IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By RauL


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Temmuz 2021, 09:26   #1
Standart Hızlı İndex Alma Yöntemleri - İndex Alma & Yavaş İndexlenme Sorunu Çekenler

Hızlı index alarak Google arama motorunda rakiplerimize göre daha iyi sıraya yerleşebiliriz. Hızlı index alma Seo stratejisi uygulayarak rakiplerimize göre bir adım önde başlayabiliriz.

Ön Hazırlık

Öncelikle web sitemizin bütün sayfalarının tamamen bitmiş olduğundan emin olmamız gerekmektedir. Site içi linkler ve site dışı linklerin tamamen aktif olduğundan emin olun. Link vermiş olduğunuz dışarıdan herhangi bir web sitenin aktif olmaması da size zarar vere bilir.

Mobil ve Masaüstünde hızlı açılan bir siteye sahip olmalısınız. Hız SEO için en büyük etken diyebiliriz. Web siteniz tamamen bittikten sonra içeriklerinizi gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz.

Web Sitenizi analytics ve search console kaydınız yapmanız gerekmektedir. Site haritanızı search console bildirmeniz gerekmektedir.

Eksiksiz olan bir web sitesini hem ziyaretçi hem de google botları severek tekrardan ziyaret edecektir.

Hızlı İndex Alma Yöntemleri


Güncel İçerik

Web sitenize sürekli Güncel İçerik eklemeye özen gösterin. Her gün 10 adet rastgele içerik girmektense 2 adet güncel ve trend olan içerik eklemeniz size daha faydalı olacaktır.

Sosyal Medya Siteleri

Sosyal Medya sitelerinde hedef kitlemize daha rahat ulaşabiliriz. Bunu düzenli kullandıktan sonra ciddi anlamda anlık index almayı sağlayabiliriz.
200 adet sosyal medya site listesine sahip olmak istiyorsanız yorum yaparak talep edebilirsiniz.

İmleme Siteleri

İmleme siteleri hızlı index almamızda oldukça faydalı diyebilirim. Bazı imleme sitelerinde dakikada neredeyse 3 içerik yayına girmektedir. Bu da sürekli güncel olan ve google botlarının anlık bulunduğu bir alana sitenizi paylaşmak demektir.

Etkileşim

Web sitede gerçekleşecek olan etkileşimler artık google tarafından büyük bir sıralama faktörü diyebiliriz. Ne kadar çok etkileşim o kadar çok popülerlik diyebiliriz. Gelen Yorumlara karşılık bilgi içeren düzenli cevaplar vermeye özen gösterin.

Bu sıraladığımız dört unsura uyulduğu sürece ciddi anlamda hızlı index alırsınız. İçeriğiniz önce kaliteli olacak. Kaliteli içerik işin %80 benim gözümde.

Görüş ve önerilerinizi yorum olarak bildirirseniz mutlu olurum.
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:32.