IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

16Beğeni(ler)


Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Şubat 2021, 20:30   #1
Arrow Güzel Bir Doğum Gününden Geriye Kalanlar İyi ki Doğmuşsun Furkan

Sinan = Furkan'ım doğum günün kutlu olsun sağlıklı nice yıllar geçirmen dileğiyle seni seviyorum.

Xman = Sevgili Furkan, Yeni yaşının sohbetzirve ailesine kattığın değer gibi tüm yaşamın boyunca sana değerler katmasını dilerim. Her günün de yeniden doğmuşçasına çok mutlu ol, doğum günün kutlu olsun.

KaanÖzkan = Hayatının en mutlu zamanında da en kötü zamanında da hep destek olacak birisi var hayatında. Bugün pastanın mumlarına üflerken bunu düşün ve hep mutlu ol Can Dostum Furkan . İyi ki doğdun, mutlu seneler dilerim.

AdanaLı = Sevgili Furkan Yeni yaşında Biz Sana dua edelim sen bize dua et et ki Şu Corona belasından kurtulalım :)) Mutlu yıllar Kardeşim

Zelis = Furkan Bey Henüz tanışmamış olsak ta, bestfm ailesinin bir ferdi olarak, yeni yaşınızı kutlar yeni yaşlar alacağınız yıllarda, huzur sağlık ve başarı diliyorum size.

CeNe =Nice mutlu huzurlu yıllara sağlıklı güzel günlerin seninle olsun kardeşim aile olarak doğum günün kutlu olsun.

Tan =Selam güzel yürekli Furkan kardeşim Her mum hayatının ışığıdır pastanda ki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır Yeni ışığın hayırlı sağlıklı mutlu olma dileklerimle doğum günün kutlu olsun… ( Taner)

Okan =Furkan üstadım yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk saadet getirsin doğum günün kutlu olsun.

Başak =Dostluklar çiçekler gibidir. Bazıları yeterli ilgi gösterilmediğinde solup gider. Bazıları ise gösterilen ilgiye teşekkür edercesine rengarenk yapraklar açar. Bizim dostluğumuz da hiç solmayacak bu çiçekler gibi olsun. İyi ki doğdun, iyi ki arkadaşım oldun. Nice mutlu yaşlara..

KaLadze61 = Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. İyi ki doğdun. Güzel Kardeşim.

Zencefil = İyi ki doğdun güzel huzurlu mutlu sağlıklı nice yaşların olsun pek fazla tanışmıyoruz ama bir insanı tanımak için etrafındaki dostlarına bakmak lazım iyi insanların etrafındakilerde iyi olur yüreğinin güzelliğini yaşa :)

MusTaFa = Memleketimin Has Adamlarından olan Sevgili Dostum Furkan Yeni Yaş yılın Kutlu olsun. Yakınız Beraber Kutlardık Bu doğum gününü söyle karşılıklı güzel olurdu ama Malum yasaklar. acısını 32.yaş Gününde çıkartırız Bir ömür Sağlıklı Yaşa Dostum.

FesLegen = Biliyorum çok fazla zaman geçiremedik birlikte.. ama bu kısa zamanda bile seni tanıdığımı düşünüyorum.. Aramızda ki şeyler yolunda olmayabilir ama ne olursa olsun kalbimde her zaman bir yerin değerin olacak.. Mutlu olmayı gerçekten hak eden o kadar iyi kalpli bir insansın ki Umarım kalbin kadar güzel insanlar çıkar her zaman karşına... İyi ki doğdun iyi ki tanıdım seni Doğum günün kutlu olsun fruko..

oMeN = Hayatta karşılaşacağın zorluklarda hep zaferle ayrılman ve yeni yaşında umudunu asla yitirmemen dileğiyle. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler hep seninle olsun. İyi ki doğdun kardeşim

Elyanura = Furkan EbruLy arkadaşım geldi hani senin sayende tanıdığım Furkan'ın doğum günü bir mesajda sen gönder dedi. Ben kutlamıştım ama olsun. sayende çok iyi insanlar tanıdım onlardan biride ebruly mm. sayende aslan gibi durmam gerektiğini daha bir iyi anladım. sayende kavgalara gülüp geçmeyi bildim. Tanışalı çok olmadı ama çok destek oldun bana güzel insan. Rabbim eksikliğini göstermesin. İyi ki varsın iyi ki tanımışım doğum günün kutlu olsun. Dilek tutmayı unutma. Dilediğin her şeyin biran önce gerçekleşmesi dileğiyle.. Ad günün mübarek olsun

Absent = Vay benim takıntılı gardaşııım, moralimin bozuk olduğu anlardaki stres topum. Bazen beni deli eden hallerin olsa da seviyorum laa seni. İyi ki doğmuşsun karşim, iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun.

Yazgı = Sevgili Furkan,

Dosta güven düşmana korku verir derler ya bazı insanları tanıtırken işte sen osun. İnandığı şeylere sımsıkı tutunan, doğrudan şaşmayan, haksızlığa gelemeyen doğru, dürüst, mert insan yolun her daim açık olsun. Doğum günün kutlu, her yaşın bir öncekinden güzel olsun. Allah gönlündeki güzelliği ömrüne versin. İyi ki doğmuşsun.

Ircrehberi.net ailesi..


iLSu = Kardeşlerin en iyisi, dostların kralı. Hayatımda senin gibi bir dosta sahip olmak hayatımdaki en güzel şey. Sen benim en büyük destekçim, en iyi arkadaşımsın. Beni her zaman desteklediğin ve her durumda yanımda olduğun için teşekkür ederim. Sıcacık bir yuvan , mutlulukla dolu bir hayatın olsun. Gerçek dost deniz kenarındaki çakıllara benzer. Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın! Ancak bazılarını atmaya kıyamazsın. İşte sen o atmaya kıyamadıklarımdansın. Gözümün önünde çok uzaktasın ama aklımdan hiç uzak kalmadın. Düşüncelerim ve dualarım her zaman nerede olursa olsun seni bulacak. Seninle daha evvel yaşadığımız gibi bundan sonra da İyi günde, kötü günde beraber olacağımızı sakın unutma. Kardeşim, doğum gününü kutlarım. Hayat sana Mert, dürüst ve babacan davransın. Tıpkı senin gibi… Doğum günü kutlu olsun

Kaan = Aslen kardeşim , kardeşimin adı da Furkan biliyorsun ama benim iki Furkan kardeşim var :) hayat seninle bana çok şey öğretti bundan ziyade güzel bir şey kazandırdı kardeşlik. Yeri geldi abi oldum sana yeri geldi annemiz babamız olduk kendimize hayat bizden almadı kardeşim biz hayata beraber renk kattık. Allah yokluğunu göstermesin Furkan'ım. Nice senelerin olsun validenin de ellerinden öperim.

EbruLy = Şimdi nasıl başlasam nasıl yazsam bilmiyorum içimdeki düşünceleri duyguları biliyorsun sayfalara dökersem sayfalar yetmez anlatmaya kalkarsam saatler geçer canım şöyle en kısasından yazmaya çalışacağım. Seninle tanıştığımız gün düşmüştüm belki de sırtımdan vurulmuştum kavramı daha doğrudur o gün benim yanımda olup beni ayağa kaldıran cansın o gün dedim işte bu bu benim kardeşim abim dostum sırdaşım arkadaşım sen benim her şeyim oldun be kardeşim Rabbim iyi ki seninle tanışmayı nasip etmiş bana iyi hayatımda senin gibi bir dostum kardeşim var ve iyi ki o gün ben düşmüşüm düşmeseydim belki de tanışma fırsatımız olmayacaktı yollarımız kesişmeyecekti Sen benim her zaman iyi günümde de kötü günümde de yanımda olan kardeşimsin. Sana yaptığım yanlışı hayatım boyunca hiç kimseye yapmadım hayatımda yanlış bile yapmadım ta ki o güne kadar ama senin öyle güzel öyle güzel bir yüreğin var ki her zaman elimden tuttun bacım dedin bu da geçer ben senin yüreğini biliyorum biz bunu da birlikte atlatırız düştüğümüz yerden kalkarız birlikte sırt sırta verdiğimiz zaman kimse önümüze geçemez derdin ve senin o güzel yüreğin bana güçlü olmayı düştüğümde ayağa kalkmayı öğrettin Hayatımda hep bir abim olsun abi kardeş duygusunu yaşamayı her daim istemişimdir ve Rabbim bunu bana en güzeliyle nasip etti şükürler olsun. aramızda 2 yaş farkı olsa da sen benim abimsin kardeşimsin. Mesafeler buna asla ve asla engel olmadı olmayacakta ben biliyorum ki verilen sözler yapılan planlar uygulanacak gerçekleşecektir o mangalı da o nargileyi yakacağız can birlikte. Hayatın boyunca bütün güzellikler bütün mutluluklar seninle olsun Rabbim yoluna ve ayağına taş değdirmesin her zaman mutlu ol sen mutlu olmayı hak eden bir yüreğe sahipsin canım. Doğum günün kutlu olsun rabbim nice seneler yaşatsın bizimle birlikte bizsiz olmaz bilirsin can Sağlık mutluluk huzur bereket seninle olsun sende bizimle ol seni seni seviyorum kardeşim abim dostum canımsın canım iyi ki bizimlesin iyi ki Doğum günün kutlu olsun..

Güzel Bir Doğum Gününden Geriye Kalanlar İyi ki Doğmuşsun Furkan

Konu Furkan tarafından (03 Mayıs 2021 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 12 Şubat 2021, 20:32   #2
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ne tatlı olmuş.
İyi ki doğmuş.

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 
Alt 12 Şubat 2021, 20:38   #3
Standart

İyi Ki doğdun kardeşim iyi ki varsın Allah yokluğunu göstermesin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] <3

________________

[B][CENTER]Kurt'lar Ulumadıkça Köpekler Susmaz.
Köpekler Üresede Kurt'lar Korkmaz...

-----------------------------------------------
 
Alt 12 Şubat 2021, 20:41   #4
Standart

daha nice mutlu yillara

________________

No MoRe DramA
 
Alt 12 Şubat 2021, 20:43   #5
Özel Üye
Ecren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

iyi ki doğmuşsun. .
nice yaşlara. .

________________

Göğsünü sıkı kapa,
Rüzgar yiyen yaralar yeniden açılır. .


Ya Hayr Ya Sabr. .
 
Alt 12 Şubat 2021, 21:37   #6
Standart

Tekrar mutlu yılların olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

Mükemmel olmadığımı biliyorum ve mükemmel
olmak için yaşayamam. Parmaklarınızla beni göstermeye başlamadan önce ellerinizin temiz olduğundan emin olun!
 
Alt 12 Şubat 2021, 21:39   #7
Kimseye Eğecek Başımız Yok Umudumuzun Bittiği Yerde İnadımız Başlar...!DostYeri.Org
KuzeyAras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Dogum Gunun Kutlu Olsun Nıce Senelere.

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 12 Şubat 2021, 23:16   #8
Lâ Tahzen innALLÂHe Meâna
Furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çok teşekkür ederim herkese ne güzel dostlar biriktirmişim, Allah yokluklarını göstermesin ömrünüze bereket.

________________

Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim.

"Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 13 Şubat 2021, 00:41   #9
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ne furkanmış alimiyum..

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Alt 13 Şubat 2021, 00:43   #10
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ne güzel düşünülmüş bir paylaşım
Sevdiklerin ile birlik de nice mutlu seneler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:19.