IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By RauL


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2021, 14:04   #1
Standart Fenerbahçe'de zirve yolu deplasmandan geçiyor

Fenerbahçe'de zirve yolu deplasmandan geçiyor
Süper Lig'de 6. haftayı Giresunspor galibiyetiyle kapatan ve rakiplerinin takıldığı haftayı avantajlı noktalayan Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. 13 puana yükselerek tekrar ilk 4'e giren sarı-lacivertlilerde gözler yarın oynanacak Hatayspor maçına çevrildi.

Hatayspor maçıyla beraber aslında Fenerbahçe zorlu bir deplasman fikstürüne de girecek. 21 Kasım tarihine kadar oynanacak deplasmanlar sarı-lacivertlilerin zirve yolundaki kaderini etkileyecek.

Kadıköy'de Vitor Pereira ile kaybetmeyen takım, esas olarak deplasman maçlarına odaklanacak. Sırasıyla Hatayspor, Trabzonspor, Konyaspor ve Galatasaray ile dış sahada oynanacak. Bu arada iç sahada da yine sırasıyla Kasımpaşa, Alanyaspor ve Kayserispor ile karşılaşılacak.

undefined
21 Kasım'daki Galatasaray derbisine kadar alınacak sonuçlar Vitor Pereira ve takımı için adeta hayati önem taşıyacak. Ama bilhassa deplasmandaki mücadeleler takımın zirve hedeflerini direkt etkileyecek. Ömer Erdoğan ile bir sistem oturtan Hatayspor, şampiyonluk adaylarından Trabzonspor, İlhan Palut ile çıkışa geçen Konyaspor ve ezeli rakip Galatasaray deplasmandaki rakipler olacak.

Ligin ilk yarısı bitene kadar da ayrıca İzmir temsilcisi Göztepe, Erol Bulut'lu Gaziantep ve yine ligin dişli ekiplerinden Karagümrük'le dış sahada karşılaşılacak.
________________

 
Alt 26 Eylül 2021, 14:07   #2
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Nasip olsun artık,bize de şampiyonluk.

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:00.