IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


107Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2022, 15:47   #1
Thumbs up 🧿Sohbet.City 1 Yaşında - Maşallah :) 🧿

forum resim : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tüm Dostlarımızın Düşünceleri & Mesajları ( İYİKİ VARSINIZ )



AyKuT
1.yıl dönümünüzü kutlar başarılarınızın devamını dilerim.İyiki varsınız.&[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Saruhan
Tüm sohbet.city ailesine selamlar çıktıkları yolda emeklerinin karşılığını almalarını ve dostluklarının bakiliğini temenni ederim. Başarıları daimi olsun.

INFLaMeS
Sohbetcity yonetimi ve uyeleri kurulusunuzun 1. yilini tebrik eder basarilarinizin devamini dilerim...

Başak
Sohbet.city Kurucularina Ve Yönetimine Başarılar Dilerim.

WildCat
Sohbet.City ailesine basarilar dilerim RauL olsun BuSeM olsun cok sevdigim ve deger verdigim insanlar Daha nice yillara dilegimleSevgiler Saygilar

Ada
SohbetCity Ailesine başarılar diliyorum. Emek verdiğiniz her projenizde yolunuz açık olsun.

Lareina
SohbetCity ekibine başarılar dilerim,yeni yıllarında.

She
Sohbet.City Ailesinin 1. Yılları kutlu olsun, uzun zamandır bizlerle birlikteler ve bu birliğimiz daim olsun. Başta RauL olmak üzere, tüm ekibi kutlar nice başarılar diliyorum.

BLueMooN
Güzel insanların olduğu güzel bir sunucu olan sohbetcity irc yönetimini tebrik ederim. Nice uzun, başarılı yıllar dilerim.

ZaLim
Sohbet.City ailesinin 1.yılını kutlarım. Tebrik eder, başarılar dilerim.

oMeN
Sohbetcity Ailesinin 1. Yaşını en içten dileklerimle kutlarım, Başta Raul Revival ve Busem kardeşim olmak üzere güzel dostluklar kurduğumuz bu kıymetli Sunucu ile karşılıklı Destek alıp vermeye devam edeceğiz. Yeni yaşınız kutlu Başarılarınız daim olsun dostlarım, Seviliyorsunuz

Reyhan
Sohbet.City ailesi uzun süredir bizimle bu yüzden 1.yılları gözümüzün önünde doldu diyebilirim. Başta Raul ve Busem olmak üzere tüm ekibe başarılar diliyorum. Yeni yaşınız daha canlı, daha güzel olsun çok daha iyi yerlere gelmeniz dileğimle..



Umay
Sohbet.city forumda gözlemlediğim kadarıyla birbiriyle uyumlu, eğlenceli kişilerin yer aldığı bir site. Forumda açılan konularını keyifle takip ediyor ve yorumluyorum☺️


Sndy
Sevgili sohbet city ailesi birinci yaşınizı kutlarim hep birlikte daha nice yaşlar geçirmenizi dilerim sevgiyle kalin :) 🌹🌹 (Sndy)


INFLaMeS
Sohbet.City yonetimi ve degerli uyeleri 1.yilinizi kutlar basarilarinizin ve dillere destan olan guzel sohbetlerinizin devamini dilerim...

EkinokS
Güzel bir insan toplulugunun bir araya gelmiş hali'dir. Bu birliktelikler uzun süreli olmasını dilerim..

DUHAN
Kadrosu güzel, ortamı güzel ve sıcak daima yolunuz açık olsun.

Hesna
Aranıza her ne kadar yeni katılmış olsam da sanki uzun suredir tanışıyormuşuz gibi hissettiğim bir yer oldu benim için Sohbet.City. Öncelikle burada sizlerle tanışmama vesile olan başta gönlü güzel arkadaşım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’e; günümü güzelleştirerek keyifli sohbet edebilmemi sağlayan, doğal, birbirinden iyi ve sadakat sahibi, tüm kadro ve kullanıcılarınıza teşekkür ediyorum. Herkes “kaliteli sohbetin adresi” reklamını yapabilir; ama herkes kaliteli sohbetin tadını veremez, hissettiremez. Sıcaklığınızın samimiyetinizin daimi olacağı, aynı çatı altında, nice yaşları birlikte görmek, ve nice başarıları kutlayabilmek dileğiyle.
1.yaşın kutlu olsun Sohbet.City, iyi ki varsınız!

SanCaK
Sonradan arasına katıldığım Bu güzel ailenin 1 yılda aldığı, arkadaşlık dostluk yolundaki kimi zaman olumsuzluklara karşı dik duruşu kimi zaman yeni kişilere karşı iyimser oluşu gerçek bir aile olduğunun özeti bence. Insanlarin birbirine olan samiyeti ve iyi niyeti ile nice yeni yıllara daha uzun yolculuklara erişmesi dileklerimle. Sanal ortami sanal olmayan gerçek insanlari kişilikleriyle,güzel yürekleriyle, insana kattıklarıyla yeni yolculuklara. İyi

Beyaz
Bir çok sunucuda bulunuyorum, gözlemliyorum ve takip ediyorum.
Forum ile bağlantım olmasaydı, vakit geçirebileceğim sunuculardan bir tanesi Sohbet.City olurdu.
Kaliteli insanlardan oluşan güzel, sıcak bir ortamı var.
Nice seneleriniz olsun inşallah, bu güzelliğin kalıcı olması ümidi ile..

CodeMasteR
Aile ortami saygi sevgi disiplin sicak bir mekan sohbet anlayisi ve insalari sicak kanli farki dene yasat hisset dedikleri gercekligi yansintiyor. Uzun lafin kisasi 1 ci yas gunu kutlu olsun iyiki ailemsiniz.

Esra
Gercekten çok samimi dostluklar kurdum ozelikle sizlerle tanışma fırsatım oldu çok teşekür ederim hepinize.

WildCat
Cok samimi ve yakin buldugum oncelikle BuSeM RauL a sonra Sohbet.City ailesinede basarilar dilerim, iyiki varsiniz

Saruhan
Dostluğunuz baki olsun. Güzel ve rengârenk bir ekibe sahipsiniz ve bu yüzden başarılarınızı seyretmek güzel. Başarılarınızın ve uzun birlikteliğinizin daimi ve bakiliğini temenni ediyorum.

Derya
Güzel sakin güzel yer seviyeli sohbet var. Huzur bulduğum için geliyorum.

Pati
Evet bu sohbet cityde eglencelı ve renklı ınsanlar tanıdıgım için cok mutluyum sınırlı ve saygılı ve samimi sohbet etmek için iyiki sohbet citye gelıyorum iyiki sohbet city var sohbet city için emeği gecen herkese cok ama cok tskr ederım cok samimi ve sıcak insanlar tanımakda benı cok mutlu edıyor iyiki burdayım sohbet cityde sohbetin dibine indik herkese cok tskler bu sohbet city sizlerle güzel iyiki varsınız cok tser herkese.

Başak
Merhabalar Sohbet.City ile tanışmam sanırım 3 ay kadar bir süre öncesine dayanıyor. Arkadaşım tavsiyesi ile bu ortamla tanıştım. Çok sevdiğim vazgeçemediğim sık sık geldiğim bir ortam olmuştu benim için. BuSeM in bana samimi içten davranışı burda kalmama sebep olmuştu. Iyiki gelmişim iyiki tanımışım dediğim bir ortam kesinlikle. Emek verip zaman harcayıp bu ortamı bizlere sunan herkesin emeklerine Sağlık. SAYGILAR..

brooklyn
Yani açıkçası burası için yorum yapacak kadar geçmişim ve aidiyetim yok, ama hayırlı olsun diyebilirim. nice bir yıllara:)

SLyther
Sohbet (.) City kendini kanıtlamış RauL önderliğinde sayılı bir mekandır ekip arkadaşları ile gayet güzel işlere imza atıyorlar. Daime başarılarının kalıcı olması dileği ile.

Murat

Öncelikle bu ailenin Çok Içinde Olmasamda Sicak Dostluklari iLe aLakali Şunu Söylemek isterim Kimsenin Yabancılık Çekmeyeceği KolayLikla Ortama Ayak Uyduracağı Kendileri Gibi Sevgide Saygıda Kusuru Olmayan Arkadaşlar Ve yönetim Ekibinin iLgi Alakasi Sorunsuz Bi Ortam Kısacası Allah Yollarını Açık Etsin.

ByEsmer
24 ocakta 1 yaşına giren Genç ve kaliteli sohbetin Eşsiz yayınların bulunduğu değerli sunucu sohbetCity nin yaş gününü kutlar nice mutlu kaliteli yayınlar sohbetler temennimi bir borç bilirim iyisiyle kötüsüyle kocaman bir yılı geride bırakan sohbetCity ailesine uzun yıllar kalitesine yakışır samimi dürüst dostluklar dilerim Rabbim hepinizden Razı olsun

Brindar
ilk girdiğim yer ben eskiden chat sitelerini sadece manita bilmaya gelirler sanirdim
buraya ilk yanlışlıkla girdim :') ne ogrendiysem burda ogrendim yani aslinda cok guzel arkadasliklar kuruluyomus.

Stolichnaya
City ailesinin birinci yılını kutlarım . Benim Sıcak ve Samimi Ailem . Her daim başarılarını katlayarak bir yenisini ekleyen bu platformda olmaktan mutluyum .

KerneL32
Sevgili sohbet.city ailesi yapmış olduğunuz başarılar ve emekleriniz daha iyi olmasıni dilerim uzun zamandır tanıdım Raul kardeşimin ve siz değerli ekibinin çok iyi işler başarıcaginizdan şüphem yok uzun süredir Raul kardeşimi tanırım ve kendisi çok efendi temiz bir insandır biliyorum ki yanında bulunan ekip arkadaşları da kendisi gibidir sohbet.city aliesine başarılar dilerim daha iyilere inşallah.

Lena
Sohbet.City & Limonfm.Org nice yıllara, başarılarınızın devamını dilerim.

Dilena
Musmutlu yıllarınız olsun ekipçe, yeni yılınızda da bolca başarılar.

Nelly
Her yıl, daha fazla başarılar elde etmenizi temenni ederim. Mutlu yıllar Sohbet.City ailesi.

NeoN
Hayırlı ve mübarek yıllar dilerim sohbet.city, hep iyi ve bir arada olmanızı Allah’tan niyaz ederim.

SaRi
Tebrik ederim nice güzel yıllara Sunucunuz ve ekibiniz daha uzun yıllar keyifli sohbet ve kalıcı dostluklara aracılık eder...

Silvia
Nice senelere, başarılar dilerim.

Kedi'nin Günlüğü

Güzel günleri kucaklayacakları, keyifli, nitelikli vakitler geçirecekleri, övülesi bir platform deneyimi yaşamalarını temenni ederim.

Allecra
Ailemizin çok değerli sunucularindan olan Sohbet.city ailesinin 1. yılını kutluyorum. Beraber nice başarılı senelere 🌸

Minik
Nice güzel başarılar dilerim. Birliğiniz daim olsun.

Helen
Başarılar dilerim, nice senelere Sohbet.City

Sekiz
Hayırlı seneleriniz olsun, başarılar.

Adrenalin
Kısa zaman içerisinde başarıya ulaşmış zorlu şartlar da saygı çerçevesi içerisinde rekabet ederek güzel yerlere gelmenizden dolayı tebrik ediyorum. Sohbet.City yi RauL ve ekibi canı gönülden kutluyorum başarılarınız daim olsun nice senelere sevgiler.

Loya
Sıcak samimi ve güler yüzlü ekibi ile sohbet etmenin en city hali sohbet City ailesinde yer almak çok güzel bir duygu...
Ekibe ve Yönetici kadroya uzun yıllar dilerim Musmutlu seneler Sohbet City

RevivaL
Kültür sanat kategorisinde yer alan sohbet sektörünün teknoloji ve dijital devi iRC.sohbet.city 1 yaşında !
Başta Sohbet.city sahibi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile tüm bilgi ve deneyimlerimizi hatta kendi bakış acımızı harmanlayarak herkes ile paylaşmak istedik.
iRC.Sohbet.city bizim bu dünyadaki macera serüvenimiz. Herkesin kabul ettiği kaliteli,seviyeli,güvenilir ortam yarattık.

Kanalımızda bulunan bütün dostlarımız ile aile gibi bir bağ oluşturmayı başararak artık sunucuda bulunan arkadaşlarımızın leb demeden leblebiyi anlar haline geldik. Bunca geçen muhteşem zamanda bana güzel kardeşleri/dostlar tanıma imkanı veren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşime teşekkür ediyorum. Sohbet.City küçük keyif büyük mutluluğun adresidir.

iRC içerisinde sevgi,dostluğu, keyif ve mutluluğu hatta hüznü ve yanlızlığı barındırır. Günün her anında sevinince ve ya üzülünce hatta yanlızken veya hep beraberken eğerki karşınız'da ( #Hesna #BuSeM #Esrarlıgözler #Asi-Genc #RauL #Eva daha sayamadığım irc.sohbet.city ailesinden birileri varsa o anda bütün herşeyi unutarak dünyanın en mutlu insanı olmuşsunuzdur..

Pure
Merhaba

Tebrik ederim başarılı güzel bir yıl geçirdiniz.

Daha da güzel başarılı nice yıllarınız olsun

Czmert
Ortalama 3-4 aydır site demeyeyim bu ortamın içindeyim. Herkes candan sıcak hoşsohbet.Gırgır şamata muhabbetin en güzeli diyebilirim. burda olduğum için mutluyum.

Lale
Simdiden kutlarim 1. Yilinizi:) basarililar dilerim. Bir iki defa sunucunuzu ziyaret ettim ve su izlenim kaldi. Samimi ve seviyeli bir ortam. Cok sicak karsilandim bunun icin tsk ederim.

BlackLorD
RauL yillar önce tanistigimizda kani hizli akan genclerdir guzel gunler gecirdik guzel dostluklar kurduk pek gorusemesekte saygi duyulan bir dostlugumuz var ikimiz tarafından da. Basarilarinin devamini diler her istediginin kalbinin temizligi gibi saf ve guzel olmasi dilegiyle kardeşim.

Eva
Sohbet.city büyük emek ürünü, güzel dostluklar kurmaya vesile olan bir site, oluşum olarak yeni olsa da aslında dostluklar eskiye dayanıyor. Mesela benim sanal hayatımda edindiğim ilk arkadaşlarım burada bulunuyor, bu sebeple bende yeri ayrı:) başarısı ve kalıcılığı daim olur inşallah :)


KaanOzkan
Web Sohbet Sitelerının En Guzel Ve En Nezih En Kibar Kişilerinin Bulundugu Yer Dir Burası Bir Birinden Degerli DJ Leri Ve Yonetim Kadrosu İle En Guzel Sohbet Platformu Olan Sohbetcity.net & Aksohbet.net Adreslerini Ziyaret Edebilirsiniz Saygılarım La...

Derman
Merhaba lar ben sohbet.city bes bekar olan usercigi ve aynı zaman da DJ olan Derman bir yıldır bulunmuş olduğum yer çok fazla yer gördüm ve görmekteyim aile ortamını yakaladığım tek yer sohbet.city bu söylemlerin gerçekçilik payını merak ediyorsanız kesinlikle ailemle tanismalisiniz ve şunu söylemeden gecimicem en sevdigim kıdemli userler Busem Ve Esrarligozler bu konu olan kisler benim canlarım sevgilerimle sohbet.city ailesi 🤗🤗🤗

BuSeM
Bizimkisi çok uzun bir yolculuktu bu mecrada. Acısıyla tatlısıyla, kayıplarımızla ve kazançlarımızla bir arada olmayı hep başardık. Neydi bizi bir arada tutan derseniz 15 yıllık dostluğun yanı sıra kaldığımız yerden devam etmeyi güvenle başarabilmemizdi. Aynı heyecanla kopmadan ve yılmadan Biz olabilmeyi sürdürebildik. 24 Ocak 2021 de yolumuza bu şekilde devam etmenin kararını alırken bir pazar sabahının gün ağarmayan vaktinde 5 kişi olarak gelmiştik, iyiki gelmişiz, iyi ki bir aradayız. Yıllar geçtikçe dostluğumuzun artarak devam etmesini, aramıza katılan değerli her bireyin bu aile duygusu içerisinde kendine bir parça oluşturmasını diliyorum. Benim canım Sohbet.City ailem nice güzel senelere hep birlikte.

Fidan
Sohbet.city benimcin kendimi rahat bildigim bi yer. Farkli bi sıcakligi var. Uyeleri ve Dj leri ile insana iyi geliyoo. Dilerim ki 10 yilinizi hep beraber kutlayalim😘😘😘😘😘😘😘


Ela
Merhabalar ben sohbet.city yle bir yıl önce tanşdım kesinlikle en iyi sohbet yeri oldguna kara verdım çunku gerek userler gerek yetkiler son derce saygılar tam aile yeri olduguna duşnuyorum.en sevdgim Yetkilerden Esrarlı gözlerle Busemdır sevgi ve saygılarımla Nice yılara hep beraber .Ela ❤

Asi-Genc
Her yıl daha da büyüyerek sohbet.city ilk sayfalarda olmamızı sizin başarılarınıza borçluyuz. sohbet.city yıl dönümü sevincini siz değerli ekip arkadaşlarımızla/ortaklarımızla kutlamak isteriz. Birlikte başarı dolu nice yıllara. Birlikte başarıyla yürüdüğümüz bu yolda yanımızda yürüdüğünüz için teşekkür ederiz sohbet.city 1. yıl dönümümüz kutlu

Esrarlıgözler
Bir yilda cok guzel yerlere geldik sohbet city ailesi olarak bu ailede olduğum icin çok mutluyum allahın izniyle dahada güzel yerlerde olacagimiza eminim cikarsiz menfatsiz doğruluğun tek adresi sohbet city diyorum nice yıllara ailem hep beraber.


Çilem
İlk geldim sohbet kanalı, Hep kaldığım tek sohbet sitesi, Sohbetin keyfin samimiyetin ve müziğin en güzel adresi sohbetcity ve ailesi ailemiz Herşey için çok teşekkürler güzel insanlar.


RauL
Bu güzel birliktelik dilerim ki uzun yıllar devam eder, bende Sohbet.City Ircd Sunucusunun 1 Yaşını Sevinçle Kutlarım ve katılımları için tüm dostlarımıza teşekkür ederim.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________


Konu RauL tarafından (23 Ocak 2022 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 23 Ocak 2022, 15:49   #2
Standart

Çok güzel paylaşım olmuş RauL. Nice Yıllara Hep Birlikte...

________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 23 Ocak 2022, 15:50   #3
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Efsane Olmuş . Nice yıllara hep birlikte .

 
Alt 23 Ocak 2022, 15:53   #4
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık güzel olmuş nice yıllara beraber

 
Alt 23 Ocak 2022, 15:54   #5
Standart

Alıntı:
Gezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel paylaşım olmuş RauL. Nice Yıllara Hep Birlikte...
Alıntı:
Stolichnaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Efsane Olmuş . Nice yıllara hep birlikte .
İnşallah hep birlikte teşekkür ederiz.

________________

 
Alt 23 Ocak 2022, 15:55   #6
Standart

Emeğinize sağlık başarılı güzel yıllar dilerim

 
Alt 23 Ocak 2022, 15:55   #7
Standart

guzel olmus emeginize saglik :) nice yaslara :)

________________

🧿Sohbet.City 1 Yaşında -  Maşallah :) 🧿
 
Alt 23 Ocak 2022, 15:57   #8
Standart

Herkese çok teşekkürler, nice nice yıllara hep birlikte

 
Alt 23 Ocak 2022, 15:58   #9
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çok emek var. Güzel bir tanıtım olmuş.
Emeği geçen herkese başarılar diliyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yolunuz açık olsun nice seneleriniz olsun.

 
Alt 23 Ocak 2022, 16:10   #10
Standart

Herkese Çok Teşekkür ederim harika olmuş RauL süper sohbet.city :)

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:49.