IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By WildCat
  • 1 Post By Artist


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2021, 11:47   #1
IRCRehberi
RevivaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Post Eski Sohbet Chat Siteleri

Eski Sohbet Chat Siteleri

Eski Sohbet, Eski Chat, sitelerinden herkese ailesi olarak merabalar. Sohbet etmek için sohbet ortamında olmanızın temel yolu bir telefon veya bilgisayar olması şarttır. Yanı sıra internet olan her yerden sohbet etme imkanını bizlerde sizlere sunmak için elimizden gelen herşeyi sizlere sunuyoruz. Tamamı eski ve yeni sürümlü girişi olan Gurbet Sohbet alemi sizlere yeni imkanlar ve yeni sohbet arkadaşlıkları kurmanıza dez avantaj sağlamaktadır. Her bir gün saat veya dakika için yeni sohbet arkadaşınızın olması güzel bir şey olur.

Eski sürüm ve yenisürüm olarak androic tabanlı alt yapımız ile sizlere hizmet etmekteyiz arkadaşlar. Sohbet, chat, adres lerimizdende anlaşıldığı gibi bizim mekanımız daima sohhet vede aile yeridir. Dünyanın her neresinden olursanız olun gurbet, hasret, duygu özlemlerinize son vermeyi bizler sizler için karar aldık. Bu nedenle tüm dünyada sohbet ciler bir araya toplayarak ve bu toplanmadan dolayı doğal sohbet ortamını siz degerli kullanıcılarımız için oluştırduk.

Bu durumda olan sohbet ve chat sitemiz kendi kapsamında olan tüm sohbet odalarının önünde birinciliğini herzman korumaktadır Bu alanında sohbet odalarında aramada google de öncü konumdadır. Esnek iç alt yapısı, kurulum sonrası ve yapısı ve tamamen bizim sitemizde değerli kullanıcılar olarak anlayışlı ve sevecen sohbet userleri ile hızına kimse yetişememektedir. Sohbet deneyimi olan herkesi bizler sohbet, muhabbet, chat odalarımızda bekliyoruz. Sohbet chat odaklı mobil sürümlü web ekibimizle mobil telefon vasıtası ile aramızda olan herkese saygımız sonsuzdur. Sanal alemin en büyük ve en eski sohbet alemi olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sohbet tarzı tam olan arkadaşlıklara değer veren bir aileyiz. Bizim sıloganımız saygı, potansiel, davranışımız sevgi dir. Sizler bu sılogan ile bize vermiş olduğınuz zamanınızı değerli olduğunuzu bilmenizi isteriz. Radyo yayın hayatına online dj ler ise sizlere renkli dakikalar mutlu günler geçirmeniz için dj lerimiz en güzel şekilde yayın almaktadırlar.

En güzel sohbet ortamlarına sizin için dj ler istek almaya ise devam etmektedir. En popüler odalarımız arasında muhabbet ve sohbet odalarımız vardır. Burada olan ve bulunan global sohbet olarak nitelendirdiğimiz sohbet ve muhabbet odamızda kurallar çerçevesinde saygılı şekilde sohbet devam etmektedir. Günün en güzel anlamını ifade eden muhabbet ve genel sohbete katılmanızı önermekteyiz. Tamamı saygı olan sohbet ciler sizin ile tanışmaya günü birlik sohbet etmeye gelenler ile tanışıp sohbet etmenizin açılımına sizlere destek vermekteyiz. Günün yorgunluğunu sitresini atmak ve zekanızı yenilemek klavye hızınızı test etmek için oyun odalarımızı deneyebilirsiniz. Oyun odalarımız #kelime, #yarişma, #oyun, #islam, #oxm odalarımızdan mecuttur. Yarışmada başarılar diler iyi eğlenceler dileriz. Sizlere gününüzün güzel geçmesi dileğimizle ailesi olarak kendinize çok iyi bakarak diğer yazılan makalelerimizede göz atarak hatta yorum yapmadan da geçmeyiniz sevgili dostlar. Aranızdan ayrılarak Kalın sağlıcaklar diloyoruz sevgili sohbet ailesi..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 09 Temmuz 2021, 14:55   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkür ederiz

________________

~ E & B ~
 
Alt 09 Temmuz 2021, 15:01   #3
Standart

emeginize saglik paylasim icin tesekkur ederiz

________________

No MoRe DramA
 
Alt 09 Temmuz 2021, 15:02   #4
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeginize saglik

________________

Eski Sohbet Chat Siteleri
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:48.