IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Sohbet.City Paylaşım (https://www.ircrehberi.net/sohbet-city-paylasim/)
-   -   NASA, uzaylıları açıklamak için din adamlarından yardım istedi! Sizce uzaylılar ne zaman ortaya çıkacak? (https://www.ircrehberi.net/sohbet-city-paylasim/98738-nasa-uzaylilari-aciklamak-icin-din-adamlarindan-yardim-istedi-sizce-uzaylilar-ne-zaman-ortaya-cikacak.html)

Hesna 28 Aralık 2021 23:52

NASA, uzaylıları açıklamak için din adamlarından yardım istedi! Sizce uzaylılar ne zaman ortaya çıkacak?
 
Uzay ile ilgili bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı. NASA, diğer gezegenlerdeki uzaylı yaşamı açıklandığında insanların nasıl tepki vereceğini değerlendirmek için din adamlarından yardım istedi. NASA bu kapsamda, farklı dinler ve mezhepler hakkında çalışma yapan 24 ilahiyatçıyı işe alacağını duyurdu. Çeşitli dinlere mensup ilahiyat ve din uzmanları Amerikan Uzay Ajansı NASA tarafından işe alınarak uzaylı gerçeğinin insanoğluna nasıl açıklanacağını tartışacak. NASA tarafından ilk önce yirmi dört daha sonra ise elli kişilik bir ilahiyatçı ekibi oluşturularak uzaylı gerçeğinin insanlara nasıl anlatılacağı tartışılacak. Bu çerçevede İlahiyat Araştırma Merkezi oluşturularak bu merkezde din adamları ve uzay bilimciler ortak çalışacak ve insanlara uzaylıları açıklayacak. NASA'nın din merkezinde din adamları kutsal kitaplardaki dünya dışı yaşama ilişkin anlatıları analiz edecek.

Bu hafta NASA İlahiyat Araştırma Merkezi’nde yirmi dört ilahiyatçının işe alınacağı duyuruldu. Din insanları, bu kapsamda kutsal kitaplardaki uzaylılara ilişkin anlatıları analiz edecek. NASA yetkilileri uzaylıları insanlara açıklamakta en büyük görevin din adamlarına düştüğünü söylediler.

Kaynak: cumhuriyet

Razor 31 Aralık 2021 21:30

Bizimkilerden istesinler o yardımı.
Abarta abarta anlatsınlar.
"Eskiden uzaylı yoktu! Bakın şimdi var".

ZaLim 31 Aralık 2021 22:09

bizim imamları kesin almazlar.

Raina 01 Ocak 2022 10:42

Koca kahinat sadece biz insanlar için yaratılması bizden daha üstün varlıklarda var elbette hep vardılar ortaya cikacaklarsa umarım dostane olur yoksa dünyalar savaşında mağlup geliriz :)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi