IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Hesna
  • 1 Post By BuSeM


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Aralık 2021, 09:38   #1
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Saç Modeli ve Tipine Göre Karakter Analizi

Yüz Okuma Uzmanı ve Yazar Jean Haner’a göre, birinin saç modeli ve saç tipine bakarak karakter analizi yapmak mümkün.

Hepimiz bir saç tipiyle dünyaya geliyor ve iyi görünmemizde büyük rol oynayan saçlarımızı dilediğimizce şekillendiriyoruz. Bazen saçları düz olanlar buklelere, kıvırcık olanlar da düz ve pürüzsüz saçlara özeniyor ama günümüzde son teknoloji şekillendirici aletler yardımıyla bu özlemi kolayca giderebilmek mümkün. Bazılarımızın saçları kalın telli ve gür iken diğerleri ince telli ve hacimsiz saçlara sahipler. Kimi atkuyruğunu tepeden toplamayı tercih ediyor, kimi de saçını kıpkısa kestirmeyi… Peki, bütün bunlar ne anlama geliyor?


Kızıl Saçlar

Kızıl, özellikle de doğal ise kendi başına göze çarpan tek renktir. Kızıl saçlara sahip olmanız (boyanmış bile olsalar), sıkılmaya gelemeyen, genellikle eğlenceyi seven biri olduğunuzu gösterir. İyi bir mizah anlayışınız olduğu ve her şeyi hafife almayı tercih ettiğiniz anlamına gelir. Kızıl saçlılar ilişkilerde kararsız, hatta kimi zaman drama kraliçesi bile olabilirler. Utangaç olabilir ve reddedilmekten korkabilirler.

Kıvırcık Saçlar

Kıvırcık saçlılar genelde sıcakkanlı, dost canlısı ve eğlenceli insanlardır. İşleri diğer insanlardan daha hızlı yaparlar. Kıvırcık saçlı kadınlar cömerttir; tutkulu, içgörü sahibi, liderlik vasfına sahip, dinamik, bazen agresif, sezgisel, mantıklı ve ateşli bir kişiliğe sahiptirler. Uzun süre tek bir şeye odaklanmakta zorlanırlar.

Dalgalı Saçlar

Kalın telli, dalgalı saçlara sahip olanlar yenilikçi ve yaratıcıdır. Enerjileri yüksektir ve güçlü bir iradeye sahiptirler. Kendilerini ifade etmekte zorlanabilir ve sessizleşebilirler. Son derece duygusaldırlar, derin bağlar kurmaya ihtiyaç duyarlar ve duyguları kolay incinir. Sizi sevseler de, düzenli olarak yalnız kalmaya ihtiyaç duyarlar. Bağımsızlığa çok önem verir, bu nedenle tek eşli olmakta ya da uzun süreli ilişkiler kurmakta güçlük çekebilirler. Saçlarınız dalgalı ama ince telli ise enerjinizi muhafaza etmeniz gerekebilir, çabuk yorulabilir ve tükenmiş hissedebilirsiniz. Ancak söz konusu yaratıcılık olduğunda siz doğuştan şanslısınız!

Kalın Telli Saçlar

Kalın telli saçlar, güçlü bir iradinin göstergesidir. Kalın kaş gibi, kalın telli saç da çok fazla enerjiye sahip olduğunuzu gösterir. Güçlü bir irade, aynı zamanda inatçı olduğunuz anlamına da gelebilir.

İnce Telli Saçlar

Saçlarınız ince telli ise hassas olma ihtimaliniz yüksektir. Bu tip saçlara sahip olanlar ekstrem sporlardan ya da aşırı hareketli aktivitelerden uzak durmaya çalışırlar.

Düz Saçlarınızı Sürekli Kıvırıyorsanız…

Düz saçlarınızı her zaman şekillendirici maşayla kıvırmaktan hoşlanıyorsanız, bu daha eğlenceli bir hayat istediğiniz anlamına gelebilir. Bu düşüncenin arkasındaki teori, kıvırdığınızda saçınız anında daha ilginç hale geldiği için hayatınıza daha heyecan verici deneyimleri getireceğinizi düşünmenizdir.

Kıvırcık Saçlarınızı Sürekli Düzleştiriyorsanız…

Kıvırcık saçlarınızı sürekli düzleştirmek istemeniz, hayatınızın çok kaotik olduğu ve sakinleşmeye ihtiyaç duyduğunuz anlamına gelir. Saçınızı düzleştirerek karmaşıklığını ve yoğunluğunu kontrol altına alırsınız, bu da daha sakin hissetmenize yardımcı olur.

Orta Uzunlukta “Yıka-Çık” Saçlara Sahip Kadınlar

Yıkayıp çıktığınız, rahat kullanabildiğiniz orta uzunlukta saçlara sahip olanlar, düşünmeden hareket etmezler ve mantıkları daima devrededir. Ancak sabırsız ve kolayca hayal kırıklığına uğrama eğilimindedirler. Bu yüzden bu tarz saçlar onlar için çok idealdir: karışıklık yok, telaş yok. Sağduyuya değer verirler ve duygularının esiri olmazlar. Hedef odaklıdırlar. Bazıları çok rekabetçi olabilir. Lafı dolandırmazlar, direkttirler.

Uzun “Yıka-Çık” Saçlara Sahip Kadınlar

Duygularıyla daha fazla iletişim halindedirler. Daha romantik ve yaratıcıdırlar. Akışına bırakmayı severler.

Çok Kısa Saçlar

Saçlarınızı kısacık kullanmayı seviyorsanız, saçlarınız dahil olmak üzere hayattaki pek çok şeyle uğraşmak istemiyorsunuz. Konfor, sizin için her şeyden daha önemli. Zamanınız da bir o kadar değerli.

Saç Modeliniz Çok Bakım Gerektiriyorsa

Bu tür bir saç, kendinizi çok fazla eleştirdiğiniz, hatta kimi zaman kendinize karşı acımasız olabildiğinizi gösterir. Drama kraliçesi olma ihtimaliniz de yüksek.

Küt Saçlar

Büyük olasılıkla istediğini elde etmeye odaklı, azimli insanlardır. Mantığa önem verir, hedefler belirler ve bu hedeflere ulaşmak üzere emin adımlar atarlar.

Katlı Saçlar

Saçlarınız kat kat ise muhtemelen mükemmeliyetçisiniz.

Saç Çizgisinin Ortasında Çıkıntı Varsa

Bu özellik cinsel çekiciliğin ve gizemli cazibenin işaretidir.

Yüksek At Kuyruğu

Güzelce taranmış, yüksek bir at kuyruğunu tercih ediyorsanız, büyük olasılıkla hedef odaklısınız. Ayrıca atletik ve mantıklı biri olarak görülüyorsunuz.

Normal Atkuyruğu

Aşağıda toplanmış atkuyruğunu çok sık kullanıyorsanız, başkalarının ihtiyaçlarına öncelik vermeye meyilli olduğunuzun işaretidir. Başkalarını düşünmek bir fazilettir ama kendi gereksinimlerinizi de ihmal etmeyin.

hairist
 
Alt 08 Aralık 2021, 10:26   #2
Standart

Kıvırcık Saçlar

Kıvırcık saçlılar genelde sıcakkanlı, dost canlısı ve eğlenceli insanlardır. İşleri diğer insanlardan daha hızlı yaparlar. Kıvırcık saçlı kadınlar cömerttir; tutkulu, içgörü sahibi, liderlik vasfına sahip, dinamik, bazen agresif, sezgisel, mantıklı ve ateşli bir kişiliğe sahiptirler. Uzun süre tek bir şeye odaklanmakta zorlanırlar.

Sevdim bunu

 
Alt 08 Aralık 2021, 10:48   #3
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kalın telli saçlar, güçlü bir iradenin göstergesidir. Kalın kaş gibi, kalın telli saç da çok fazla enerjiye sahip olduğunuzu gösterir. Güçlü bir irade, aynı zamanda inatçı olduğunuz anlamına da gelebilir.

Himm doğru olabilir

________________

ellerinde bir güldüm ,
soldum .
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:21.