IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Spor Haberleri Tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2021, 07:20   #1
MasaLFM
TeKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Kemer'in kadınlarından Antalyaspor'a destek

Kemer'in kadınlarından Antalyaspor'a destek


Kemer'in kadınlarından Antalyaspor'a destek

ZİRAAT Türkiye Kupası finalinde Süper Lig lideri Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fraport TAV Antalyaspor'a, Kemer'in Kadınları Platformu'ndan destek geldi.
Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek, 21 yıl sonra finale yükselme başarısı gösterdi. Kırmızı beyazlı takım 55 yıllık kulüp tarihinde ikinci kez finale yükselirken, bu sene kupada oynadığı 5 maçın tamamını kazandı.
21 yıllık bu hasretin ardından Antalya'da yaşayan birçok kişi yaşadığı ilin takımına destek olabilmek için çeşitli projelere imza atmaya başladı. Bu projelerden biri de Kemer ilçesinde sosyal medya üzerinden kurulan Kemer'in Kadınları Platformu'ndan geldi. 18 Mayıs'ta oynanacak maç için 18 kadın, baş harfleriyle 'Antalyaspor kazanır' yazısını oluşturan, 18 kelimelik bir video hazırladı. Videoda, "Aldık bayrakları, nefesleri tuttuk, azminle, liderliğinle, yüreğinle, alkışlarımız seninle, parılda, ofsayt, röveşata derken, kazanıp alacağın zaferlerinde, Antalya nedenin, ışığın rekorun olsun" diyerek bunu sosyal medya hesaplarından yayınladı.
Platform kurucularından İpek Şevik, "Biz sosyal medya üzerinden kurulmuş olan bir platform olmakla birlikte yaptığımız projelerle kadınlarımıza destek vermeye çalışıyoruz. Şimdi ise yaşadığımız ilin futbol takımı için bir şeyler yapmaya karar verdik. Sonuçta hepimiz Antalya'da yaşıyoruz ve burada geçimimizi sağlıyoruz ve elbette şehrimizin takımına destek vereceğiz. Antalyaspor'umuzun kazanacağına inancımız sonsuz" dedi.
________________

ÖZÜ DOĞRU OLANIN SÖZÜ DE DOĞRU OLUR



 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:45.