IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By arwen


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Ekim 2022, 20:35   #1
Standart 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR Günü

“Yaşlılarımız, tecrübeleriyle geleceğimize ışık tutan, dün ile bugünümüz arasında köprü kuran, kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi gelecek nesillere taşımamızı sağlayan en kıymetli varlıklarımızdır.

Geçmişte yaşama etkin biçimde katılarak, bugünlere gelmemizde önemli rol oynayan yaşlılarımıza sahip çıkmak, kimseye muhtaç olmadan mutlu bir yaşlılık dönemi geçirmelerini sağlamak, gereksinim duyduklarında destek vermek ve yardım eli uzatmak, gelecek kuşaklara da aktarmamız gereken köklü geleneklerimizdir. Bizim geleneklerimizde yaşlılara hürmet, sevgi, hizmet vardır. Bu geleneğin sürdürülmesi hem aile bağlarımızın, hem de toplumsal dokumuzun korunması bakımından hayati bir önem taşımaktadır.

Unutmayalım ki, yaşlı insanlarımız, milletimizin hafızasıdır. Onları bizim dünümüzle bugünümüz arasında bir köprüdür. Unutmayın ki, bir gün herkes yaşlanacaktır. Sadece bu gün değil, her gün yaşlılarımızı hatırlamalı ve gelecek nesillere bu bilinci aşılamalıyız.

Yaşlılık dönemi şefkat gerektirmektedir; bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Bizleri bugünlere getiren yaşlılarımızı her zaman hatırlamayı, bugünlerimizi onlara borçlu olduğumuzu ve yarının yaşlı adayları olduğumuzu unutmamalıyız.

Kıymetli büyüklerimizin yaşama sevinçlerini kaybetmeden, sağlıkla huzur içinde yaşamalarına katkı sağlamak, hayatlarını kolaylaştırmak hepimizin sosyal sorumluluğudur.

Tüm büyüklerimizin ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımla ellerinden öpüyoruz.”
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:42.