IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By arwen


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2022, 09:05   #1
Standart www.sohbetkeyfim.net Günlük Burç Yorumları 01.09.2022

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sorumluluklarınızı yeniden düşünmek şimdi gerekli olabilir. Kendi payınıza düşeni yapmaya istekli olsanız da, bundan fazlasını yapma alışkanlığına kapıldıysanız, muhtemelen sesinizi yükseltmeniz gerekir. Bu, sadece boş zaman istemekle ilgili değildir, aynı zamanda sınırlarınızı bilecek kadar kendinize değer vermekle ilgilidir. Yapılacaklar listenizin size hizmet ettiğinden emin olun.



BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sorunlarınızı parayla çözmeye çalışıyor olabilirsiniz, bazı konularda bu yaklaşım çalışsa da bazen farklı bir yol denemeniz gerekebilir. Önceliklerinizi belirlemek için yeterince yavaşlamak daha iyi bir karar vermenize yardımcı olabilir. Yaratıcı benliğinizi ortaya çıkartmak konfor bölgenizde kalmak yerine biraz risk almayı gerektirebilir. Her şeyin bir bedeli vardır, bu yüzden ödemeye hazır olduğunuz bedeli iyice düşünün.



İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Evinizin veya aile hayatınızın rahat uyumunu bozmak konusunda isteksiz olabilirsiniz. Bununla birlikte, kendiniz olmanız için yer olmadığı sürece gerçekten rahat olamaz ve muhtemelen sinir bozucu titreşimler yayarak başkalarının da ruh halini bozarsınız. İnsanlara aklınızdan geçenleri söylemek onları şaşırtabilir, ancak gerçekte neler olduğunu bilmek onlar için bir rahatlama sağlayabilir. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla, iç dinamiğinizi sürdürülebilir bir şekilde yeniden başlatabilirsiniz.



YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Pasif-agresif bir yaklaşım, bugün amacınızı belirtmenize engel olabilir. Birine kızgınsanız, bunu açıkça söylemeniz daha iyi olur. İpuçları ve imalar, asıl meseleye değinmeden sadece drama yaratabilir. Yüzleşmek asla eğlenceli değildir, ama belki de hayal ettiğiniz kadar büyük olmak zorunda değildir. Karşınızdaki kişiye karşı duyduğunuz her şikâyeti dile getirmek yerine, o anda çözmek istediğiniz tek bir soruna odaklanın.



ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çevre baskısı, ertelediğiniz finansal bir karar vermeniz için sizi dürtebilir. Bu mutlaka kötü bir şey olmak zorunda değil! Durumu etrafınızdakilerle aynı şekilde ele almanız gerekmese de, muhtemelen bir yerden başlamanız gerekiyor. Belki de doğru otorite figürünün gelip size ne yapacağınızı söylemesini bekliyordunuz. Ancak, kendi kararınızı kullanmak sizi beklediğinizden daha ileriye götürebilir. Hazır olduğunuzda uygun yardımcıları bulacağınıza güvenin.



BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Size zorbalık yapan herkes bugün pişman olabilir. Muhtemelen üzerinizde uygunsuz bir şekilde otorite kullanma girişimlerine karşı zorla geri adım atma eğilimindesiniz. Belki de suçlayan kişi, son zamanlarda bazı yönlerden çizgilerin dışına çıktığınız konusunda haklıdır, ama bunun nesi var? Başkasına zarar vermediğiniz sürece kendi özel hayatınızı sürdürmeye hakkınız var. Kendinizi savunduğunuz için suçlu hissetmeyin!



TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yıllardır sakladığınız bir sırra tekrar bakmak şimdi özgürleştirici olabilir. Belki de inançlarınız değişti, bir zamanlar utanç verici olarak gördüğünüz bir şeyi artık o kadar büyük bir şey gibi görünmüyor. Açılmayı seçerseniz, arkadaşlarınız muhtemelen destekleyici olacaktır. Yine de, sizinle ilgili yeni bir görüşe alışmaları için biraz zamana ihtiyaçları olabilir.



AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sosyal ağınız bugün size bazı kariyer hedeflerinde yardımcı olabilir. Muhtemelen o anda farkında olsanız da olmasanız da sizi ileriye taşıyabilecek kişiyi zaten tanıyorsunuzdur. Bununla birlikte, bağlantıyı kurmak muhtemelen kolay kısımdır. Bunu profesyonel bir ilişkiye çevirmek için arkadaşlığınızın yeni sınırlarını belirlemek daha zorlayıcı olabilir. Gerekli olduğunu düşündüğünüzden daha yavaş ilerlemelisiniz.



YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir varış noktasına karar vermek şimdi önemli olabilir. Hayatınızın gidişatını anlamlı bir şekilde yönlendirme fırsatınız var. Maceracı ruhunuz kesinlikle avantajınıza olabilir. Bununla birlikte, son zamanlarda sizi bir karara zorlayanların haklı olduğu noktalar olabilir. Aklınızda bir hedef olması, ona ulaşma ihtimalinizi artırır! Hayallerinizi dile getirmekten çekinmeyin.



OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kişisel bir konuyu açmak büyük bir rahatlama olabilir. Dezavantajı, daha sonra bunun istediğinizden fazla konuşulması olacaktır. Bugün işlerin nasıl olması gerektiğine dair fikriniz ile kendi hayatınızın gerçekliği arasındaki farklılıklarla nasıl başa çıkacağınızı bulmanız gerekebilir. En önemli değerlerinizi tanımlayın ve detayları daha sonra keşfedin.



KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şimdi bazı anlaşmalarınızı gözden geçirmek için iyi bir zaman. Artık ortak yarar için bireysel ihtiyaçlarınızı bastırmanın başarısını bulamayacaksınız ve nihayetinde kırgınsanız bunun kimseye faydası yok. Endişelerinizi dile getirmek size riskli gelse de, diğer kişinin sizinle çalışmak için beklediğinizden daha istekli olduğunu keşfedebilirsiniz. Pek doğru olmadığını bildiğiniz bir dengenin güvenliğini bırakmak zordur, bu yüzden daha iyi bir şey bulma şansından yararlanın!



BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Güvensizlik, bugün sizi yakın bir ilişkideki baskı noktalarını bulmaya itebilir. İlişkinizin değişmesi gereken bir şeye ihtiyacı olduğunu biliyor olsanız da, onu tanımlamak veya açıkça istemek zor olabilir. Sizi ya da diğer kişiyi inciten şeye çarpıncaya kadar hayal kırıklığından kurtulmanız mümkün değil. İyi bir konuşma, sonunda bazı ortak rutinlerinizi daha iyi hale getirmenize yardımcı olabilir, bu nedenle süreçte sabırlı olmaya çalışın.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
arwen-Ce
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:26.