IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Sunucu Radyolarından Son Haberler (https://www.ircrehberi.net/sunucu-radyolarindan-son-haberler/)
-   -   Haluk Levent'in 'Vasiyet' albümünün kayıtları tamamlandı (https://www.ircrehberi.net/sunucu-radyolarindan-son-haberler/68092-haluk-leventin-vasiyet-albumunun-kayitlari-tamamlandi.html)

Mahrez 04 Mayıs 2021 11:42

Haluk Levent'in 'Vasiyet' albümünün kayıtları tamamlandı
 
Ünlü şarkıcı Haluk Levent, 2019 yılında hayatını kaybeden annesi Sabriye Acil'in en çok sevdiği 15 türküyü yorumladığı 'Vasiyet' albümünün kayıtlarını tamamladı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ünlü şarkıcı Haluk Levet, 2019'un Kasım ayında annesi Sabriye Acil'i kaybetmişti. Levent, annesinin en sevdiği türküleri kendine has rock sounduyla yorumladığı yeni albümü 'Vasiyet'i, Pasaj & Müzik etiketiyle 7 Mayıs Cuma günü yayınlayacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'Geçti Dost Kervanı', Ruhi Su türküsü 'Mahsus Mahal', 'Bahçe Duvarından Aştım', 'Cem Adrian' ile birlikte seslendirdiği Nesimi Çimen türküsü 'Şifa İstemem Balımdan', Ceylan Ertem ile beraber düet yaptığı Aşık Veysel bestesi 'Gönül Çalamazsın Aşkın Sazını', 'Efem', 'Hele Yar Zalim Yar', Turgay Tanülkü ile yorumladığı 'Mihriban'; Hayko Cepkin'in konuk olduğu ''Ah Bir Ateş Ver', Oğuz Aksaç ile beraber söylediği 'Gayri Dayanamam Ben Bu Hasrete', 'Halimem', 'Kerkük Zindanı', Şirin Demirtaş ile düet 'Sivas Ellerinde Sazım Çalınır' ve Zilliya Shumilina ile birlikte söylenen Aşık Veysel türküsü 'Kara Toprak' gibi ölümsüz 15 türküden oluşan albüm, dijital platformların dışında Cd ve Plak formatlarında da müzikseverlerle buluşacak.

Yazgı 04 Mayıs 2021 12:01

Bir kere yakından dinleme şansım olmuştu. O yıla ışınlanmak istiyorum. Hayırlı olsun güzel adam. Allah rahmet eylesin anneciğine.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi