eylesin.. ve iyilerle karşılaştırsın.. Peygamber Efendimiz hz.Muhammed sav. istese Cebrail e bütün kötü ve kötülükleri yok ettirirdi ama demişti bunları yok etme bana bunların içinden inananları çıksın..
inanmak başarmanın yarısından fazlasıdır: )

Sim
Amin insallah.
Inanmak basarmanin yarisindan fazlasidir, haklisin.:)
Seninde söyledigin gibi sunucu acmak artik cok kolay.
Tabi böyle olunca IRCd ortaminda rekabet artiyo. BizdeSohbet.Com olarak kullanicilarin memnuniyetini hep ön planda tutuyosunuz bu belli.
Peki baska hangi sebeplerden dolayi sence kullanicilar BizdeSohbet.Com'u tercih etmeli?

Leonardo
çünki 7 den 77 sine kadar hertür insan geliyor ve gelenler sadece arkadaş bulmak için gelmiyor, kendini güvende hissediyor. çünki insanlar samimi. mesela sadece radyo dinlemek için gelen var. bayandır bayan olunca tabi bizim milletimizin kafası farklı çalışıyor sohbet sitesi ya hemen farklı düşünüyor.: ) ama o bayanlar müzik dinlemek istiyor, keyif yapmak istiyor, sapık istemiyor.: ) biz ne yapıyoruz onun istediğini yapması için devamlı izliyoruz herkesi herşeyi. rahatsız eden varsa uyarıyoruz ama bu uyarıyı yaparken de tatlı bir dille yapıyoruz kimse rahatsız olmuyor. rahatsız edeninde kalbinde kötülük yoksa dediğimizde anlayışla karşılıyorlar. devam ettirmiyorlar zaten devam ederse burada olamıyor hemen uçuşa geçiyor birdaha gelememek üzere.: ) bu önemli bir sebeptir. erkeklerimiz de güzel insanlardır aşşa yukarı hepsi uzun zamandır buradalar. yeni gelenler de iyi niyetliyse daimi kalıyorlar.. erkeklerde iyidir yani.: )

Sim
Hepsi daimi olsun insallah diyelim o zaman.
Peki Leonardo suan BizdeSohbet.Com Ailesi olarak planladiginiz projeler var mi? Varsa biraz bahsetmek ister misin?

Leonardo
zaten yenilik olarak ne varsa elimizden geleni yapıyoruz tüm admin dostlarımla beraber. haricinde tabiki planlarımız herzaman var ama bunları hayata geçirmeden anlatmak tiyo vermek demektir bunu yapmıyım şimdi olunca görelim.: ) cvp biraz politik oldu ama. : )

Sim
evet öyle oldu ama anliyorum ne demek istedigini.
Röportajimizin sonuna dogru yaklasirken IRCd ile alakasiz bi kac sorum olacak.
Diger yönetici arkadaslar gibi sende gayet civil civil ve pozitifsin. Arkadaslara motivasyon veriyosun gözlemledigim kadariyla, hepsiyle cok güzel bi bagin var.
Reel hayatinda da böyle misindir?

Leonardo
reel hayatım da keyifliyimdir sever arkadaşlarım. hatta bir kaçı sana olan sevgimiz ilahi bir sevgi gibi oldu derler sağolsunlar.: ) diğer yönetici arkadaşlarında işleri rast gelsin herzaman. ama şunu belirtmek isterim bu sanal bile olsa insanların tüm sunucu sahiplerinin ve yanlarındaki ekiplerinin çok emeği vardır, eminim herkes kendi sitesi için mücadele ediyor.. bu mücadeleyi baltalamak isteyenler oluyor bunlara ben emek hırsızı diyorum. emek hırsızlığı yapmayalım. hep beraber mücadelemizi verelim sonucu iyi olur inşallah diyorum çünki niyet hayırsa akıbetide hayır olur.. nasipte ne varsa o olur baykuşun gözü kördür ama önüne günlük 2 serçe düşer derler. nasip te ne varsa o olur. reklamla gelen reklamla da gider biz asla tasvip etmedik.

Sim
Sen istedigin kadar plan yap kur düsün en sonunda nasibinde ne varsa o olur cok haklisin. Bugün dedigin her seye katiliyorum farkindaysan.
Sence bi insani gercekten tanimak icin ne yapmali?

Leonardo
valla çok insanı tanıdık sandık ama tanıyamamışız. : ) çok üzenler oldu çok yarayalanlar oldu. can can dedik canımızı aldılar. sonucunda ise kaybeden biz değil onlar oldular.. gözümüzün perdesini kaldıramayacağımıza göre kısmen tanıyoruz tanıdığımız kadar seviyor veya kovuyoruz buna cvp olarak bişey bulamıyorum..
yukarıda belirtmiştim biz hizmetimizi sunarız ve samimiyetimizi gösteririz gerisi durumun akışına göre gelişiyor.. samimiyetsiz samimiler çok vardı ama artık yoklar olmasınlar da. : )

Sim
Evet bazen 10 yillik arkadasini bile taniyamiyo insan malesef. Arkadasi birak 30 yillik esini taniyamiyo insan. Neler neler var.
Peki son sorum olmazsa olmazlarin nelerdir?

Leonardo
olmazsa olmazım saygı, asla kişisel düşünmemek, ve son olarak
Ecem ,Chucky ,HuLyA ,NebuLa ,Sena ,Feyza_ ,CaNaVaR ,Lilith ,AzeLya ,Faruk ,Sevcan ,Gezgin. bunlar olmazsa olmazlarım.: )

Sim
Allah ayirmasin sizleri.:)
Eveeet Röportajimizin sonuna geldik.
Son olarak bizimle IRCrehberi.net ile ilgili düsüncelerini paylasir misin Leonardo?

Leonardo
sizin ircrehberi.net ailesinde ben şunu gördüm; orada bulunanlara ticari olarak bakmıyorsunuz samimisiniz. herzaman ulaşılırsınız, her daim istekleri karşılıyorsunuz ve emek veriyorsunuz. bunun karşılığını aldığınızı ve daha fazlasını hak ettiğinizi görebiliyorum. inşallah zirvede olur ve herdaim zirvede kalırsınız. başarılar diliyorum sizlere çok teşekkür ediyorum.
bana zaman ayırdığınız için ve bu güzel samimi sohbet için ayrıyetten sana da teşekkür ediyorum..

Sim
Güzel düsüncelerin ve sözlerin icin tesekkür ederim IRCrehberi.net adina.
Size istediginiz hedeflediginiz sonuclara ulasirsiniz umarim.
Bu yogunlugunda bize zaman ayirdigin icin ben tesekkür ederim.
Iyi aksamlar diliyorum.


BizdeSohbet.Com Ailesinden Leonardo‘ya kücük bi jest.

Ecem
Sevgili patronum Leonardo nasil anlatsam nereden baslasam bilemiyorum.Sanal hayatim seninle birlikte basladi. Ilk günden buyana yanindayim ne ögrendiysem senden ögrendim. Benim için bazen baba bazen abi bazen en yakin dost bazen sirdas oldun, en önemliside arkamdaki kocaman dagsin. Bana olan güvenini hiç sarsmadin siteme sadik kaldim. Benim için sanal [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dan ibarettir. Öncesi yoktu sonrasida olmayacak. Iyiki varsin iyiki benim patronumsun.

Chucky
Dostlarımızın kıymetini bilmek benim en önemli özelliğim dir. Leonardo ile çok eskiye dayanır tanışmamız. kader bizi Bizdesohbet.com da bir araya getirdi onun için söylenicek çok şey vardır. Leonardo adamdır ,kraldır ,candır ,benim kıymetli kadim dostumdur.

Sena
Volkan ile uzun yillardir tanisiyoruz cok sevdigim bir dostumdur. hic cizgisini bozmadi adaletli sirdas agir basli güvenilir ve sözünde duran birisi olarak tanidim ve sevdiklerine sahip cikan biri bu benim icin cok önemliydi. iyi ki yanina gelmisim iyi ki Volkan ve BizdeSohbet diyorum uzun süre birlikte olma dilegi ile ve hep bir arada olma dilegi ile.. Kendisine özel hayatinda ve Sunucuda basarilarinin daim olmasini diliyorum.

Feyza_
Volkan diyince insanin ilk aklina kirmizi cizgi geliyor:) Volkan gercekten insanlara deger weren sanal dunya tabir edilen sohbet sunucularininda tanidigim cok degerli (mukemmel) bir arkadas dost kardes kendisinle yollarimiz kesistigi gunden beri nekadar titiz kisilere deger wererek yaklastigina sahit oldum Bizdesohbet.com un olmassa olmazi iyiki tanidim degerli kardesim Volkan seni daima sewiliyorsun…

Faruk
Leonardo her zaman barışcıl orta yolu bulmaya çalışan ve iyi niyetli bir insan. Onunla aynı ortamda bulunmaktan mutluyum. Kendisine her zaman yaşadığı hayatta başarılar diliyorum.

Lilith
Leonardo ile 4 seneye yakındır tanışıyoruz ve iyikide tanıdım benim için çook degerli ve kıymetlidir.
Benim sırdaşım dostum arkadaşım oldu iyiki yanındayım ve her zamanda yanında olucam...iyi varsın Leonardo..

Sevcan
Bizdesohbete geldiğimde ilk Chucky tanıdık. iyi ki tanimisim sayesinde bizdesohbet.com ailesine katildim. Leonardo yu daha yeni tanımama rağmen saygılı iyi birisi kimseyi kırmayan. iyi ki tanımışım.
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 14 Temmuz 2021, 22:11   #2
🙈🙉🙊
BidiBidi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cigim emeğine sağlık
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar diliyorum.

________________

Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba
 
Alt 14 Temmuz 2021, 22:12   #3
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık keyifli bir röpoartaj olmuş

 
Alt 14 Temmuz 2021, 22:13   #4
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Öncelikle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eline emeğine ve baştan sonuna sürükleyici röportaj için teşekkür ederiz. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey ve ekibine arkadaşlarına bu meşakatli yolda başarılarının muvaffakiyetini temenni ediyor ve selamlarımı iletiyorum.

________________

BizdeSohbet.Com Sunucu Sahibi Leonardo ile Röportajımız
 
Alt 14 Temmuz 2021, 22:15   #5
Standart

aglamamak icin kendimi zor tutuyorum suan :) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmm emegine saglik canimin ici
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyiki benim patronumsun.

________________

P̣ṛẹṇṣẹṣ
 
Alt 14 Temmuz 2021, 22:18   #6
Standart

gercekten cok keyifli bir roportaj olmus emegine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canim
bizdesohbet ailesinede basarilar dilerim ayrica @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyide bu roportaj sayesinde daha yakindan tanimis olduk tesekkurler sizede basarilar dilerim

________________

No MoRe DramA
 
Alt 14 Temmuz 2021, 22:19   #7
Standart

cok güzel bir röportaj olmus keyifle okudum :)

Eline saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tsk ederiz güzel röprotajin icin basarilarin daim olsun tabi ki bizimle
BizdeSohbet ile.. :ldELWk:

________________

BizdeSohbet.Com Sunucu Sahibi Leonardo ile Röportajımız

S & S
 
Alt 14 Temmuz 2021, 22:21   #8
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] akıcı ve güzel bir röportaj olmuş canım tebrikler.
. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizede başarılar dilerim,teşekkür ederiz.

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 
Alt 14 Temmuz 2021, 22:23   #9
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine Sağlık .

 
Alt 14 Temmuz 2021, 22:25   #10
Standart

Emeğinize Sağlık

________________

06/02/2023 İnsan olan herkesin kalbi acıdı.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:20.