IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Selma
  • 1 Post By oMeN


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Haziran 2021, 02:25   #1
SohbetKeyfim.Com Sahibi
Selma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow TamSohbet Bedeva Chat Odaları - lafsohbet.com

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Arkadaşlar herkese sanal alemin en güzel en sevecen, en güvenilir Sohbet odası olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], varmısınız biz ile beraber Tamsohbet Bedeva Chat Odaları kurmaya. Gelin hep beraber sohbet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] muhabbet ederek sohbet i ful yaşayalım. Gelin hep beraber sohbet ederek hayat ın sohbet teki sohbet tadı na varalım.

TAM SOHBET ETMEK
Tam sohbet ederek sohbet teki anlayış, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teki huzuru belkide başka bir yerde bulamayız arkadaşlar. Bize tam sohbet ederek serisohbet kuran geveze sohhet arkadaşı lazım. Bizlere biz gibi olan sohbet ci arkadaşlar olan aklında iyi sohbet etmekten başka düşüncesi olan arkadaş lar lazım. Peki sen serisohbet cimisin ? Peki sen iyi bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ci arkadaş mısın ? Eğer böyle bir kişi ve kişiliğe sahipsen aramıza katılmakta geç kalmamaya ne dersin. Biz burada isek bence sende burada sohbet te olmalısın.

Değerli sohbet severler, saygı değer sevgili muhabbet ci arkadaşlar, güven ile sevdiğiniz bayan arkadaşınızı güven veren [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]odalarımıza gönül rahat lığı ve iç ferah lığı ile çağarabilirsiniz. Bizim mekanda rahatsızlık verenlerın sohbet yerleri bizim mekanımız asla olamaz. Herkes yerini bilecek. Sohbet odalarının güvensiz olması herkesi o sohbet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] muhabbet odalarından uzaklastırır. Tam muhabbet odaları içerikleri arkadaşlar yarışma kanalı, radyo kanalı, sohbet odaları vardır. Sohbet odaları tam huzur sağlamıcaksa sohbet odaları o sohbet odalarını kurmamızda gerek görmeyiz biz.

TÜRKİYE SOHBET ODALARI
Türkiye sohbet odalarının tam manası ile turkiyede sohbetci olarak olmaktan gururluyuz. Sohbet odalarımızın mobilcet ile ilerlemesi, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odalarımızin duygusal sohbet olması bizi biz yapan insanı biz yapan insanı duygulardan bitanesidir. Duygusal insanlar olarak mobilden sohbet etsekte duygularımızı yoğun yaşarız. Bizim duygusal içerikli sohbet etmemiz bizi biz yapan aslında en güzel sohbet tir. Tam bir profsyonel olarak edilen sohbette sohbetteyim demek bile arkadaşlarımıza derken bize iyi gelir. Yetişkin ler le sohbet etmek yeni neslin aklına iyi sohbet edersek iyi yol gösterici olur.

Yetişkin sek eğer yeni yetişen, oluşan arkadaşlarımızdan sohbet odalarımızda var ise onlara yol gösterici olmalıyız. İyi bir sohbet ci olmak yol gösterici olmakla eş değerdir unutmayalım. Yetişkinsohbet olarak aklı selim insanlar olmak iyi bir şeydir. Sohbet odalarımızın en güzeli ve tam sohbet odaları olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sohbet odalarından sizlere selamlar sunarız. Makalemizin Sonuna gelirken siz değerli kullanıcılarımıza şimdiden iyi sohbetler dileriz ve yine herzman ki gibi yazilan diğer içerikli olan yazılarımıza lütfen olumlu Olumsuz yorumlarınzı bizden mahrum etmeyin sevgili arkadaşlar. Bizim mekan da sizlere tam sohbet, tam muhabbet diler hepinize iyi günler dileriz. Kalın sağlıcakla.

EDİTÖR: ScanX
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YıLMaZ

https://www.gungorenfm.com/[/url] Selma

https://www.lafsohbet.com/[/url] Kenan

https://www.chatevi.org/[/url] SeRpiL
 
Alt 12 Haziran 2021, 14:22   #2
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başarılar dilerim abla

________________

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..




~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:36.