IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


4Beğeni(ler)
  • 4 Post By RauL


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2021, 14:16   #1
Standart İnsanları web sitenizde nasıl tutabilirsiniz?

İnsanları web sitenizde nasıl tutabilirsiniz?

Hepimiz sitemizi Google'da üst sıralara çıkarmak istiyoruz. Ancak bu hikayenin sadece yarısı – insanlar sitenize tıkladığında ne olur? Oturup ne sunduğunuzu kontrol ediyorlar mı yoksa hızlı bir şekilde bir sonraki sonuca mı geçiyorlar?

Açıkçası, ilkinin olmasını istiyoruz, peki olduğundan nasıl emin olabiliriz? Ziyaretçiler ilk bakışta sitenizde ilgi çekici bir şey bulamayıp hemen ayrıldığında buna hemen çıkma denir. Kaliteli trafik kaynaklarından hemen çıkma oranı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], web sitesinin ziyaretçilerin beklentilerini karşılamadığının bir göstergesidir. Trafik kaynakları Web sitenizin hemen çıkma oranını azaltmak, genel performansını ve dönüşüm oranını iyileştirmek için harika bir ilk adımdır. İlk olarak, farklı trafik kaynaklarının hemen çıkma oranlarını analiz etmeniz gerekir.

Açılış sayfalarınızı nasıl tasarladığınız, hemen çıkma oranınızda bir fark yaratabilir. Üniversiteden önce, üniversite sırasında veya sonrasında bir yıl izin almak isteyen gençler için 35'ten fazla ülkede boşluk yılı ve seyahat fikirleri sağlayan Real Gap örneğini alın. Web sitesi, tıklama başına ödeme (PPC) hesapları için özel olarak tasarlanmış açılış sayfaları kullanır. PPC sayfasında güçlü bir harekete geçirici mesaj bulunurken, SEO sayfası yalnızca genel boşluk yılı bilgilerini içerir.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, PPC sayfasının hemen çıkma oranı, organik sayfadan çok daha düşüktür: birincisi için yüzde 18,24, ikincisi için yüzde 25,44. İnsanların girdiği sayfanın tasarımının hemen çıkma oranını nasıl etkilediğinin açık bir göstergesi. Peki, hemen çıkma oranı düşük bir sayfa tasarlamanın sırrı nedir? İşte bazı yararlı ipuçları.

Başlığınızın doğrudan ziyaretçinizin geldiği yere veya tıklamayı sağlayan reklam metnine atıfta bulunduğundan emin olun.

İnsanları web sitenizde nasıl tutabilirsiniz?

Net bir harekete geçirici mesaj sağlamak çok önemlidir. İşte iyi bir örnek: ' Paris'teki Hilton Oteli'nde gecelik sadece 99$. Şimdi ayırtın.' İşte kötü bir örnek: 'Dünyanın en romantik şehri Paris'teki ucuz oteller. Paris, Fransa'daki 300 otel arasından seçim yapın.

Birincil URL'ye en az 500 ziyaretçi gönderin ve Google, sayfaların performansını önyargısız bir şekilde test etmeniz için bu ziyaretçileri rastgele ayıracaktır. Bunu, huni aracılığıyla belirli anahtar kelimelerden trafik göndermek için AdWords, e-posta kampanyaları ve hatta bağlı kuruluşları kullanarak yapabilirsiniz.
________________

 
Alt 12 Eylül 2021, 14:29   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Oturup ne sunduğunuzu kontrol ediyorlar mı yoksa hızlı bir şekilde bir sonraki sonuca mı geçiyorlar?

Şahsen ben ne sunulduğuna bakarım, paylaşım için teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

~ E & B ~
 
Alt 12 Eylül 2021, 18:02   #3
Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alt 12 Eylül 2021, 18:47   #4
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emeginize saglik

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:55.