IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2021, 04:41   #1
SohbetKeyfim.Com Sahibi
Selma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow SohbetCan Chat Odaları - lafsohbet.com

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sohbet in can gibi olanı can dan sohbet etmek isteyenlerin can sohbet chat odalarından sizleri selam ile selam larız sevgi li dosthane sohbet arkadaşları. Güzel bir sohbet, chat muhabbet etmeye varmısınız. Biz sizler ile Sohbet etmeyi çok sevdik. Sevgi seline katılmak güzel bir sohbet etmekle olur.Sohbet odalarında can dan arkadaş bulmak ve onlarla hem fikir olup ortak sohbet kurmak tabiki bizim en güzel sohbet etme isteğimiz ile ortaya çıkar.

CANLI SOHBET ODALARI
Canlı sohbet odaları, görüntülü sohbet kanalları üyeliksiz olarak sizlere hizmet eder. Burada bulanan arkadaşlar secici ve seçkin sohbet sakinlerinden oluşmaktadır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sohbethane sine gelen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başımızın üstündedir. Dosthane olarak sohbet ederken kırmamak, incitmemek aslı görevimiz olmalıdır. Profosyonel sohbet eden arkadaşlar sohbet te görev alarak admin, aop, sop, olabilirler. Sohbet te yetki alan arkadaşlar sohbet düzenini ve asayişini korumakla görev lidirler. Bu görevlerini azami şekilde dikkat ile edenler daima görevlerinde kalacaklardır. Görevini aksatan, görev ederken sohbet te taraf tutan admin aop sop atkadaşlar ise görevlerinden alınırlar. Bu yüzden arkadaş tarafı tutmak, sevdiğimiz insanları korumak diğer insana haksızlıktır. Sohbet sakinini korumak başta sohbet sunucu sahibimizin görevidir. Nedenine gelince, kendini rahat hissetmeyen sohbet useri veya sakini kanaldan gider. Bu yüzden sohbetteki güvenli sohbet ortamı çok önemlidir.

CAN SOHBET
Bizler sohbet odalarında can gibi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]arkadaşı ararken canımızın sıkılmasını istemeyiz deilmi. Ondna dolayıdırki cana can olmak , sohbette huzurlu sohbet arkadaşı bulmak herkese huzur lu sohbet etme isteği verir. Sohbet muhabbet odalarında can dan sohbet, candan muhabbet ile aramızda olan herkese sohbet in alası , [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in güzelini sunarız bizler. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sohbet odaları olarak günümüz de bilgisayarı geçen mobil sohbet ler bugüne imza sını profosyonel olarak mobil telefon teknolojisine bırakmıştır. Mobil telefonlar elde taşınmasından dolayı her yerden sohbet chat edebilmekteyiz. Bu yüzden mobil telefon lar cazibesi günden güne yaygınlaşarak arttı. Bizler sohbet odalarında birbimize ayak uydurarak sohbet edereken rahat ca sohbet edebiliyoruz. Sevgili dost lar daha iyi bir alt yapı ile gelişerek sizlere daha iyi sohbet hizmeti sunmak için yeni çıkan sürüm ve eski sürüm ile hizmet etmekten asla geri durmayacagız.

Sizler de sohbet odalarımızda kendinizi geliştirerek yenileyerek sohhet odalarımızda yapmış olduğunuz hatalarını gidererek daha iyi bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kurmaya zamanla gösterceksiniz. Bizler sizlerin daha iyi sohbet kullanıcıları olarak iyi ye doğru adımları atmaya meyilliyiz. Sohbet odalarımızda sizlere daha iyi hizmet , daha iyi chat odaları sunmayı karar alarak arkadaşlar ile yönlendirmekteyiz. Sohbet odalarımıza gelen ve can dan sohbet arkadaşlar arayanlara buradan söz veriyoruz. En güzel sohbet odaları olduğumuzu sizlere kanıtlayacağız. Sohbet chat odaları sunucumuza gelen sohbet muhabbet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullanıcılarımız nicklerini kaydetmeliler.

Başka şahısların nickinizi almaması adına bunu yapıyoruz . Buradan sizlere can dan sohbet ler , can dan sohbet çi olan arkadaşlar ile tanışmanızı diler , sevgi ve saygı ile kalmanızı dileriz. Her gün bizle olan heskes bizim için değerlidir bu unutulmasın. Bidahaki can dan sohbet makalesi yazımız da buluşmak üzere hoşça ve dostça kalın.

EDİTÖR: ScanX
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YıLMaZ

https://www.gungorenfm.com/[/url] Selma

https://www.lafsohbet.com/[/url] Kenan

https://www.chatevi.org/[/url] SeRpiL
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:00.