IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


118Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Ocak 2023, 16:29   #1
Sohbetyagmuru.Com
Chucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart IRCRehberi.Net Yöneticilerinden ZeyNa İle Röportajımız.

IRCRehberi.Net Yöneticilerinden ZeyNa İle Röportajımız.


Chucky : Merhaba Zeyna; öncelikle bu kadar işinin arasında bana zaman ayırarak benimle röportaj yaptığın için sana çok teşekkür ederim.

ZeyNa : Merhaba Chucky, röportaj yapma hakkını benimle değerlendirdiğin için bende çok teşekkür ederim.

Chucky : Ricam olur aslında benim uzun zamandır aklımda seninle röportaj yapmak vardı, bende teşekkür ederim. Bize kendinden bahseder misin biraz, seni tanımakla başlayalım her röportajda olduğu gibi..

ZeyNa : Tabi ki, bahsedeyim. İsmim Ayşegül. 30 yaşındayım. Aslen Sinop'luyum, doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum.
Tekstil sektöründe çalışıyorum, severek yaptığım bir işim var.

Chucky : Teşekkür ederiz ZeyNa seni daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Ne kadar zamandır sanaldasın? IRC ile nasıl tanıştın?

ZeyNa : 2006 yılından beri sanaldayım. Öncesi de var aslında ama o zamanlar kendi bilgisayarım yoktu tam olarak 2006 yılında başladım.
IRC ile tanışmam dayım sayesinde oldu. Sunucularda sohbet ederken izlemişliğim çoktur, bu bende merak uyandırdı. Çünkü hem eşi, hemde iş arkadaşları komple dayımın takıldığı sunucudaydı. Çok güzel ortamları vardı. Eve bilgisayar alındığında da bende girmeye başladım. O gün bugündür de sanaldayım.

Chucky : Çok güzel bir şekilde başlamışsın aynı şekilde devam ediyorsun ZeyNa baya zaman olmasına rağmen. Bu süre içinde ne gibi departmanlarda görev aldın?

ZeyNa : Hemen hemen her görevi yaptım diyebilirim. Sunucu sunucu, departman departman aklımda kalmadı inan ki. Aop olarak başladım her insan gibi, zamanla yükseldim işte.
Bir dönem help founderlığı yapmışlığım bile var sen düşün. Ama şimdiki aklım olsa yetkisiz takılırdım, kafa rahat en güzeli her zaman.

Chucky : ZeyNa her görevi elinden geldiğince yapmış olup buralara kadar gelmen büyük başarı bence. Seninle aynı fikirdeyim şimdiki bilgi düşünce olsa bende user olarak yada yayıncı olarak kalmak isterdim sorumluluk gerçekten çok zor insanlar ile uğraşmak. Peki neden ZeyNa nicki bunu öğrenebilirmiyiz?

ZeyNa : Neden ZeyNa nicki anlatayım. Sanala ilk başladığım yıllarda farklı nicklerim vardı aslında. ZeyNa'dan önce uzunca bi süre KumraL nickini kullandım. Bulunduğum sunucuda Romeo nickinde bir arkadaş vardı. O bana ZeyNa nickini yakıştırırdı. Haksızlığa asla gelemeyen biriyim, oldukça da dikbaşlı bi yapım var bu yüzden ZeyNa der dururdu. Hatta bazen komutla nickimi ZeyNa yapardı, başta sevmesem de sonrasında benimsedim bu nicki. Öyle kaldım ⅞ sene olmuştur hiç nick değiştirmedim.

Chucky : Bence güzel, anlamlı nickin var. Sana da çok uymuş bence, daha nice uzun yıllarda kullanırsın inşallah. Benim için yeri ayrıdır diyebileceğin bir sunucu var mı peki?

ZeyNa : Teşekkür ederim düşüncelerin için, inşallah buralarda olurum kullanmak nasip olur. Soruna cevap olarak SohbetDesin.Com diyebilirim. İlk sunucum orası, dayımında bir dönem görev aldığı sunucu. 12 sene boyunca takıldım orada az bi zaman değildi bu yüzden hep yeri ayrıdır. Bir çok şeyi orada öğrendim. Sonrasında benim yolum ayrıldı, onlar hala devam ediyor tabi, başarılar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ekibine.

Chucky : Ben teşekkür ederim ZeyNa. Bir sunucuda 12 sene kalmak gerçekten çok takdire şayan bir olay, ilk defa duyuyorum desem yeridir. Bende burdan senin aracılığınla başarılar diliyorum.

ZeyNa : Sunucu açmayı 2.5 sene önce falan bi arkadaşımın ısrarıyla denedik. Çok kısa sürdü tabi. Ben o dönem kendimi IRC ortamlarından uzak, foruma daha yakın hissediyordum. Yol yakınken bıraktım :)

Chucky : Hakkında hayırlı böyleymiş demek ki. Benim şahsi fikrim bu kadar birikim ve tecrübeye sahipken bence bir sunucu açsaydın ordada başarılı olurdun yada komşum olarak Çaki ile tanışma şansımız olsaydı muhakkak olurdu. Forum demişken IRCRehberi.Net ile tanışman nasıl oldu?

ZeyNa : Seninle sunucularda değil de forumda kesişti yolumuz yine tanışmış olduk. Hayırlısı böyleymiş demek ki. IRCRehberi.Net ile nasıl tanıştım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten forum açılmadan çok önce tanıdığım kişilerdi. Beni önce L_ sonra oMeN davet etti, onları kırmamak adına gelmiştim açıkçası ben. Forumlarla hiç alakam, hiç bilgim yoktu çünkü. Sonrasında bağımlılık oldu IR bende, bu zamana kadar geldik işte.

Chucky : Her şeyin hayırlısı tabiki. Bence çok iyi yapmışsın benim de ilk üye olduğum forum IRCRehberi, gayette güzel gidiyorsunuz başarılar diliyorum. Hazır forumdan konu açılmışken ilk yetki aldığında ne hissettin bunu benimle paylaşır mısın?

ZeyNa : O zamanlar benim yönetimdeki en yakın arkadaşım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'dı. Yetki teklif ettiğinde istemediğim halde kıramadım. 3 gün sonra falan sil beni bana göre değil demiştim
Sorumluluk almak istemiyordum çünkü, günde 10 saat çalışan bi insanım geri kalan zaman diliminde foruma yeterli geleceğimi düşünmüyordum. Yanılmışım. Güzel bi yol kat ettiğime inanıyorum şimdilerde.

Chucky : Gerçekten insan ilk başta bu düşüncede olabiliyor ama zamanla bu aşılıyor. Bende şahsım adına senin forumda olmanı başarılarını takdir ediyorum. Gerçek güzel bir yolda ilerliyorsun.

ZeyNa : Çok teşekkür ederim düşüncelerin için, böyle düşünmene çok mutlu oldum. Benim IRCRehberi.Net'te bireysel olarak hedeflerim yok açıkçası, ekip olarak daha iyi yerlere gelmek için hedeflerimiz var her zaman. Bunun için çabalıyoruz, bende elimden geleni yapıyorum.

Chucky : Güzel bir ekibiniz var gerçekten, bende yürekten inanıyorum elinizden gelen yapıyorsunuz. Benimde o ekipten birini yanıma alıp güzel çalışmalar yapasım geliyor :)

ZeyNa : Sen kendi başına da oldukça güzel işler çıkarıyorsun emin olabilirsin, yanında birinin olmasına hiç gerek yok :)
Kendimi başarılı buluyorum açıkçası. Real hayatımda da, sanal hayatımda da oldukça başarılıyım diye düşünüyorum. Başarının sırrı bana göre azim. İnsanın içindeki azim ve istek devreye girdiği zaman başaramayacağı şey yok. Bende oldukça azimli, hırslı bir insanım. Elime aldığım bi işi en güzel şekilde ortaya koymak her zaman kanımda var, bu yüzden başarı hep benimle.

Chucky : Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için Çaki olunca beklentiler yüksek oluyor. Arkadaşlar da bende çok yoruluyoruz ama buna da çok şükür. Bende seni çok başarılı buluyorum takdir ediyorum maşallah diyorum her zaman umarım her daim başarılar seninle olur. Röportajımızın sonuna geldik artık, başka eklemek bizlere söylemek istediğin birşey var mı?

ZeyNa : Bir kez daha çok teşekkür ederim, güzel bir röportaj oldu emeğine sağlık. Sorular güzeldi, bende kendimi yeteri kadar ifade edebilmişimdir umarım. Her zaman soru soran taraf ben olurdum, bu kez değişiklik oldu. Cevaplamak pekte kolay değilmiş :)
Son olarak şunları eklemek istiyorum, IRCRehberi.Net ailesinde olduğum için, sizleri tanıdığım için çok mutluyum. Hepimizin başarıları daim olsun gerek sunucular, gerekse IR çok daha iyi yerlere gelebilmek dileğiyle..

Chucky : ZeyNa benim seninle röportaj yapmak en büyük idealimdi açıkçası. İçimde kalan bir udte idi. Gerçekten çok keyif aldım verdiğin içten samimi cevaplar için ayrıca teşekkürler. Her şey gönlünce olsun Allah razı olsun senden, başarılar dilerim
Hoşçakal !
________________

𝕭𝖊𝖓𝖎 𝖋𝖆𝖟𝖑𝖆 𝖒𝖊𝖗𝖆𝖐 𝖊𝖙𝖒𝖊 𝖘𝖊𝖓 𝖐𝖊𝖓𝖉𝖎𝖓𝖎 𝖇𝖎𝖑 𝖞𝖊𝖙𝖊𝖗.
 
Alt 28 Ocak 2023, 16:40   #2
Standart

Samimi ve qüzel röportaj olmuş.

tebrik ederim her ikinizi de

 
Alt 28 Ocak 2023, 16:41   #3
Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel bir röpörtaj olmuş

 
Alt 28 Ocak 2023, 16:49   #4
Standart

Samimi ve keyifli bir röportaj olmuş baştan sona kadar keyif alarak okudum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içten cevapların sohbetin için emeğine yüreğine sağlık canım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel soruların için emeğine yüreğine sağlık.

________________

İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca,
kimseye ihtiyaç duymuyor.


IRCRehberi.Net Yöneticilerinden ZeyNa İle Röportajımız.
 
Alt 28 Ocak 2023, 16:53   #5
SendikaLı
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Keyifle okuduk emeğinize sağlık.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yi Röportaj yapilan tarafta görmekte nasip olduya daha ne isterim.d

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayrica teşekkür ediyoruz sana.Pek ihtimal mal olmayan bir seyi gercekleştirdin.

________________

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

IRCRehberi.Net Yöneticilerinden ZeyNa İle Röportajımız.
 
Alt 28 Ocak 2023, 17:18   #6
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğinize sağlık çok güzel bir röportaj olmuş

 
Alt 28 Ocak 2023, 17:33   #7
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel bir röportaj olmuş emeğinize sağlık sorular ve cevaplar çok samimi keyifle okudum.

________________

 
Alt 28 Ocak 2023, 17:44   #8
1903 ∞
Zeynep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @chucy samimi bir o kdr da keyifli bir röportaj olmuş ikinizinde emeklerine sağlık.

________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 
Alt 28 Ocak 2023, 17:51   #9
Standart

Emeğe geçenlerin eline sağlık güzel olmuş.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapıyorsun bu sporu ailecek destekliyoruz

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 28 Ocak 2023, 18:11   #10
Standart

Öncelikle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine emeğine sağlık, gerçekten sorularınla çok keyifli bir röportaj olmuş. ^^

Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] samimi cevapların için teşekkür ederiz. Keyifle okudum.

{Benim de sanala başladığım Sohbet.Net'ten sonraki ilk yerim, "Sohbetdesin.com" olmuştu. Uzunca zaman da oradaydım. Dark - DurgunSu - Linux - aLper hepsi çocukluğumu bilirler. :)
Demek ki benim olduğum dönemlerde sen yoktun, karşılaşamadık seninle. }

________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:54.