IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 1 Post By WildCat
  • 1 Post By Reyhan
  • 1 Post By She


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Haziran 2021, 02:12   #1
SohbetKeyfim.Com Sahibi
Selma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow KalbimChat Sohbet Odaları - Sohbetkeyfim.com

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kalpten sohbetin , kalpten sohbet etmenin kalp e huzur veren [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sohbet odalarından sizlere saygılar sunarız. Bizim kalp ile yaptığımız her işte kesinlik ile kazanç sağlarız. Kalpsiz sohbet yapmak zaten insana [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] huzur u vermez deilmi. Bu yüzden lütfen sizden istirhamımız yapacağınız ve kuracağınız sohbet inizi kalp ten yapın. Sohbet kanalları ve chat odaları genel olarak herkese farklı farklı yol gösterir. Bu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yolunda herkes kendisine yakışanı yapar. Tıpkı kıyafeti kişi basit bir şekilde kendisine yakıstırıyorsa ve giyiyorsa sohbet i de kendisine takıştırır arkadaşlar

SOHBET BİZİM
Bizim sohbet odalarımızda yeni insanlar ile tanışırken tanışma heyacanına gireriz. Soru cevaplar ise birbirini kovalar. Bu tanışmadan Aşk ve dostluk çıkabilir Bu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve dost lukları ileriye taşımak meziyet ister Her tanışmada ileriye gitmek kolay deildir bazen okadar zorlanırki ilişkimiz varsa bunu sonlandırma , dost luk var ise onuda bitirmek zorunda kalırız.

ZOR VE KOLAY SOHBET
Zorlu sohbet etmektense bitirmek bu durumda daha eftaldir. Çünkü zoraki olan aşk ve zoraki olan dost luğu yürütmek gereksiz dir. Bu sohbet odalarımızda tanışmak böyle sürer giderken sohbet teki yakın dost bağı ile her gün sohbet etmek isteriz. Sohbet pekiştirmek veya sosyal olarak sohbet devam etmek bizm mekan da aslı görevdir. Sohbet odalarımızda sohbet amacı ile iyisohhet etmek ve oluşturmak herkes ister. Sohbet yarışma, eğlence sohbet odalarımızdan oluşmaktadır. Sohbet odalarımızda iyi bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] letişimi kurmak ve o iletişimde sohbet in alası bir sohbet tarz ı yapmak insanlar için en temel ihtiyaç tır. Sohbet odaları ve muhabbet odaları arasında yer alan siz değerli arkadaşlar bizim için en iyi sohbet arkadaşları arasında yer almaktadır, Sohbet etmek ihtiyaçtır.

Sohbet etmek ruha gıda bedene candır. Bu nedenle sohbet odalarımızda herkes birbirine muhtaçtır iyi olarak. Mobil sohbet odalarının verdiği rahat lıktan doğan teknolojinin iyi yönde yol alması ve iyi yönde gelişmesine bağlı sohbet odaları manası ile sizleri bir arada tutmaktadır. Eski den msn ler tabi simdiki Gençlik bilmezdi ozamanlar bunlar vardı. Onlarlada iletişim kurardık. Şimdi lerde skpye, whatsapp, facebook, bipp, sohbet odaları günümüzde yerini alarak sohbet etmemize yaramaktadır. Sohbet odaları olarak sohbet kesintisiz iyi bir sohbet ve muhabbet etmeniz için sizlere bunları anlatmamız sizlerin iyi bir sohbet ederek gününüzü mutlu geçirmenizi istememizdir. Sohbet Odaları, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odaları, muhabbet odaları ile güven veren hizmet etmenin haklı gurur u var bizde. Arkadaşlar sizlere bu durumda en iyi kalp ten sohbet i bu şekilde yapmanıza olanak sağlıyoruz . Sohbet odaları diyebileceğiniz aile sohbet evi görebileceğiniz sohbet odalarımız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da tek tekte sohbet edebilirsiniz.

Bizim mekanda teke tek sohbet için özelde veya kendinize ait kanal açarak sohbet etme imkanınız da vardır. Sevgili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lar ve dosthane gönüle sahip olan arkadaşlar i3nşaallah daha iyi sohbet ederek daha iyi olacağız hep beraber. Bizlerle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ederek sitresli ortamımızı rahat ertire bilirsiniz. Sizlere sitressiz, sizlere seviyeli sohbet dileriz. İşleriniz rast gelsin. Her şey gönlünüzce olsun arkadaşlar. Görüşmek üzere esenkalın.

EDİTÖR: ScanX
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YıLMaZ

https://www.gungorenfm.com/[/url] Selma

https://www.lafsohbet.com/[/url] Kenan

https://www.chatevi.org/[/url] SeRpiL
 
Alt 12 Haziran 2021, 02:18   #2
Standart

emeginize saglik

________________

No MoRe DramA
 
Alt 12 Haziran 2021, 21:25   #3
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık ablacım

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 12 Haziran 2021, 21:26   #4
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık başarılar diliyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abla

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:00.