IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Lareina
  • 1 Post By WildCat
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2021, 02:00   #1
SohbetKeyfim.Com Sahibi
Selma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Gungorenfm.com - internet - radyoları - Sohbetkeyfm.com

Online Müzik Odaları olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], chat, muhabbet Odalarından herkese selamlar diliyoruz, sevgili[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sakinleri. Günümüzde internet hayatımızın içerisine girdiğinde adeta olmassa olmazlarımızdan gibi ruhumuza işlemiştir. İnternet, radyo, televizyona kadar bir çok yayıncılık kurallarına dilediğimiz gibi sanal sohbet odalarımızda kulanmaktayız. Bizler yayıncılık hayatı içerisinde sadace uydu olarak, frekans olarak değilde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] genelinde internet üzerinde yayın yapan Radyolarıda dinleye bilirsiniz sevgili dostlar. Bu anlamda da arkadaşlar, iyi vede güzel bir şekilde müzik keyfi veren sohbet odalarımız Aynı zamanda dostlar radyo programcılarımız ile birlikte iletişim halinde olarak da daha iyi bir şekilde bu alanda ki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir eğlenceyi sohbet chat de elde etmiş olucaksınız. Sohbet odalarımızda DJ olan arkadaşlarımızla sürekli iletişimde olarak onlara sizlerden gelen istekler, mesajlar, olmak üzere okuyup sizlere en üst düzeyde isteklerinizi taşıyarak daha iyi bir şekilde kalite biçimde sizlerden gelen istekleri çalarlar ve sizlerde bu şek,ilde mutlu olursunuz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sohbet odalarımızda radyo istek panelimiz aslında sadece istekler için olmamakla beraber aynı zaman bir tür iletişim kanalıdır diye diyebiliriz. Genelde #İSTEK yazdığım kanalımız istek alma kanalıda olarak adlandırılmış olup sadace gelen isteklere yön vermektedir. Odalarımızda Bu genelde internet üzerinden yayın alan radyoların oldukça fazla olması internet olarak yaygınlaşmaktadır. Ve bu anlamda daha hızlı şekilde bu gibi #İSTEK panelleri bir nevi araç gerek veya iletişim paneli olarakda gözlenmektedir. Sevgili okurlarımız sizlerde #RADYO kanalımızda istek hattı yazan yerinde yayıncılarımıza !istek ayse bal hersey sana gelsin gibi örnek vererek ister sevdiğinize, ister ailenize, isterse dostunuza armağan ede bilirsiniz. Bizlerde hep birlikte mutluı olma yolunda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yürüyerek daha kaliteli sohbetlere, yayınlara adım atmış oluruz.

İNTERNET RADYOLARI
Türkiyede ve Dünyada Sanal sohbet odaları Radyoları öyle bir hale geldiki sevgili arkadaşlar Her alanda herkes tarafından artık kullanıma aktif hale getirilmiştir. Özelliklede [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vede Cep telefonlarınıda gelmesi ile birlikte cazip hale gelerek Sizlerde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odalarımızda rahatça sohbet etmek ve isteğiniz şarkıları sevdiklerinize armağan ederek beraberce dinleye bileceksiniz. Çünkü Bizler sizlere 7/24 saat en iyi şekilde yayıncılığımızı sunmaktayız, ve sizlerde bu yayınları algılayarak hem muhabbette hemde sohbetlere dahil olarak hemde yayınlarımızı yakından takip ederek inceleye bilirsiniz. Böyleliklede istediğiniz istekler sohbet odalarımızda yayın akışına dahi olucak ve muhteşem aşkların, dostlukların, içerisinde yerlerini alacaklardır tablet, Pc, ve telefonlarınıza uygulama olarak kaydedinki her nerde olursanız olun Sitemize her internet girişinizde sohbet odalarımıza vede Radyomuza bağlanarak dostluklarımızı daima sürekli pekiştirelim arkadaşlar. Aranızdan ayrılırken siz değerli dostlarımız bir önceki makalemize göz atmanızı ricamız olucaktır, alasmaladık.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YıLMaZ

https://www.gungorenfm.com/[/url] Selma

https://www.lafsohbet.com/[/url] Kenan

https://www.chatevi.org/[/url] SeRpiL
 
Alt 31 Ağustos 2021, 02:06   #2
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başarılar sizinle olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 
Alt 31 Ağustos 2021, 02:36   #3
Standart

basarilar dilerim

________________

No MoRe DramA
 
Alt 31 Ağustos 2021, 08:48   #4
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

basarilar dilerim

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:09.