IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Spor Haberleri Tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Aykut


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2021, 14:41   #1
Banlı Üye
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Galatasaray-Fenerbahçe

Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (GS FB muhtemel 11'ler)
Galatasaray-Fenerbahçe

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi geri sayım başladı. Zirve yarışından daha fazla uzak kalmak istemeyen iki dev; Galatasaray ve Fenerbahçe, yeni adıyla Nef Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Galatasaray'da Fatih Terim, genç kadrosunu derbiye motive edebilmek için adeta terapi seansları düzenledi. Fenerbahçe'de Vitor Pereira ise sallanan koltuğunu sağlama almak için tüm planlarını en az 1 puan üzerine kuruyor. Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve nefesleri kesecek 90 dakika ile ilgili tüm detaylar haberimizde.



Süper Lig'in 13. haftasında nefesler tutulacak, Galatasaray ile Fenerbahçe , Nef Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Galatasaray, tam 2 yıl aradan sonra tamamen dolu tribünler önünde bir maça çıkacak. Derbi biletlerini günler öncesinden tüketen Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe karşısında takımlarını 52 bin kişiyle destekleyecek. Fenerbahçe'ye karşı ligde çıktığı son 8 maçı da kaybetmeyen Galatasaray, 55 yıl sonra bir ilki gerçekleştirmeye çok yakın. En son 1964-1966 arasında 9 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Aslan, Gündüz Kılıç'ın rekorunu bu akşam egale edebilir. Süper Lig'de 4 maçtır kazanamayan Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı son zaferini bin 673 gün önce deplasmanda kazandı. Kanarya, sonrasında oynanan 8 lig derbisinde 18 puan kaybetti.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Nef Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Halil Umut Meler yönetecek. Saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

Galatasaray:
Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Berkan, Cicaldau, Halil, Feghouli, Kerem, Mohamed

Fenerbahçe:Berke, Tisserand, Kim Min-Jae, Szalai, Sosa, Mert Hakan, Osayi, İrfan Can, Ferdi, Mesut Özil, Berisha

52 bin kişi şölene hazır

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda şölen günü... Galatasaray tam 2 yıl aradan sonra tamamen dolu tribünler önünde bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Derbi biletlerini günler öncesinden tüketen Sarı-Kırmızılılar, tribünde 52 bin kişiyle Fenerbahçe karşısında takımlarını destekleyecek. Maç öncesi kafile Florya Metin Oktay Tesisleri'nden hareket etmeden önce de taraftarlar uğurlama organizasyonu gerçekleştirecek. Diğer taraftan Sarı- Kırmızılı yönetim de tam kadro halinde tribündeki yerini alacak. Mücadele öncesi Fenerbahçeli yöneticiler karşılanacak ve iki kulüp yetkilileri birlikte yemek yiyerek maç saatini bekleyecek.

Koreografi hazırlığı tamam

Sarı-Kırmızılı taraftarlar ise 2 yıl aradan sonra yaşanacak bu büyük buluşmaya hummalı bir şekilde hazırlandı. Nef Stadı'nda müthiş bir koreografi gerçekleşecek. Taraftar grupları, söz konusu çalışmanın konusunu saklasa da son dönemin gözde dizisi Squid Game'den esinlenmeler olacağı ve Fenerbahçe'ye özel göndermeler yapılacağı belirtiliyor.

55 yıl sonra ilk peşinde

Son yıllardaki derbilerde Fenerbahçe'ye karşı büyük bir üstünlük kuran Galatasaray, yenilmezlik serisini sürdürmek için sahaya çıkıyor. Fenerbahçe'ye karşı ligde çıktığı son 8 maçı da kaybetmeyen Aslan, 55 yıl sonra bir ilkin peşinde... Sarı-Kırmızılılar en son 24 Nisan 1964 ile 13 Kasım 1966 arası 9 maçlık bir seri yakalamış ve bu; ezeli rakibi karşısında ligdeki en uzun kaybetmeme periyodu olmuştu. O zamanki teknik direktör Gündüz Kılıç'ın rekorunu Fatih Terim bu akşam egale etmeye çalışacak.

Evde tek mağlubiyet

Galatasaray, Fatih Terim ile yeni stadında çıktığı derbilerde tek yenilgisini 22 Nisan 2012'de Fenerbahçe karşısında yaşadı. Rakibine 2-1 mağlup olan Sarı- Kımızılılar, sonraki 10 derbide 5 galibiyet ve 5 beraberlik aldı, hiç yenilmedi. Cim Bom, Fenerbahçe'ye kaybetmeden önce NEF Stadı'nda çıktığı ilk derbilerde de Fenerbahçe'yi 3-1, Beşiktaş 'ı 3-2 mağlup etmişti.
Son zafer deplasmanda
Süper Lig'de Fenerbahçe, Trabzonspor (1-3) maçıyla başlayarak Alanyaspor (1-2) ve Konyaspor'a (1-2) yenildi, son olarak Kayserispor'la 2-2 berabere kaldı. 4 maçtır ligde galibiyet hasreti çeken Sarı- Lacivertliler, Galatasaray'a karşı ise son zaferini, 23 Nisan 2017'de rakip sahada 1-0'lık skorla elde etti.
Dick Advocaat'ın takımı, Igor Tudor yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar'ı, Josef de Souza'nın attığı golle devirmişti. O günden bu yana Cim Bom'la oynanan 8 lig derbisinden Fenerbahçe, 6 beraberlik ve 2 yenilgiyle toplamda 18 puan kaybetti.
Sacha Boey ve Arda Turan yok

Sarı-Kırmızılı ekipte sakatlıkları devam eden iki oyuncu; Sacha Boey ve Arda Turan, Fenerbahçe derbisinin kadrosunda yer almayacak. Cim Bom'da başka eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe'de 3 eksik

Kanarya'da dev maç öncesi 3 önemli eksik bulunuyor. Bu sezon ilk 11'in değişmez isimlerinden kaleci Altay Bayındır ve Enner Valencia'nın sakatlıkları sürüyor. Bireysel idmanlara başlayan Luiz Gustavo da bu önemli mücadelede forma giyemeyecek.

Her iki takımada başarılar dilerim.İyi olan kazansın

Alıntı

Konu Aykut tarafından (21 Kasım 2021 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:26.