IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Reyhan
  • 1 Post By Sim
  • 1 Post By BerduŞ


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2021, 00:41   #1
SohbetKeyfim.Com Sahibi
Selma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Gungorenfm.com - Sohbetkeyfm.com

Sohbet odaları içerisinde oldukça bol sohbetler , muhabbet edilip hep beraber laflayalım sebepsizce sevgili dostlar. Böylece yeni arkadaşlar, dostlar, vede insanlarla tanışmış olup hemde en güzel sohbetlere yelken açmış oluruz. Bu ettiğimiz sohbetler, muhabbetler vesilesi ile daha eskilere en iyi dostluklara, kalıplaşmış sevgilere adım atmış oluruz. Sohbet odalarımızda Sanal diye geçmeyelim sevgili dostlar, Hadi biraz chat, sohbet, muhabbet adı üstünde Laflayalım diyerek girdiğimiz Sohbet kanalları belli bir günde artık sürekli uğrak mekanınız ola bilir. Bedeva sohbet etmek için ücretsiz chat etmek için uğradığınız her hangi bir ortam sohbet, muhabbet sitesine bakarsanız eğer yıllarca giren oranın daima kullanıcısı olanlarla bile denk geleceksiniz.

Gerçek hayatta, yaşamda, uzakta kimselere hesap vermeden, rahatça, kendinize zaman kotası koymadan doyasıyla chat ettiğimiz sohbet chat mekanlarıdır, Mobil muhabbetler kanalları Laflayalım diye girip iç duygularımıza dokunan sıcak dostlara denk gelme şansımız vardır. Böyle yapılan kısa sohbetler olsa anlık yaptığımız sohbetler asla unutulmaz ve daima hafızada kalır. Acaba bu sohbetler, muhabbetler tekrar bir daha karışımıza olur mu diye düşüncesine vararak, hayel kurarak tekrar tekrar chat odalarına gireriz. Kimi insanlar aşk, sevgi için gelir kimi insanlarda yalnızlıklarını pekiştirmek için buradalar. Çoğu kişilerde hızlı yaşantısıyla birlikte molasını sohbet odalarında vererek amaçları ne olursa olsun ortak payda veya sadece kendi amaçları üzerinde keyifli sohbetler ederler.

DEVAMI

gungorenfm.com
LAFLAYALIM CHAT SİTELERİ
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sohbet odalarımızda Laflayalım chat, Laflayalım sohbet kanalların’da bol sohbetler, bolca [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] edip içinizi ferahlatacak mekanlardan biriyiz. Sanal odalarda Bu gibi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mekanları fazlaca oldukça bilinmektedir. Yalnız dürüst vede iyi bir sanal sunucu bulmak artık kolay değildi. İşte burada bizim sohbet odaları Laflayalım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odalarımız sizlere amacı kaliteli sohbetler ettirmek, seviyeli muhabbetleri yaptırmak amaçlı sizlere kurulmuş bir chat platformudur. Goog’lede Sohbet odalarımızın adını yazarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com girerek giriş yapıp yeni arkadaşlar tanıyarak bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyerek sohbete başlaya bilirsiniz. Seviyeli, adaletli, kaliteli bir yönetimi yasaları, kural bilen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]odalarında genel güvenliği sağlaya bilen ekibimizle sizleri karşılamaktayız. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en güzel [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullanıcıları ile birlikte en bol sohbetler ederiz.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YıLMaZ

https://www.gungorenfm.com/[/url] Selma

https://www.lafsohbet.com/[/url] Kenan

https://www.chatevi.org/[/url] SeRpiL
 
Alt 31 Ağustos 2021, 00:47   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık ablacım

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 31 Ağustos 2021, 08:51   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emegine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abla basarilar dilerim

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 31 Ağustos 2021, 08:53   #4
Standart

Başarılar dilerim Güngörenfm..
Dinleyiciniz bol olsun

________________

Vazgeçilmez değilim, değilsin , değilsiniz...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:12.