IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Ağustos 2021, 18:29   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Erşan Kuneri, Türkiye'de Kimsenin Cesaret Edemediği Bir İş

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, rol aldığı ve Netflix'te yayınlanacak olan 'Erşan Kuneri'nin çekimlerinin 5 Eylül'de biteceğini söyledi.
Başrollerinde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili, Özkan Uğur ve Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin yer aldığı Erşan Kuneri dizisinde Tumtum İbrahim, Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal, Payro Cemal gibi karakterler de yer alacak.
Çekimleri devam eden dizi, Netflix'te yayınlanacak. Ancak yayın tarihi henüz açıklanmadı. 'G.O.R.A.' ile 'Arif V 216'da yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri'nin 1970'lerin sonu ve 1980'lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Diğer Cem Yılmaz yapılmarında olduğu gibi kadroda bulunan Zafer Algöz'den diziye dair önemli.
Dizi hakkında yeni bilgiler veren Zafer Algöz, beklentileri bir miktar daha arttırdı.

Erşan Kuneri, Türkiye'de Kimsenin Cesaret Edemediği Bir İş
Muhabirlere şunları söyledi: "Bugün repo günümüz. Heyecanlı değiliz, sakiniz. Üç aydır çalışıyoruz. 2022 mart ya da nisan gibi gösterime girer. Hepsi sinema filmi gibi, kaliteli ve birbirinden farklı işler. Çok masraflı, özen gösterilmiş bir iş. Sekiz karakter oynuyoruz, hepimiz, adam başı. Hep aynı adamlar yok, çok farklı oyuncular var bu kez. Her birini sinema filmi özelinde çekiyoruz. Aceleye getirilmeden, ince düşünülmüş, pahalı bir prodüksiyon. Hiç ucuz değil. İddialı olacak ama Türkiye'de kimsenin kolay kolay yapmaya cesaret edemediği kaliteli bir iş." diyerek, dile getirdi.
Setten paylaşılan son kare de beklentileri arttırıyor.

Erşan Kuneri, Türkiye'de Kimsenin Cesaret Edemediği Bir İş
Cem Yılmaz ise, "Sezon tasarımıyla yapılmış bir şey olacak. Eğer ilk sezon tutarsa neden bir sekiz bölüm daha yapmayalım. İçinde sürpriz formatlar da barındıran bir komedi şovu olacak" ifadelerini kullanmıştı.
Alıntıdır.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:29.