IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sunucu Radyolarından Son Haberler Sunucu radyolarına ait tüm değişim ve gelişimleri bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Sean


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Temmuz 2022, 22:12   #1
Standart Radyobizbize Sohbet

RADYO SOHBET

Aslında şarkılar her şeyi anlatıyor tüm sohbeti anlatan üç dakikalık bir şarkı, tüm aşkı, tüm nefreti ya da tüm özlemi anlatan tek bir şarkıdır. Radyo Sohbet dediğimiz de bizim yarım kalan özlemlerimizi ve duygularımızı ,düşüncelerimizi anlatıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İşte o yüzden bağlar bizi şarkılar ne zamanlara götürür, ne zamanları bize getirir bilinmez. Kimde ne etki yaratır o bile bilinmez ama bir etkisi vardır evet.

Zamanla anlam yüklersin o şarkılara belki kişileri yüklersin o şarkılara, duyduğun anda sanki bir parfüm kokusu gelmiş gibi burnuna içine içine çekersin nefesini.

Öyle de etkiler o şarkı seni. Nefesini keser gibi, boğazına düğümlenir gibi, hıçkıra hıçkıra ağlar gibi oturur yüreğinin baş köşesine o şarkı. Öyle de bir etkisi vardır şarkıların aslında melodisi bile tek başına etkili ama sözünü de koyarsan üzerine çifte kavrulmuş bir lokum gibi bir tat bırakır ağzında öyle de güzel ve eşsiz bir tadı vardır o şarkının sende…

şimdi bir radyo dinliyorum Dj-Erci var şuan yayında öyle de dinlettiriyor kendini öyle de sakinleştiriyor,

öyle de takılı kalıyor aklında insanın. Hem sesiyle hem sözüyle takılıyor. Hani sohbet etmek istersin ama daha çok dinleyici olursun ya sessizce sohbete dahil olursun. Sohbetedersin de radyo sohbet odaların da bir çok yayıncı olduğu gibi

Öyle de keyifli bir yayını var işte Dj-Ercinin Gönül Nağmeleri. Yılların verdiği tecrübe belki de bilmiyorum nedenini. Şarkıları dinlerken sohbete gözüm kayıyor hafiften ve takip etmeye başlıyorum yazılanları.

Kimine göre boş kimine göre gayet de dolu yazılar insanın keyfine göre değişir. Ama bence ortak noktası zaman öldüren, kafa dağıtan ve insandaki o yalnızlık duygusunu bitiren yazılar bunlar.
Şu zor zamanlarda evlerde yalnızlık daha bir yalnızlık olarak hissedilirken insanların tanışma isteği, konuşma isteği bu kadar artarken, herkesin dengini aradığı bu ortamlarda

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yi bulmak ve buradaki samimiyeti görmek gerçekten insanı mutlu ediyor. Samimiyetin bozulmadığı ve sohbetin daim olduğu bu ortamlar insanın kendine yandaş bulduğu, arkadaş bulduğu ve yalnızlık hissini bitirdiği hem radyo dinleyip hem de sohbet edebildiği sanal ortamlar bu nedenledir ki insanlar dönüp dolaşıp bu ortamlarda stres atmaya ve sohbetlerinin tadını çıkartmaya devam edecektir.

Kendine, kalbine ve sohbetine denk insanlarla tanışabilmek ümidiyle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]deyiz… =))
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:42.