IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Üye Günlüğü - Defteri Üye günlüğünüze bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

4Beğeni(ler)
  • 1 Post By Gülümse
  • 1 Post By Reyhan
  • 1 Post By WildCat
  • 1 Post By Artist


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2021, 19:28   #1
ad ASTRA per ASPERA
Gülümse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kızlar bana hasta (anı)

Bendeniz Sohbetleyiz.com’un çatlak kızı Gülümse’yi kanal ahalisinin yerlileri ve sık gelenleri iyi bilir. Kendim diye söylemiyorum bir nick canavarıyım, aklıma o anda gelen ve hoşuma giden her nicki alabilirim. Bu bazı arkadaşlarımızda kafa karışıklığına neden olsa da çoğu bu duruma tipik Gülümse hareketi mantığıyla güler geçer.

Bir gün yine kanala başka bir nickle girmeye karar verdim ancak elimde çekirdek ve içecek bir şey vardı. Bunlardan dolayı sohbette faal olamayacağımı düşündüğümden Gülümse olduğumu belli etmeden izleyici kalayım dedim ve genelde olan gülüş tarzımı bile değiştirip ters gülüşe çevirdim (: böyle…

Sohbeti elimde çekirdek çitleyerek izlerken kanalda en yakın arkadaşlarımdan birisi sohbet etmekteydi. Kendisinin de Limon isminin söylenmesine tiki var, bu kelimeyi gördüğü anda kasılıyor ve dişlerini istemsizce sıkıyor. O gün erken saatlerde tam da bu kelime yüzünden birkaç sefer, benim de yanlışlıkla söyleyerek canını sıktığım bazı durumlar gelişmişti. O sırada da arada sohbete birkaç kelime yazıp kayboluyor ya da gülüp geçiyordum. Yine arkadaşımın tiki olan o kelimeyi görünce direkt, yetkili girmediğimden .çiçek veya .gull yaparak sayfanın yukarı atmasını bir şekilde sağladığımı hatırlıyorum.

Kız arkadaşımın bunu bilen kişi az olacağından benim kim olduğunu anlayacağını düşünmüştüm aslında. Ve kesinlikle kılık değiştirme çabasında değildim sadece çekirdeğimi bitirene kadar tanınmak istemiyordum. Aldığım ReD’Dream nickinin bir hanım nicki olduğuna da emindim. Arkadaşım bana teşekkür edip gün içinde bu durum yüzünden çok sıkıntı çektiğinden bahsedince ben arkadaşımın durumu anlamadığını fark edip bozuntuya vermedim ve biraz daha onunla sohbet ettim. Çok gülmek istemiyordum çünkü o zaman ben olduğum kesinlikle belli olurdu.

Konu orda kapanıp ertesi gün olduğunda kız arkadaşımla normal bir sohbet esnasında bir gün önce ReD’Dream olarak söylediğim bir şeyi yeniden söyledim. “Aaa, o sen miydin Gülümse mm” dedi arkadaşım. “Evet, bendim” dediğimde kendisi bu duruma epey üzüldü “Nasıl olur ya ben de ilk kez bir erkekten bu kadar hoşlanmıştım. Baksana çok ağır bir adam demiştim” dedi.

Haliyle ben inanamadım ve duruma çok güldüm ama gerçekten kendisi beni erkek sanmış ve benden ciddi anlamda hoşlanmış. Sürekli tekrarladı durdu. Hatta bana espriyle karışık “Sen neden erkek değilsin, çabuk erkek ol” diye çıkıştı. Samimi hüznü karşısında üzülsem mi kahkaha mı atsam emin olamadığım garip bir andı. Onu, gerçekten böyle bir amacım olmadığına sadece çekirdek yediğim için sohbetten uzak durmaya çalıştığıma ikna etmeye çalışıp durdum. Gönlünü almaya uğraştım ama o gerçekten üzgündü.

O gün ilk kez erkek olmadığım ve çok sevdiğim bir arkadaşımı bu yüzden hayal kırıklığına uğrattığım için ne yapacağımı bilemediğim saçma bir an yaşamıştım.
________________

 
Alt 27 Ağustos 2021, 00:47   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

“Nasıl olur ya ben de ilk kez bir erkekten bu kadar hoşlanmıştım. Baksana çok ağır bir adam demiştim” dedi.


Ahahah bi çekirdek nelere kadir ;d

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 27 Ağustos 2021, 00:51   #3
Standart

vasgjsdkd yaa valla koptum
erkekmi sanmis kiyamam ki
kalemine saglik canim

________________

No MoRe DramA
 
Alt 27 Ağustos 2021, 00:52   #4
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bu olay bende birşey anımsattı emeğine sağlık başkan

________________

Kızlar bana hasta (anı)
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:51.