IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Spor Haberleri Tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2023, 00:22   #1
Standart Max Meyer ve Mergim Berisha parmak ısırtıyor

Max Meyer ve Mergim Berisha parmak ısırtıyor


Fenerbahçe, geçtiğimiz sezona teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde başlamış ve birçok oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Transfer edilen isimler arasında Max Meyer ve Mergim Berisha da yer alıyordu. İki futbolcu da sarı - lacivertli takımda beklenen performansı gösterememişti. Mergim Berisha kiralık olarak giderken, Meyer bonservisiyle takımdan ayrıldı. Fenerbahçe ile vedalaşan iki isim, takımlarında gösterdikleri performanslarla adeta parmak ısırttı.

Max Meyer ve Mergim Berisha parmak ısırtıyor

Spor Toto Süper Lig'de 38 puanla 2. sırada yer alan Fenerbahçe'de sezon başında takımdan ayrılan futbolcular, gösterdikleri performanslarla dikkat çekiyorlar. Geçtiğimiz sezon teknik direktör Vitor Pereira'nın gelişiyle birlikte takıma dahil edilen Max Meyer ve Mergim Berisha, transfer oldukları takımlarda adeta şov yapıyorlar.
FENERBAHÇE'DE 12 MAÇA ÇIKMIŞTI
Sarı - lacivertlilere geçen sezonun başında Köln'den bonservis bedeli olmadan gelen Max Meyer, Fenerbahçe'de çıktığı 12 maçın ardından devre arasında Midtjylland'e kiralanmıştı. Fenerbahçe'de 1 gol kaydetme başarısı gösteren Meyer, Midtjylland forması ile 2 asist yapmıştı.

YENİ TAKIMINDA KENDİNİ BULDU
Bu sezonun başında Kanarya'dan ayrılan ve bedelsiz olarak İsviçre'nin Luzern takımının yolunu tutan Alman orta saha oyuncusu burada adeta kendini buldu.

LUZERN'DE 7 GOLÜ VAR
Takımıyla 13 resmi maçta görev alan Max Meyer, 7 gol kaydetti ve ilk 11'in vazgeçilmezleri arasında yer buldu. Meyer, 975 dakika sahada kaldı.

BERISHA DA DİKKAT ÇEKİYOR
Öte yandan tıpkı Meyer gibi geçtiğimiz sezonun başında sarı - lacivertlilere transfer olan Mergim Berisha da oynadığı futbolla beğeni toplayan bir diğer isim...

ÇIKTIĞI 10 MAÇTA 7 GOLE DİREKT ETKİ
Fenerbahçe'nin hücum hattındaki bolluk nedeniyle kadroda düşünülmeyen isim olan ve sezon başında Almanya'nın Augsburg takımına kiralanan Berisha, takımıyla çıktığı 10 resmi maçta 3 gol - 4 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca,
kimseye ihtiyaç duymuyor.


Max Meyer ve Mergim Berisha parmak ısırtıyor
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:31.