IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By MaSaL


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2023, 12:08   #1
Standart Hak edilen sevgiyi bulmak

Keşke sevgi, herkesin kalbinde bir damar gibi gezse. Sürekli işlevsel, sürekli sıcak kalsa tıpkı damarlarımızda ki kan gibi. Peter Deunow’un dediği gibi: “sevgiyi dünyadaki tüm kötülüklere karşı bir zırh gibi giy. Bu zırh hiçbir silahın delemeyeceği kadar kuvvetli ve kalın bir kalkandır.”

Selver hanım her sabah olduğu gibi bugünde elinde beyaz değneği ve el kol yardımıyla otobüse bindi. Şoför: “Siz hanım efendi, soldan ikinci koltukta oturan hanım efendi “diye seslendi.

Selver hanım otuz yaşında genç alımlı güzel bir bayandı. Eşi de denizde subayıydı. Çok severek evlenmişlerdi. Selver hanım martıları çok sever martılara simit atarken tanışmışlardı. İlk görüşte aşk dedikleri bu olsaydı gerek. Kısa zamanda tanışıp evlendiler.

Evlilikten birkaç yıl sonra Selver Hanım göz doktoruna gitti ve yanlış teşhis sonunda gözlerini kaybetti artık göremiyordu. Selver hanım ameliyattan çıkınca eşi Fatih Bey çok üzüldü. Ama eşine bunu hissettirmemeliydi.

Selver’in üzülmesine dayamazdı. Sonuna kadar eşinin yanında kalacağına ve her zaman ona destek olacağına söz verdi.

Selver hanımın her geçen gün üzüntüsü artıyordu. Kendini Fatih Beye yük olarak görüyordu. Ve içine daha da kapanmaya başladı. Fatih bu duruma bir çözüm bulmalıydı ve buldu da. Eşinin eski işi geldi aklına ve cesaretlenip Selver’e bu konuyu açmak istedi.

Akşam yemeğinde bu konuyu eşine açtı. “İstersen, tekrar işine dönebilirsin. Söz ben her zaman yanında olacağım. Seni ben götürüp ben getireceğim.”

Selver başta bu fikre karşı çıkmış. Ben yapamam demişti ama fatih ona güveniyordu ve sen yaparsın diyerek cesaretlendirdi. Selver kabul etti ama isteksizce. Çünkü eşi Fatihi çok seviyordu onu kırmak istemiyordu.

Umutsuzca olur dedi. Fatih her sabah Selver’i işe bırakıyor ve akşamları alıyordu. Günler böylece geçiyordu. Selver için işe gidip gelmek iyi gelmişti morali de yerine gelmişti. Ama fatih daha iyisini istiyordu.Akşam karısına: “Bundan sonra işe kendin gidip gelmelisin.” dedi. Selver, çok şaşırdı ama bu imkânsız, yapamam dedi. Fatih çok ısrar edince onu yine kıramadı. Aslında kendisi de bunu istiyordu biraz daha yükünü hafifletirim diye düşündü.

Ve sabah bütün cesaretini toplayıp beyaz sopasını aldı ve evden çıktı otobüs durağına yetişip iş yerine giden otobüse binmeyi becerdi. Artık bu Selver için günlük basit bir iş olmuştu. Günlerce aylarca bu şekilde problemsiz bir şekilde gidip geldi.

Yine bir gün otobüse binerken şoför: “Hanımefendi sizi çok kıskanıyorum dedi. Selver şaşkınlık içinde neden ki dedi. Şoför şöyle bir yanıt verdi:

“Her sabah sizin arkanızda bir deniz subayı genç bir adam var. Sizinle beraber otobüse biniyor sizinle iniyor ve yol boyunca size aşkla bakıyor. Siz ışıkları geçene kadar bekliyor. Daha sonra siz binaya girince o da oradan ayrılıyor. Ve arkanızdan size el sallayıp sevgiyle öpücük atıyor.”
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:46.